Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

0 Ο φασισμός που βαφτίζεται δημοκρατία είναι ακριβώς δείγμα γραφής όσων δια-βαλλουν την αλήθεια.

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση του Βερολίνου απαγορεύει την μεγαλειώδη συγκέντρωση ενάντια στα μέτρα κατά του κορωνοϊού, ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΈΡ ΤΩΝ ΜΈΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΎ!!!!!



Κάποια γεγονότα είναι τόσο εξοργιστικά που σου αρέσει να κάνεις ένα διάλειμμα από το διάλειμμα. Έτσι ο κόκκινος-κόκκινος-πράσινος συρφετός στο Βερολίνο επιτρέπει στον εαυτό του μια εντελώς ανοικτή, μονόπλευρη και πολιτικά παρακινητική παραβίαση του νόμου: οι διαδηλώσεις κατά των μέτρων της Κορόνα είναι ′′ απαγορευμένες ′′ επειδή το Βερολίνο δεν καταχράζεται ως '' στάδιο για τους αρνητές κορόνα, πολίτες του Ράιχ και των ακροδεξιών εξτρεμιστών '' πρέπει να επιτρέπεται, αλλά οι αντιμαχόμενες διαμαρτυρίες παραμένουν επιτρεπτές. Όχι, δεν πρόκειται για παρεξήγηση, μη διστάσετε να διαβάσετε τα άρθρα. Κόκκινο, πράσινο και συνταγματικό κράτος, είναι σαν τη φωτιά και το νερό. Όπου κυβερνούν, δεν προσπαθούν καν να το κρύψουν πια · πάντα νοιάζονται για μια ολοκληρωτική διεκδίκηση εξουσίας · ποτέ δεν αφορούσε νόμο. Όποιος εκλέγει αυτούς τους εγκληματίες δεν είναι θύμα, είναι συνεργός.


Πολιτική αντίσταση - ειδικά τώρα!

https://www.welt.de/politik/deutschland/article214314586/Berlin-verbietet-Corona-Demonstrationen-am-Wochenende.html

https://www.welt.de/politik/deutschland/article214387480/Gegenproteste-gegen-Anti-Corona-Demos-in-Berlin-duerfen-stattfinden.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου