Δευτέρα 9 Απριλίου 2018

1 ΜΑΡΙΝΟΣ ΡΙΤΣΟΥΔΗΣ : "Οποιος θέλει να κάνει πόλεμο, κάνει χωρίς την ρητορική, με αιφνιδιασμό σπέρνοντας τον τρόμο.Ο Ερντογάν είναι ο νεος Bin Laden......."

Παρατηρούμε μια ιδιαίτερη εμπλοκή πολλών χωρών στο οικόπεδο της Κύπρου, που σύμφωνα με την ναυτικό δυναμικό Ελλάδας και Τουρκίας και για τα δύο άμεσα υποτίθεται εμπλεκόμενα μέρη, δεν δικαιολογείται μία τόση μεγάλη ξενη ναυτική παρουσία. Ας μην ξεχνάμε πως η Κρίση στα Ίμια του 1996 έληξε μόνο με την παρουσία ένα Αμερικάνικου Αντιτορπιλικού στην ευρύτερη περιοχή, και μπόλικη διπλωματία από τα τηλέφωνα.


Δεν νομίζω λοιπόν πώς ο στόχος όλης αυτής της εμπλοκής είναι η συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων, και ακόμη ούτε και τα κυριαρχικά δικαιώματα των Τούρκων στο Αιγαίο.


Με άλλα λόγια δεν χρειαζόταν να έρθει ο 6ος Στόλος εδώ, και άλλη τόση ναυτική παρουσία από τη Ρωσία, μόνο για την συνεκμετάλλευση, η οποία άλλωστε έχει είδη δοθεί στην Αμερικανική εταιρεία. Άλλωστε η Ελλάδα είναι υπό κηδεμονία, δεν έχει αντιστάσεις, και δεν είναι δύσκολο να της πούνε πάρε ένα μικρό μερίδιο, και μην μιλάς.


Η γνώμη μου, υπο το πρόσχημα της Τουρκικής άτακτης προκλητικής αλαζονείας και τα πετρέλαια, ειναι πως θέλουν να δημιουργήσουν ένταση γενικότερη, και οι Τούρκοι θα είναι το άλλοθι.


Ας μην ξεχνάμε, σύμφωνα με τις προφητείες, επίκειται η ενθρόνηση του παγκόσμιου ηγέτη, καθώς για εκείνον ετοιμάζεται ο κόσμος της παγκοσμιοποίησης, και πού σύμφωνα με τις Γραφές θα ενθρονιστεί στο ναό του Σολομώντα.


Ας μην ξεχνάμε πως ο αυτός ο πολιτικο-θρησκευτικός ηγέτης, θα πρέπει να έρθει με τιμές και δόξες και στόχος είναι να τυγχάνει της γρήγορης παγκόσμιας αποδοχής.
Αυτή τη στιγμή οι εχθροί του οι Μουσουλμάνοι, που κατέχουν το Τέμενος, και πού έχουν διασπαρεί σε ολόκληρο τον κόσμο, με τυχόν γκρέμισμα, θα επιφέρουν δραστικές αναταραχές, και τρομοκρατικά επεισόδια. Θα χυθεί πολύ αίμα, καθώς το Τέμενος είναι το δεύτερο, σε αξία προσκυνήματος μετά την Μέκκα.


Εάν λοιπόν έρθει η ώρα του, και τότε αποφασίσουν να γκρεμίσουν το Τέμενος για την ενθρόνιση, το πόσο πολύ αίμα που θα χυθεί από τα αντίποινα των Μουσουλμάνων, όχι μόνο δεν θα πείσει τον κόσμο για τον νέο ηγέτη, αλλά θα τον αμαυρώσει κιόλας.
Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν δεν θα τύχει της παγκόσμιας αποδοχής ο ΑΝΤΙ-(Χριστος).


Θα πρέπει λοιπόν καιρό ειρήνης να έρθει για να στεφθεί, και να έχουν ξεχαστεί τα όποια εν δυναμει αιματηρά γεγονότα τον φέρουν έτσι στον κόσμο. Και καιρός ειρήνης, θα είναι η μετέπειτα εποχή μετά την διάλυση των Μουσουλμανικών στοιχείων.


Τότε θα ελέγξει τους άφρονους Κυβερνώντες, και ο κόσμος θα πειστεί ότι ειναι χρηστός ηγέτης.


Ας μην ξεχνάμε πως ο -ΑΝΤΙ- θα είναι τίμιος, αδιάφθορος, αντισυστημικός, δίκαιος, φιλάνθρωπος, ειρηνιστής, ελεύθερος στα πιστεύω των θρησκειών του κόσμου. Ουδέποτε θα εχει εμφανιστεί τέτοιος ανθρωπιστής κοσμικός ηγέτης από Κτίσεως κόσμου.


Με τον έλεγχο, σε όλου του κόσμου τα κακώς κείμενα, θα αποκτήσει μεγάλο ρεύμα υποστήριξης από τον κόσμο.


Θα τον προβάλλουν συνεχώς, θα τους ελέγχει όλους για τη διαφθορά της δημόσιας διοίκησης, για τους πολέμους, για τα απάνθρωπα ανθρώπινα δικαιώματα που κυριαρχούν.


Φτάσαμε στη μεγάλη ανηθικότητα, για να ξανά δοθεί η ηθικότητα ως η αρχή του ΑΝΤΙ.


Θα παύσει πολέμους, θα αποδιώξει κατακτητές, θα δώσει ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα σε όλο τον κόσμο, περίθαλψη, συντάξεις, αξιοπρέπεια στη ζωή, όλων των από Αφρική μέχρι Ινδία και Αφγανιστάν.


Ένας τέτοιος Ηγέτης λοιπόν με αυτές τις αρχές που θα θέλει να πλασαριστεί, δεν θα μπορεί να στεφτεί και να τύχει αποδοχής του κόσμου, όταν για χάρην του θρόνου του, θα γκρεμίσουν το Τέμενος για να χτίσουν τον Ναό, διότι έτσι θα γεννιέται και θα ανακυκλώνεται η παγκόσμια ασίγαστη τρομοκρατία.


Πρέπει λοιπόν να εξαλειφθεί το Μουσουλμανικό στοιχείο, το οποίο με την τεχνική διασπορά τους, το γνώρισε πολύ καλά ο κόσμος, εννοώντας τη βαρβαρότητά τους, και την ασυδοσία τους.
Άρα θα μπορούσε να είναι και αυτός ο λόγος που αμολήσανε τους Μουσουλμάνους σε όλη τη γη, διότι εάν δεν είχαν διασπαρεί και δεν είχαν δείξει το ποιόν τους, θα λυπούμαστε για αυτή την τραγική κατάληξη.


Μάθαμε όλοι από πρώτο χέρι τον πολιτισμό τους. Και στη χασούρα τους την τεχνική, ουδείς θα λυπηθεί.


Ένα restart, οικονομίας και πληθυσμών θεωρώ πως είναι το όλο σχέδιο για την προετοιμασία της στέψης του ΑΝΤΙ.


Και οι προφητείες βέβαια με την κατάληξη των Μουσουλμάνων συνεργούν σε αυτό το παγκόσμιο σχέδιο.


Υπάρχει προφητεία που αναφέρει πως μετά από έναν παγκόσμιο πόλεμο, το 1/3 του Ισλάμ θα σκοτωθεί, το άλλο 1/3 θα χαθεί πίσω στην ανατολή, και το τελευταίο 1/3 θα γίνουν Χριστιανοί. Μετά από αυτόν τον πόλεμο θα επέλθει ειρήνη, θα γίνει μεγάλη αναπροσαρμογή εδαφών, και μετά θα έρθει ο παγκόσμιος ηγέτης ατάραχος ειρηνικός ανθρωπιστής, ειρηνιστής εκφραστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, φιλόζωος, φιλόθρησκος, Εκκλησιαστικός υποστηρικτής.


Τα ότι διαδραματίζονται τα γεγονότα στο Ανατολικό Αιγαίο, και στην θαλάσσια περιοχή της Κύπρου, είναι γιατί θα πρέπει όλη αυτή η αρμάτα που καταφτάνει, να έχει δραστικό βεληνεκές βολών με όλα τα μέσα στο Ιράν, στα βάθη της Τουρκίας, και της Χαμάς στην Παλαιστίνη. Εκείνες οι περιοχές είναι το κέντρο των γεωμετρικών τόπων των μεγάλων εθνικών συγκεντρώσεων των Μουσουλμάνων.
Επίσης, εκεί θα είναι όλοι χρήσιμοι και για την άμυνα του Ισραήλ.


Και όλη αυτή την κατάσταση την προωθεί ο Ερντογάν, παιδί των Δυτικών και αυτό, ίδιας κατασκευής με τον Bin Laden, σε λίγο διαφορετικούς όμως ρόλους, με ενισχυμένη ρητορική πολιτική μίσους κατά των δυτικών, προκειμένου να συσπειρώνει τους Ισλαμιστές στο όνομά του, ως ένας δήθεν πολύ δυναμικός και άξιος ηγέτης Μουσουλμάνων, που στο όνομά του θα κηρύξουν τον πόλεμο με τρομοκρατία και αίμα σε όσους πολεμήσουν το Ισλαμ. Στην ουσία ο Ερντογάν θα εξωθήσει τεχνηέντως τους Μουσουλμάνους για την καταστροφή τους.


Κατόπιν όλων αυτών, αυτά που γίνονται στο Ανατολικό Αιγαίο, δεν είναι κάτι διαφορετικό από ένα σενάριο τύπου Χόλιγουντ, που αναμοχλεύει δήθεν πατριωτισμό και κυριαρχικά δικαιώματα για εσωτερική κατανάλωση και για πόλωση του Ισλάμ προς τον Ερντογάν. Οποιος θέλει να κάνει πόλεμο, κάνει χωρίς την ρητορική, με αιφνιδιασμό σπέρνοντας τον τρόμο.


Ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει μία αναφαίρετη κατάληξη, όλων των εγκληματικών στοιχείων στον κόσμο. Όσοι έδωκαν μάχαιρα, μάχαιρα και θα λάβουν, οπότε η παγκόσμια εξαφάνισή τους, σύμφωνα και με την προφητεία είναι παραπάνω από πιθανή.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΟ ΡΙΤΣΟΥΔΗ:
 
(ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ «ΑΓΝΩΣΤΗ» ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ 1999, ΠΟΥ «ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ» ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ… 
ΣΠΑΝΙΟ ΕΙΔΟΣ, ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ!)


Ο Έλλην αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού μας, που  α ρ ν ή θ η κ ε    να συμμετάσχει στον πόλεμο του ‘ΝΑΤΟ’ κατά της Σερβίας! (‘βίντεο’)
(https://www.youtube.com/watch?v=pw0Ihwn5zr8)
Σχόλιο ιστολογίου ‘Scripta manent’:
ο Θεός είναι πάνω από κάθε ανθρώπινο νόμο αναφέρει στην απολογία του αυτός ο ήρωας που καταδικάστηκε 2,5 χρόνια το 1991, γράφοντας τον όνομα του στην Iστορία, σαν Ήρωας, σαν ήθος, σαν Ορθόδοξος Χριστιανός, επειδή η ίδια του η ψυχή η συνείδηση του φώναξε να ακολουθήσει τον Θεό…
 

1 σχόλια:

αμφοτεροδέξιος είπε...

Μια διαφορετική προσέγγιση από έναν "δικό μας",
που οι γείτονες και ομόδοξοι Σέρβοι τιμούν ως ήρωα...
(Αναδημοσιεύσαμε...https://amfoterodexios.blogspot.gr/2018/04/bin-laden.html)

Δημοσίευση σχολίου