Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

0 Συρία: Αποκεφαλισμοί και μαστιγώσεις Χριστιανών-Σκληρό βίντεο

apokefalismoi

Εικόνες φρίκης από τον αποκεφαλισμό και τα βασανιστήρια διαπόμπευσης ενός νεαρού στρατιώτη στην ιστορική κωμόπολη της Μααλούλα λίκνο του χριστιανισμού δημοσιεύει το maloula.org. Αυτή η βάναυση και απάνθρωπη συμπεριφορά αποτελεί πλέον καθημερινότητα σε περιοχές που ελέγχουν οι ισλαμιστές στη Συρία. Η βαρβαρότητα όμως έχει και άλλες πτυχές. Στο Χαλέπι, πολίτες συλλαμβάνονται και υποβάλλονται σε δημόσιους εξευτελισμούς όπως μαστίγωμα από τους ισλαμιστές αντάρτες της “Ahrar Ash Sham” γιατί δε σεβάστηκαν τις ώρες προσευχής την Παρασκευή. Τους προσάπτουν ότι διατήρησαν τα καταστήματά τους ανοικτά κατά τις προβλεπόμενες ώρες συγκέντρωσης στο τζαμί.

Σε εκτενές του δημοσίευμα το mondialisation.ca επανέρχεται στην σφαγή μιας εκατοντάδας πολιτών σε μια άλλη πόλη την Adra που συντελέσθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου με σεχταριστικά κριτήρια.«Άλλους τους αποκεφάλισαν μπροστά στα παιδιά τους” καταγγέλει ένας από τους διασωθέντες στο ρεπορτάζ.Η Pravda 02.01.13 αναφερόμενη στην ίδια τραγωδία περιγράφει σκηνές ανείπωτης φρίκης “πολλοί αποκεφαλίσθηκαν ….σώματα κοριτσιών που βιάσθηκαν και αποκεφαλίσθηκαν ή αποκεφαλίσθηκαν και έπειτα κακοποιήθηκαν…ακρωτηριασμένα διάσπαρτα στους δρόμους….κεφάλια παντού σε δρόμους και σε δέντρα”.

Μεταξύ 30.12.13 και 01.01.14 οι κυβερνητικές δυνάμεις ολοκλήρωσαν με επιτυχία μια γιγαντιαία επιχείρηση απεγκλωβισμού του πληθυσμού της ίδιας μαρτυρικής πόλης.Εκκενώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της αφού από τους 20.000 κατοίκους απομακρύνθηκαν οι 11.000. Οι παρακάτω φωτο είναι από την εκκένωση της πόλης Adra όπως δημοσιεύθηκαν στο πρακτορείο SANA.
Ολόκληρο το βίντεο με τις σκηνές του ιδιότυπου σωφρονισμού αναρτήθηκε σε φιλοτζιχαντιστικούς λογαριασμούς:Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου