Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

5 101 Πράγματα που μπορώ να κάνω ΤΩΡΑ για να βοηθήσω να πέσει η Κατοχική Ευρώ-Χουντάρα Το διαβάσαμε από το: 101 Πράγματα που μπορώ να κάνω ΤΩΡΑ για να βοηθήσω να πέσει η Κατοχική Ευρώ-ΧουνταΞυπνώ απο τον λήθαργο...
1 ΣΤΑΜΑΤΩ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. Ενημερώνομαι από τα μικρότερα κανάλια και το διαδίκτυο, γνωρίζοντας όμως, ότι το ψέμα και η παραπληροφόρηση είναι πλέον παντού γύρω μας.

2 ΣΤΑΜΑΤΩ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ. Ενημερώνομαι από τα μικρότερα έντυπα και το διαδίκτυο, γνωρίζοντας όμως, ότι το ψέμα και η παραπληροφόρηση είναι πλέον παντού γύρω μας.3 ΣΤΑΜΑΤΩ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΜΕΣΩΣ ΟΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, είτε αυτά είναι στατιστικά στοιχεία ή άλλες πληροφορίες. Ελέγχω τα στοιχεία πριν τα αποδεχτώ.

4 ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ. Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

5 Κλείνω τον υπολογιστή ΤΩΡΑ και βγαίνω έξω να επικοινωνήσω με τους συμπολίτες μου. Η επανάσταση ΔΕΝ θα γίνει απο το διαδίκτυο!


Κατανοώ...6 Κατανοώ πλήρως ότι: Ο εχθρός δεν είναι ο κάθε συμπολίτης μας. Ο εχθρός είναι τα ιδιωτικά, εγχώρια και εκ του εξωτερικού συμφέροντα, κρυφά και φανερά, που θέλουν να εφαρμόσουν ένα ολοκληρωτικό καθεστώς κορπορατικού φασισμού σε όλους τους Λαούς, μέσω οικονομικής αλλά και πραγματικής-υλικής υποδούλωσης.

7 Κατανοώ πλήρως ότι: Ο αγώνας είναι κατ εξοχήν ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ. Δεν είναι απλά και μόνο ταξικός, ή μόνο αγώνας για δικαιοσύνη ή οτιδήποτε άλλο.

8 Κατανοώ πλήρως, ότι: Όποιος δεν αναφέρεται συγκεκριμένα στην σημερινή κατοχική χούντα που δια μέσου του Ευρώ πρωτίστως, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση προσπαθούν να καταλύσουν όλα τα κράτη της ΕΕ, για λογαριασμό συγκεκριμένων συμφερόντων, όποιος αποφεύγει αυτό το ουσιαστικότατο γεγονός είτε είναι "αριστερός", "δεξιός", "ανένταχτος", "εθνικιστής" είτε αποκαλεί τον εαυτό του "Πατριώτη" είτε οτιδήποτε άλλο, τότε αυτός ΔΕΝ είναι μέρος τη λύσης.

9 Κατανοώ πλήρως ότι: Το τελικό ποθούμενο είναι μια ευνομούμενη πολιτεία, όπου μεμονωμένα ή/και ιδιωτικά συμφέροντα ΔΕΝ θα μπορούν να πάρουν την εξουσία, είτε έμμεσα, είτε άμεσα ακόμα και εάν οι προθέσεις τους είναι παροδικά καλές για τον Λαό. Στην Νέα, πραγματικά Αναγεννημένη Ελλάδα, Ο Λαός συλλογικά θα έχει την εξουσία και την ευθύνη. Ο στόχος λοιπόν, είναι η πραγματική Δημοκρατία, που δεν έχει δει ποτέ ο κόσμος εδώ και χιλιάδες χρόνια.

10 Κατανοώ πλήρως ότι: Ο κοινοβουλευτισμός δεν είναι Δημοκρατία, ούτε κατά διάνοια. Μπορεί μεν να χρησιμοποιεί κάποιες από τς Δημοκρατικές διαδικασίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει οργανικά αυτό που αναφέρει το Σύνταγμά μας, το οποίο είναι ότι η εξουσία πηγάζει από τον Λαό.

11 Κατανοώ πλήρως ότι: Η επίθεση που δέχεται η Πατρίδα μας σήμερα, έχει ως στόχο την ολοκληρωτική εξαφάνισή μας γιατί τους ενδιαφέρει το ΟΙΚΟΠΕΔΟ και όχι οι ιθαγενείς της χώρας. Η "ταξική" εκμετάλλευση, η "ταξική" υποδούλωση δεν είναι παρά το δευτερεύον και υπολειπόμενο σχέδιο για όσους επιβιώσουν, και τίποτε παραπάνω.

12 Κατανοώ πλήρως ότι: Η Πατρίδα είναι η γη του τόπου μας και ο Λαός μας, η γλώσσα του και οι παραδόσεις του. Πατρίδα είναι οι κοινές συνήθειές μας, οι κοινές μας αξίες, ο τρόπος που σκεπτόμαστε, ο τρόπος που θρησκευόμαστε όσοι θέλουν και η γενικότερη ιεράρχηση των αξιών μας. Η Πατρίδα είναι το ΜΟΝΟ περιβάλλον με το οποίο μπορούμε να οχυρωθούμε ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και την εκμετάλλευση από τα διεθνή συμφέροντα. Ο συλλογικότητα μας ως Έθνος, πάνω και πέρα από ιδεολογίες είναι ο μόνος τρόπος συσπείρωσης, ενάντια στις δυνάμεις που θέλουν να μας αφανίσουν.

13 Κατανοώ πλήρως ότι: Η Αγάπη για την Πατρίδα μου, ισούται με τον απόλυτο σεβασμό για οποιοδήποτε άλλο Έθνος να απαιτεί να έχει την δικιά του Πατρίδα. Η Αγάπη για την δικιά μου Πατρίδα, σημαίνει ότι δεν μπορώ να μισώ όλες τις άλλες Πατρίδες ή Έθνη.

14 Κατανοώ πλήρως ότι: Οι ιδεολογίες δεν έχασαν την σημασία τους. Όμως, όταν το Έθνος βρίσκεται μπροστά σε έναν εχθρό που είναι έτοιμος να τον αφανίσει ολοκληρωτικά, οι ιδεολογίες παίρνουν δευτερεύοντα ρόλο. Όταν με το καλό και με αγώνα πάρουμε και πάλι την διακυβέρνηση της Πατρίδας μας στα χέρια μας, τότε ο καθένας από εμάς μπορεί εάν αυτό θέλει να κάνει, να βάλει την ιδεολογία του και πάλι μπροστά για το καλό του τόπου και του Λαού.

15 Κατανοώ πλήρως ότι: Για να πιστεύει κανείς στην Δημοκρατία, τότε θα πρέπει να την έχει κάνει πράξη ήδη στην ζωή του. Δεν μπορεί ο Δημοκράτης, να χειραγωγεί από κρυφά μετερίζια. Δεν μπορεί ο Δημοκράτης, να φοβάται την ικανότητα των υπολοίπων να κρίνουν, ακόμα και εάν διαφωνεί με την ιδεολογία τους ή τα πιστεύω τους. Δεν μπορεί ο Δημοκράτης να θεωρεί τους άλλους άχρηστους ή υποδεέστερους. Δεν μπορεί ο Δημοκράτης, να αφήνει την διακυβέρνησή του σε τρίτους δια μέσω αναθέσεως, είτε μακροσκοπικά είτε στον δικό του περίγυρο. Ο Δημοκράτης έχει συγχρόνως καταλάβει την δικιά του ευθύνη αλλά και την αξία του συμπολίτη του, ασχέτως ιδεολογίας.

16 Κατανοώ πλήρως ότι: Η απαρχή της αλλαγής και της αφύπνισης αρχίζει από τον ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. Η δικιά μου υποχρέωση είναι να είμαι ενημερωμένος, προετοιμασμένος, πρόθυμος για αλληλεγγύη, γεμάτος αγάπη για αυτόν τον Λαό και μεταμελημένος και μετανιωμένος για τις "αμαρτίες" και αμαρτίες του παρελθόντος.

17 Κατανοώ πλήρως ότι: Αλληλεγγύη δεν σημαίνει μόνο ελεημοσύνη με την κοινή έννοια. Αλληλεγγύη, σημαίνει ότι βοηθώ τον συνάνθρωπό μου, να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια του, όπως και εγώ.Δημιουργώ ή συμμετέχω σε υπάρχουσες ομάδες και συλλογικότητες με ΑΠΛΟΥΣ ανθρώπους18 Φροντίζω οι πράξεις και ο λόγος μου να είναι εμψυχωτικός.

19 Φροντίζω οι πράξεις και ο λόγος μου να είναι ενδυναμωτικά και όχι μέσα χειραγώγησης.

20 Βοηθώ με όποιον τρόπο μπορώ τους συμπολίτες μου, που είναι θύματα κατάθλιψης, ανεξέλεγκτου θυμού, σε κατάσταση σοκ και σε πανικό.

21 Σε κάθε περίπτωση που εμφανίζεται η ευκαιρία, περνώ μηνύματα ενωτικά για τον Λαό. Αποφεύγω την δημιουργία ή την αναζωπύρωση ψευδών διαχωρισμών που μπορούν να αποτελέσουν το τεχνητό έναυσμα για εμφύλιο-πολεμικές καταστάσεις.

22 Γίνομαι ειλικρινά και ανιδιοτελώς φιλικός με τους γείτονές μου, αλλάζω και γίνομαι ανοιχτός και προ πάντων ακούω τι έχει να πει ο άλλος, πριν μιλήσω.

23 Βάζω πίσω τα κομματικά μου, τα ιδεολογικά μου, για χάρη της διάσωσης της Πατρίδας μου.

24 Σέβομαι το δικαίωμα του κάθε συμπολίτη μου να είναι αριστερός, δεξιός, ανένταχτος, αρκεί να είναι πραγματικά και με υγιή τρόπο Πατριώτης και να αποζητά την πραγματική Δημοκρατία. Αυτό που προέχει, είναι η ενότητα του Λαού, ενάντια στην καταστροφή και την προδοσία που έφεραν οι πολιτικοί μηχανισμοί μαζί με τους επικυρίαρχους φίλους τους στο εσωτερικό και εξωτερικό.

25 Σέβομαι την θρησκευτική ελευθερία του κάθε συμπολίτη μου, είτε πιστεύει είτε δεν πιστεύει.

26 Είμαι επίμονος αλλά πάντα μιλώ στους συμπολίτες μου με αγάπη και σεβασμό.

27 Κάνω ότι περνά από τα χέρια μου για να αναστήσω την παλαιά έννοια της γειτονιάς που χάθηκε.

28 Είναι ανοιχτός, φιλόξενος, βοηθώ τον κάθε γείτονά μου και δεν κρύβομαι πλέον μέσα στο σπίτι μου.

29 Κάνω ότι περνά από τα χέρια μου, συζητήσεις/συναντήσεις/συνελεύσεις στην γειτονιά , χτύπημα της πόρτας, τηλέφωνα κλπ.

30 Παίρνω τηλέφωνο ΤΩΡΑ κάποιον γνωστό μου, συγγενή, φίλο κλπ. και του λέω ότι πρέπει επιτέλους να αντισταθούμε.

31 Χτυπώ την πόρτα κάποιου γείτονά μου, ή βρίσκω κάποιον συνεργάτη μου εάν είμαι στην εργασία μου, ΤΩΡΑ και συζητώ μαζί του: Τι μπορούμε να κάνουμε εάν επέλθει κρίση σε τρόφιμα, εισόδημα κλπ.

32 Χτυπώ την πόρτα κάποιου γείτονά μου, ή βρίσκω κάποιον συνεργάτη μου εάν είμαι στην εργασία μου, ΤΩΡΑ και συζητώ μαζί του: Τι μπορούμε να κάνουμε για να οργανωθούμε για να αντισταθούμε στα επερχόμενα.

33 Εφαρμόζω τις αξίες που θα ήθελα να υπάρχουν στο κράτος από τώρα, με όλους τους συνανθρώπους μου, με τους οποίους συνυπάρχω.

34 Εάν συμμετέχω σε κάποια συλλογικότητα, ομοσπονδία, εργατικό συνδικαλιστικό κλπ. Παίρνω τον λόγο, και αναφέρω με πυγμή το γεγονός ότι δεν μπορεί πλέον να μας αφορούν τα κλαδικά θέματα και μόνο.

35 Εάν συμμετέχω σε κάποια συλλογικότητα, ομοσπονδία, εργατικό συνδικαλιστικό κλπ. Παίρνω τον λόγο, και αναφέρω με πυγμή το γεγονός ότι πρέπει η οποιαδήποτε δράση να έχει ΠΑΛΛΑΪΚΗ και πανελλήνια εφαρμογή και συλλογικό/δια-κλαδικό χαρακτήρα.

36 Εάν συμμετέχω σε κάποια συλλογικότητα, ομοσπονδία, εργατικό συνδικαλιστικό κλπ. Παίρνω τον λόγο, και αναφέρω με πυγμή το γεγονός ότι τα αιτήματα πρέπει να είναι ΠΟΛΙΤΙΚΑ, δηλαδή η αποκατάσταση της Δημοκρατίας, η καταδίκη των καταχραστών της περιουσίας του Λαού, και της Ανεξαρτησίας της χώρας μας.

37 Εάν συμμετέχω σε κάποια συλλογικότητα, ομοσπονδία, εργατικό συνδικαλιστικό κλπ. Παίρνω τον λόγο, και αναφέρω με πυγμή το γεγονός ότι η οποιαδήποτε δράση απεργίας πρέπει να είναι ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.


Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου


38 Μαθαίνω τι είναι το Ευρώ, ποιος το ελέγχει, με ποιόν μηχανισμό και γιατί αποτελεί βασικό πυλώνα για την απώλεια της εθνικής ανεξαρτησίας μας.

39 Μαθαίνω τι είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, ποιοι οι εμπνευστές της, ποιος ο απώτερος σκοπός της. Μαθαίνω για την ομοσπονδοποίηση της ΕΕ και τον τρόπο διακυβέρνησης της.

40 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι σημαίνει τόκος.

41 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι σημαίνει χρεολύσιο.

42 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι σημαίνει CDS (Credit Default Swap).

43 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι σημαίνει Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ΕΜΣ)

44 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι είναι το Eurogroup.

45 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι σημαίνει, ποιο το καταστατικό και ο τρόπος λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

46 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι ήταν και τι είναι σήμερα η Τράπεζα της Ελλάδος.

47 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι σημαίνει κούρεμα ομολόγων, καταθέσεων κλπ.

48 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι είναι πληθωρισμός.

49 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι είναι αποπληθωρισμός.

50 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι είναι ύφεση.

51 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Πότε και πως χρεοκόπησε στην Ιστορία η Ελλάδα.

52 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι είναι και γιατί χρειάζομαι το Εθνικό/Κρατικό νόμισμα και Τράπεζα.

53 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Διαβάζω και μαθαίνω το Σύνταγμα της Ελλάδας

54 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι είναι Κοινοβουλευτισμός και πως διαμορφώθηκε

55 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Διαβάζω περί πραγματικής Δημοκρατίας και καταλαβαίνω επιτέλους, γιατί το σημερινό πολίτευμα δεν έχει καμιά σχέση με αυτήν.

56 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Ποια είναι τα δικαιώματα του κάθε πολίτη

57 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Ποια είναι τα ανθρώπινα δικαιώματά μου

58 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι σημαίνει Γενική Πολιτική Απεργία

59 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι σημαίνει Συντακτική Εθνοσυνέλευση και γιατί την χρειάζεται ο Ελληνικός Λαός αμέσως μετά από την απελευθέρωσή του.

60 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι σημαίνει Μονομερής Διαγραφή Χρέους και γιατί έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα η Ελλάδα να την εφαρμόσει

61 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι είναι Ειδικές Οικονομικές Ζώνες

62 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Γιατί ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος είναι και αδύνατος ουσιαστικά, αλλά και βλακώδης σε περιόδους οικονομικής κρίσης

63 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Πως διαμορφώθηκε και από ποιους, το χρέος της Ελλάδας

64 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Πως διαμορφώθηκε και από ποιους, το χρέος των Τραπεζών

65 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι είναι και πως εφαρμόζεται την χώρα μας η περιβόητη "ανακεφαλαιοποίηση" των τραπεζών και γιατί είναι απολύτως παράνομη, ανήθικη και άδικη για τον Λαό

66 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Τι είναι νεοφιλελευθερισμός, και τι είμαι εγώ ο απλός πολίτης γι αυτόν

67 Μαθαίνω και ενημερώνω τους συμπολίτες μου: Γιατί ο υγιής Πατριωτισμός δεν συμβιβάζεται καθόλου, αλλά είναι αντίθετος με φασιστικές/ναζιστικές/ρατσιστικές ιδέες


Οργανώνομαι στην γειτονιά


68 Διαρκής Ενημέρωση: Τυπώνω ενημερωτικά κείμενα, συζητώ τα θέματα που αναφέρονται σε αυτό το κείμενο αλλά και άλλα, και τα διαδίδω στους συμπολίτες μου. Το κάνω ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ. Διδάσκω έμμεσα και άμεσα για την κατάσταση του χρέους, τις πολλαπλές προδοσίες που γίνονται και το τι μέλλει γενέσθαι εάν τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν το έργο τους.

69 Οργανώνομαι ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ με τους συμπολίτες μου σε ομάδες για να υπάρχει επικοινωνία και συνεργασία σε όποια θέματα προκύψουν στην χειροτέρευση της κρίσης.

70 Μοιράζομαι δρομολόγια με το αυτοκίνητο, με γείτονες, συγγενείς και συνεργάτες.

71 Δεν αγοράζω ξανά προϊόντα από εταιρείες που συμμετέχουν στην καταστροφή της χώρας μου, είτε αυτές είναι εγχώριες είτε ξένες.

72 Στηρίζω τα τοπικά καταστήματα, επαγγελματίες. Φροντίζω να ανακυκλώνονται οι υπηρεσίες με βάση την οικονομία ανταλλαγής υπηρεσιών και προϊόντων. Βοηθώ συλλογικά όλους τους γείτονές μου, να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που όλοι μας δεχόμαστε, είτε αυτές είναι οι επιθέσεις της κατοχής στις ιδιοκτησίες μας, είτε θέματα επιβίωσης είτε οτιδήποτε άλλο.


Προετοιμάζομαι για κάθε ενδεχόμενο


73 Βγάζω όλα τα χρήματά μου από την Τράπεζα, γιατί θα τα μου πάρουν όλα, μέσω κουρέματος, κατασχέσεων κλπ. - Φροντίζω, να μην έχω ΠΟΤΕ χρήματα στην Τράπεζα.

74 Έχω πάντα βενζίνη στο αυτοκίνητό μου, για να μπορώ να μετακινηθώ σε περίπτωση ανάγκης.

75 Προετοιμάζω ένα σχέδιο (ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ!!!) επικοινωνίας, συγκοινωνίας και ασφάλειας. Επινοώ λύσεις όπως ασύρματος, ποδήλατο, πυραμιδική μορφή ενημέρωσης, σχέδιο εξόδου πόλεως, περίπολος γειτονιάς κλπ κλπ.

76 Ετοιμάζω την οικογένειά μου και το σπίτι μου, για την αντιμετώπιση της τρομακτικής κρίσης που θα έρθει εάν τους αφήσουμε. Εξετάζω θέματα ενέργειας, υγείας και γενικότερης επιβίωσης για την περίπτωση που το κράτος κατοχής αποφασίσει να εφαρμόσει την τελική λύση. Εφ όσον το έχω εξετάσει, ανάλογα με την οικονομική δύναμή μου ετοιμάζω όλα αυτά που χρειάζονται για επιβίωση για μερικές εβδομάδες τουλάχιστον. Μαζεύω τρόφιμα, φτιάχνω έναν λαχανόκηπο εάν μπορώ, παίρνω βασικά φάρμακα, είμαι σίγουρος ότι έχω βασικά εργαλεία κλπ. Δεν αγνοώ λεπτομέρειες (που μπορεί να φαίνονται αυτονόητα σήμερα) όπως είναι το χαρτί υγείας, προϊόντα γυναικείας υγιεινής, φίλτρα νερού, αναπτήρες, καφέ, ζάχαρη, οξυζενέ/ιώδιο, κεριά, χαρτί και μολύβι, κλπ κλπ.

77 ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟΣ. Βοηθώ μέσα στην συλλογικότητα μου, στην γειτονιά μου όλοι οι υπόλοιποι να είναι το ίδιο έτοιμοι και προετοιμασμένοι με εμένα.


Αντιστέκομαι (ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ!!!)


78 ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ.

79 ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ. Δεν αφήνω το καθεστώς να μου κόψει την φόρα ή να διχάσει τον λαό, ανάλογα με τις πράξεις μου. Ο ρόλος μου, είναι να αντισταθώ στο καθεστώς, όχι να πλήξω είτε τον αγώνα, ή τον Λαό.

80 Δεν φοβάμαι ούτε και αφήνω να με επηρεάσουν οι απειλές της κατοχικής ευρω-χουντάρας, όπως είναι οι επιστρατεύσεις, την αστυνομία/ΜΑΤ, τις προσπάθειες για δημιουργία Σοκ και Δέους.

81 Επινοώ (ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ!!!) διάφορους άλλους τρόπους αντίστασης που δεν αναφέρονται εδώ, ανάλογα με την περίσταση. Κρατώ το κράτος κατοχής σε διαρκή κατάσταση μη-ετοιμότητας με οριζόντια οργάνωση. Εάν ο καθένας μας γίνει υπεύθυνος και μπορεί να δράσει χωρίς καθοδήγηση τότε το κράτος κατοχής δεν μπορεί να πλήξει τον Λαό.

82 Συλλογικό σχέδιο - δεν χρειαζεται να στοχοποιηθώ πριν προλάβω να αντισταθώ. Βγάζω στο μπαλκόνι δύο σημαίες. Η μια θα είναι η Ελληνική και η άλλη, μια μαύρη που θα λέει ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ! έτσι θα καταλάβουν οι γείτονές μου και οι περαστικοί, ότι κάτι πρέπει να κάνουμε όλοι μας.


83 Συλλογικό σχέδιο - δεν χρειαζεται να στοχοποιηθώ πριν προλάβω να αντισταθώ. Βάζω αυτοκόλλητα που να λένε ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ στο πίσω μέρος στο αυτοκίνητό μου. (Για όσους ακόμα έχουν χρήματα να μετακινούνται)

84 Εφαρμόζω πολιτική ανυπακοή ενάντια στο κράτος κατοχικής δικτατορίας, σε όλα όσα περνούν από τα χέρια μου. Το κάνω ομαδικά και συλλογικά. Το κάνω συλλογικά για να μπορώ να βοηθώ και βοηθιέμαι μέσα στην συλλογικότητα μου. Το κάνω ομαδικά, για να έχω την δυνατότητά μου να πετύχω την απελευθέρωσή μου. Δεν αφήνω κανέναν μόνο στην αντίσταση.

85 Δεν εκδίδω καμιά απόδειξη. ΕΞΗΓΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ. Φροντίζω να το κάνω συλλογικά, με εκτεταμένη ενημέρωση των συνεργατών και συναδέλφων μου στην εργασία μου ή/και στην γειτονία στην οποία εργάζομαι.

86 Δεν αποδέχομαι καμιά απόδειξη. ΕΞΗΓΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΜΑΙ. Στην περίοδο Κατοχικής Ευρώ-Χουντάρας που έχουμε, οι αποδείξεις είναι μέσο επιβολής χειραγώγησης, ενοχής και φόβου για τις προδοσίες που έχουν επιτελεστεί από ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό.

87 Δεν πληρώνω κανέναν φόρο μέχρι να απελευθερωθούμε. Οι φόροι δεν είναι ανταποδοτικοί ούτε επιβάλλονται κατά το σύνταγμα ανάλογα με την δύναμη του κάθε πολίτη να ανταποκριθεί, αλλά αντίθετα, χάνονται στην εξυπηρέτηση ενός απολύτως ανήθικου και παράνομου χρέους. Δεν πληρώνω ΟΑΕΕ, ΤΕΒΕ κλπ. Δεν πρόκειται να λάβω κανένα όφελος από αυτά.

88 Στηρίζω και ενδυναμώνω όλες τις προσπάθειες αντίστασης, στα σχολεία, στους δημόσιους οργανισμούς, και οποιαδήποτε άλλη ευκαιρία βρω μπροστά μου, μέσω ενημέρωσης, καλέσματα για δράση και εμψύχωσης. Δεν κοιτώ το προσωπικό ή οικογενειακό μου συμφέρον.

89 Συμμετέχω σε ομαδικές αγωγές, ενάντια σε τράπεζες και το κράτος, που προσπαθεί να με θανατώσει. Ψάχνω στο διαδίκτυο για τέτοιες δράσεις και συμμετέχω σε όσες μπορώ και με αφορούν αλλά και έχουν δημιουργηθεί από αξιόπιστες πηγές.

90 Όσο είναι δυνατόν, φροντίζω οι πληρωμές που παίρνω, εάν παίρνω βέβαια, να ΜΗΝ γίνονται μέσω τραπεζών.

91 Δεν κάνω κανέναν διακανονισμό, με οποιονδήποτε φορέα, εάν τουλάχιστον δεν έχω διαβάσει και καταλάβει τους νέους όρους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, εάν όχι όλες πλέον, οι νέοι όροι είναι εκφρασμένοι έτσι ώστε να είναι ακόμα πιο καταχρηστικοί και καταστροφικοί.

92 Στηρίζω ΟΛΕΣ τις προσπάθειες από τα κάτω για απεργία που γίνονται ενάντια στο καθεστώς με την δικιά μου έμπρακτη αλληλεγγύη και συμμετοχή. Σε καμιά περίπτωση δεν κατακρίνω τους συμπολίτες μου που με νύχια και με δόντια προσπαθούν να αποκαταστήσουν κάποιο μέρος της αξιοπρέπειάς τους. Αναφέρω και το θέμα των πολιτικών αιτημάτων.

93 Βοηθώ όποιον με ρωτήσει να καταλάβει ότι ο αγώνας του Λαού, είναι εθνικοαπελευθερωτικός πάνω απ' όλα, γιατί η Πατρίδα που πρέπει να προστατεύσουμε θα είναι ο χώρος μέσα στον οποίο θα λάβει χώρα η οποιαδήποτε πρόοδος.

94 Δεν πληρώνω (για τους θαρραλέους, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ και με υποστήριξη ΜΟΝΟ) στα μέσα μεταφοράς και χρησιμοποιώ την ευκαιρία να αναδειχθεί ο αγώνας στους συμπολίτες μου.

95 Καλώ συνεχώς όλους όσους γνωρίζω, να συμμετέχουν στην αντίσταση. Δίνω το καλό παράδειγμα πρώτα πρώτα με Πράξεις και τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρομαι, ΠΑΝΤΑ με βάση την σωστή κρίση και διάκριση.


Θυμάμαι γιατί το κάνω και αλλάζω τρόπο...


96 Κάθομαι για 15 λεπτά την ημέρα, αρχίζοντας από ΣΗΜΕΡΑ και αναλογίζομαι με βάση αυτά που έχουν γίνει ήδη, τι θα γίνει στο μέλλον εάν δεν κάνω κάτι τώρα, εάν δεν μπω στον έμπρακτο αγώνα. Καταλαβαίνω κάθε μέρα ότι χωρίς θυσίες, κατά περίπτωση και χωρίς μεγάλες θυσίες, ΔΕΝ ανακτάται η Ελευθερία.

97 Θυμίζω καθημερινά ότι ο αγώνας μου είναι για τα παιδιά μου, αλλά και για τα παιδιά του κάθε συμπολίτη μου. Θυμίζω στον εαυτό μου καθημερινά, ότι ο αγώνας είναι για το δικαίωμα στην Ελευθερία, την Ανεξαρτησία, την Δικαιοσύνη και την Δημοκρατία. Θυμίζω τον εαυτό μου κάθε μέρα, ότι αυτό που κάνω, το κάνω για το μέλλον της Πατρίδας.

98 Μαθαίνω να αγαπώ τους συμπολίτες μου, που είναι θύματα του καθεστώτος.

99 Γίνομαι το καλύτερο παράδειγμα στους άλλους, με το να εφαρμόζω όσο περισσότερα μπορώ από αυτήν την λίστα.

100 ΦΙΛΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ.

101 Διαδίδω αυτήν την λίστα σε όσους περισσότερους μπορώ.


Καλή Λευτεριά!!!

 Σ. Κατσούλης


http://thesecretrealtruth.blogspot.com 

5 σχόλια:

tasos2222 είπε...

Σημαιοφόρε , η κατοχή δέν πεύτει δίχως την ενεργοποιηση και την εφαρμογη στην πράξη του ελληνικου συνταγματος και του αρθρου 120 ..... δες
Τουτη εδω ειναι η ένορκη κατάθεση των Ελλήνων , που τον τελευταίο μήνα όσοι έχουμε ενεργοποιήσει και * εφαρμόζουμε στην πράξη* το άρθρο 120, τα καταθέτουμε στην αστυνομία ,** και ** με ένορκη κατάθεση... δες.

Ένορκη.
1. ) Στις 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε απ την έδρα της βουλής ο τότε Αντιπρόεδρος κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.
Η άνω δικογραφία , αφορά εσχάτη προδοσία ,έχει διατυπωθεί απο τις εισαγγελικές αρχες απο τις 24\11\2011 ενώ, ποινικές διώξεις ακόμη μέχρι και σήμερα , δεν έχουν ξεκινήσει . Και αυτά όλοι όσοι έχουμε εκλογικά δικαιώματα , όχι μόνον οφείλουμε να τα γνωρίζουμε αλλά οφείλουμε επιπλέον και να αντιδράσουμε . Καθώς η εσχάτη προδοσία, θέτει σε αμεσο κίνδυνο την ασφάλεια της χώρας και συνεπώς , την ασφάλεια του κάθε πολίτη και της οικογένειάς του .

tasos2222 είπε...

2.)Το γεγονός οτι δέν εχουν ακομη ξεκινήσει δικαστικές έρευνες και ποινικές διώξεις πανω σαυτη τη δικογραφία , μας βεβαιώνει οτι η πατριδα η δικαιοσυνη , το σύνταγμα η δημοκρατία και οι πολιτες , βρισκόμαστε υπο κατοχη .
Ενω τα κακουργήματα που τούτη την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος εγω και οι συμπολίτες μου έχουμε καταγγείλει και καταδικάσει μέσω της ιερης δηλώσεως -καταγγελιας , όπως το κακούργημα της βίαιης κατάλυσης του συντάγματος , της συγκάλυψης και της αποσιώπησης της εν λόγω και απο 24\11\2011 ανακοινωθείσας απο την έδρα της βουλης δικογραφίας εσχάτης προδοσίας , τον διασυρμό και την απαξίωση της ελληνικής δικαιοσυνης μεσω της κακουργηματικης αποσίωπησης και συγκάλυψης της εν λογω δικογραφιας εκ μερους των πολιτικών και των όσων υπεύθυνων , όπως προβλέπεται απο το σύνταγμα και απ το νόμο, ειναι ηδη δεδικασμένα και τελεσίδικα απο το νομοθέτη που συνέταξε το ελληνικό σύνταγμα και εμπίπτουν στο άρθρο 120 του συντάγματος .Το οποιο 120 ανερει όλους τους αντισυνταγματικούς νομους ενω και εφαρμογητου μεσα στα δικαστηρια προβλεπεται απο το νόμο προκειμενου οι συγκροτησεις των να ειναι νόμιμες . .
. Και επειδη σε περιόδους κατοχης οι συγκροτήσεις των δικαστηρίων στερούνται πάσης νομιμότητος , γιαυτο ,και εκείνα τα εγκλήματα Καθως η κακουργηματική παράληψη της έγκαιρης έναρξης των ποινικών διώξεων πανω σε δικογραφία εσχατης προδοσιας , καθιστά την κατάλυση του συντάγματος βίαιη και δόλια .
Ζητώ απ τη δικαιοσύνη να λάβει υπόψιν ,ώς δεδικασμένο και τελεσίδικο ( όπως άλλωστε προκείπτει και απ το άρθρο 120 του συντάγματος ), το γεγονός οτι οι ένοπλες δυνάμεις ειναι ηδη ένοχες για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας , οτι θέτουν σε κινδυνο την ασφάλεια της χώρας . Και προς το παρόν σας ζητώ να προχωρήσετε σε αποφάσεις κκαι σε ενέργειες οι οποίες θα αποβλέπουν , όχι στην τιμωρία των ενόχων τόσο , όσο , απευθείας ,στην αποκατάσταση της τιμής και της αξιοπρέπειας των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων .Και προπάντων , στην αποκατάσταση της τιμης και της αξιοπρέπειας του όρκου με τον οποιον οι ενοπλες δυναμεις έχουν δεσμευθεί απεναντι σε μενα και τους συμπολίτεςμου . . Και αυτό, προκειμένου να νομιμοποιηθούν οι συγκροτήσεις των δικαστηρίων ωστε να μπορούν έκτοτε (εφόσον δηλαδη προηγουμενως οι ενοπλες δυνάμεις πάψουν να υπακουουν σε εντολές κατηγορουμένων για εσχατη προδοσια ή σε εντολές ήδη ενόχων πολιτικων που έχουν διαπράξει το κακουργημα της συγκάλυψης εσχατης προδοσιας , ωστε να μπορουν τα δικαστηρια να δικάζουν νόμιμα . . Διότι τώρα , ως έχει η κατάσταση με τις ενοπλες δυνάμεις να υποχρεούνται στην εκτέλεση εντολων οι οποιες προέρχονται απο κατηγορούμενους για εσχάτη προδοσία ή απο πολιτικούς ,ηδη ενόχους για το κακουργημα της συγκάλυψης και αποσιώπησης δικογραφίας που αφορά εσχατη προδοσία, η πατριδα τελεί υπο κατοχή . Και σε περιοδους κατοχής όπως ειναι ετούτη που διανύουμε τώρα στην Ελλάδα, τα δικαστήρια , στερούνται νομιμότητας συγκρότησής των .

tasos2222 είπε...

.
Ως απλος πολιτης και μέσω κατοχής δεν δύναμαι να γνωριζω τον ακριβή χρόνο η τόπο έναρξης της τελέσεως των κακουργημάτων που καταγγέλλω, όμως γνωρίζω οτι ειναι διαρκή , κατεπαναληψη και κατεξακολουθηση κακουργήματα με α χρονικη αφετηρία την ημερομηνια 24\11\2011 . Τοτε δηλαδή που για πρώτη φορά , απο την εδρα της βουλης , ανακοινώθηκε οτι ισχύει δικογραφία εσχάτης προδοσίας κατα υπουργων μελων της κυβερνησης . . Οσο για τον τόπο τέλεσης , Οτι τελέσθηκαν στην πατριδαμας ( την Ελλάδα) , αλλα και στο εξωτερικο. Καθως επίσης στρέφομαστε (εγω και οι συμπολίτεςμου) κατα πασας αρμόδιας αρχης ανθρωπινων δικαιωμάτων εντός και εκτός Ελλάδος, κατα πάσας ξενης κυβέρνησης ,ή μη κυβερνηρικής οργάνωσης ή φορέα , που εξακολουθεί να συνεργάζεται με έλληνες πολιτικους κατηγορουμενους για εσχατη προδοσια ή με επισης πολιτικους , που ειναι ένοχοι για το κακουργημα της συγκάλυψης εσχατης προδοσιας ... Καταγγελουμε και καταδικάζουμε επισης τον κάθε υπευθυνο εξωτερικό παράγωντα , για δόλο συναυτουργεία και σύμπραξη με εγχώριους πολιτικους στην ενορχηστρωση και διεξαγωγή παράνομων εκλογων που έγιναν στην ελλαδα στις 6 Μαιου ΚΑΙ 17 Ιουνιου του έτους 2012 Οπου στα ψηφοδέλτια αυτών των εθνικων εκλογών υπήρχαν ονοματα υποψηφίων οι οποιοι ητω κατηγορούμενοι απ τη δικαιοσυνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσιας . Καθως έγιναν εκλογες τη στιγμη που κακουργηματικα , παράνομα και κατα παράβαση του συντάγματος , δέν ειχαν ξεκινήσει οι προβλεπόμενες απ το νομο και το συνταγμα ποινικές διώξεις πανω σε κεινη τη μείζονος σημασίας δικογραφία . Και το χειρότερο , οτι εκείνες οι εκλογές , έγιναν δίχως οι επίσημες αρχες να ενημερώσουν τους πολιτες στο όσο αφορά ποιά ψηφοδέλτια και ποιοί ειναι οι κατηγορούμενοι για εσχατη προδοσία(οπου φυσικά ειναι και προς το παρόν αναξιόπιστοι . Επίσης για το οτι οι εκλογες έγιναν τη στηγμη που η ασφάλεια της χωρας βρίσκονταν και βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο καθώς οι ένοπλες δυναμεις της χωρας , εκτελούσαν και εξακολουθούν απο τις 24\11\2011 μεχρι και σήμερα να εκτελουν, εντολές κατηγορουμένων απο τη δικαιοσύνη για εσχατη προδοσίας και αναξιόπιστων με τη σφραγίδα της δικαιοσύνης πολίτικων... Επισης για πρόθεση και δόλο με σκοπό την εγκαθίδρυση διαρκους και μονίμου κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας στην Ελλάδα και μόνιμης υποδούλωσης και κατοχης των πολιτων της

tasos2222 είπε...

Ενώ , Η αδικαιολόγητα μακρά μέχρι τωρα καθυστέρηση της προόδου της υπόθεσης αυτής στην Βουλή, υποδηλώνει, από μέρος των όποιων υπέυθυνων και αρμόδιων , δόλο κωλυσιεργίας της, η οποία μπορεί να δώσει την δυνατότητα στους κατηγορούμενους να διαφύγουν στο εξωτερικό και το σημαντικότερο, επιτρέπει την συνεχιζόμενη διάπραξή της (ως διαρκούς κακουργήματος) και καταδικάζει την Ελλάδα σε μια κατάσταση νομιμοποιημένης δια της ενόχου σιωπής΅ των ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ από τις ξένες δυνάμεις και απο τους εν λόγω 300σιους βουλευτές -υπουργούς. . Στην περίπτωση αυτή, τουλάχιστο τα 300 μέλη της νυν Βουλής καθίστανται υπαίτια και Κακουργηματικής Κατάχρησης Εξουσίας, δια της παράβασης των άρθρων 239 παρ.β και 27, 15. ΠΚ. Ταυτόχρονα, η δόλια κωλυσιεργία της προόδους της αυτεπάγγελτης δικογραφίας , συνιστά και αληθή σωρευτική συνέργεια αυτών και σε ΔΙΑΡΚΗ διάπραξη κι εγκαθίδρυση κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας της Ελλάδας (ΠΚ 45,46, 134), δεδομένου ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι Διαρκές Κακούργημα (Συντ. 97, 120, 684/1975 ΟλΑΠ). Με την παράλειψη των και την ένοχη αυτή σιωπή του κάθε υπεύθυνου, οι εν λόγω κατηγορούμενοι συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις προδοτικές διατάξεις του 1ου (και 2ου) Μνημονίου και 1ης (και 2ης) Δανειακής Σύμβασης (ΠΚ 134), καταδικάζοντάς έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική και διαρκή κατάσταση Εσχάτης Προδοσίας και Κατοχής της και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο.
ΖΗΤΆΜΕ Την άμεση διαβίβαση της Δικογραφίας στην Τακτική Δικαιοσύνη. Στρεφόμαστε κατα κάθε πολιτικού και κάθε υπευθυνου για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας (ΠΚ 239) και Συνέργεια σε Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 45,46, 134).
Σας βεβαιώνω , πως απο τωρα και στο εξής ο,τιδήποτε σχετικό με την κατοχή της πατρίδος πέσει στην αντίληψή μου το οποίο θα βοηθήσει στην απελευθέρωση , θα επανέλθω να σας το καταθέσω ενόρκως .***

Σημ.....(Μη γελιεσθαι διοτι σε περιόδους κατοχής όπως ετουτη που διανύουμε τώρα στην ελλάδα , οι συγκροτήσεις ΟΛΩΝ των δικαστηρίων στερούνται νομιμότητας . Και συνεπώς οι αποφάσεις των ,(πέραν της ηδη δεδικασμένης και τελεσιδικης που εμπίπτει στο άρθρο 120) άσχετα αν εκεινες ειναι ή όχι ευνοικές προς το λαο η προς την ευνοϊκή μεταχείριση της υποδούλωσής του, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕς KAI ΑΚΥΡΕΣ.

vasiliki mesologgi είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ Η ΕΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΕ 2 ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΣΟΔΑ ΜΟΥ.ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ,

Δημοσίευση σχολίου