Κυριακή 10 Μαΐου 2020

0 ΑΠΟΨΗ ΨΑΡΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOK...ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.......

Μπορεί να χάσω μερικούς φίλους από αυτήν την ανάρτηση, αλλά αδιαφορώ...Να αδειασει ο τοπος δεν πειράζει...!!!!!



1. Δεν θα φοράω μάσκα προσώπου γιατί ... θα αναπνέω CO2 που μόλις έβγαλαν οι πνεύμονές μου. Είναι επίσης το τέλειο έδαφος αναπαραγωγής για βακτήρια που μπορούν να καταλήξουν στο στόμα σας και να πέσουν στους πνεύμονές σας (γειά σου κάποιος λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού !?)
2. Δεν φοράω γάντια γιατί ... Έχω αρκετό εγκέφαλο για να συνειδητοποιήσω ότι θα έπρεπε να αλλάζω γάντια κάθε φορά που άγγιζα κάτι άλλο, αλλιώς είναι απλώς διασταυρούμενη μόλυνση με τα ίδια γάντια ...
3. Δεν κάνω κοινωνικές αποστάσεις, αν και σέβομαι τους άλλους προσωπικούς χώρους, αλλά όχι επειδή φοβάμαι τους συναδέλφους μου ή τους γείτονές μου. Στην πραγματικότητα, θα αγκαλιάσω ευτυχώς κάποιον τώρα στο κοινό αν ήταν αμοιβαίο συναίσθημα. Το αγκάλιασμα απελευθερώνει επίσης ενδορφίνες που αναβαθμίζουν τη διάθεση και ανακουφίζουν από το άγχος ... υπάρχει ένα σωρό άγχος που συμβαίνει αυτή τη στιγμή.
4. Πλένω τα χέρια μου με σαπούνι και νερό 20+ φορές την ημέρα, γιατί ... λοιπόν, αυτό είναι απλώς κοινή υγιεινή και λογική.
5. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!
Η κυβέρνηση δεν έδωσε ποτέ εντολή για ένα εμβόλιο και θα το απορρίψω αν προσπαθήσουν να με κάνουν να βάλω κάτι στο σώμα μου, το οποίο δημιουργήθηκε σε λιγότερο από 2 εβδομάδες από αυτό το "ξέσπασμα". Δεν είμαι πρόβατο και δεν θα χειραγωγηθώ από τους Ανώτερους ups για να σκεφτώ ότι έχουν το συμφέρον μας στην καρδιά.
6. Δεν θα ζήσω με φόβο. Αν θέλετε να μείνετε στο σπίτι σας και να μην βγαίνετε ποτέ γιατί "κάνετε το σωστό" αυτό είναι καλό, αυτό είναι εσείς. Αλλά δεν πρόκειται να αφήσω τα μέσα μαζικής ενημέρωσης να με φοβίσουν να σκεφτώ έτσι, αυτό είναι μαζικός πανικός. Αυτό θέλουν, για να κλείσουν αυτή τη χώρα και το κάνουν ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό σας. Θα συνεχίσω να βγαίνω και να υποστηρίζω τους ντόπιους όσο το δυνατόν περισσότερο. Ζήστε με λογική και λογική, όχι φόβο.
Ξεκινήστε την έρευνα ...
Έχετε όλο τον χρόνο στον κόσμο. Απενεργοποιήστε τις ειδήσεις και ξεκινήστε την έρευνα από πηγές που ΔΕΝ έχουν οικονομικό κέρδος ή σύγκρουση συμφερόντων ... θα μάθετε αρκετά και θα συνειδητοποιήσετε ότι έχετε πει ψέματα και χειρισμούς.
Αντιγραφή και επικόλληση, μη διστάσετε να κάνετε το ιδιο



Γεώργιος Καραγιάννης
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου