Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

0 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: ΟΧΙ ΣΤΟ Wi - Fi! Κίνδυνος για την Υγεία μας!

Η Έρευνα για τα Ασύρματα, Wi-Fi & Έξυπνους Μετρητές.
Από 29 Μαρτίου 2014 ως 5 Απριλίου 2014.

Αυτή η έρευνα διήρκησε 9 ημερών, να ολοκληρωθεί, αξίζει το κόπο, ώστε να ενημερωθούν οι Έλληνες πολίτες της Ηλιούπολης κι όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, τι προκαλούν το Wi - Fi και οι Έξυπνοι Μετρητές;

Η ιστοσελίδα του Δήμου  ανακοίνωσε ότι θα βάλει δωρεάν [8 σημεία] Wi-Fi ως το τέλος του 2014.

1. Δημαρχείο Ηλιούπολης
2. Νεκροταφείο Ηλιούπολης
3. Περιοχή Χαλικάκι
4. Πλατεία Σικελιανού
5. Δημοτικό Άλσος (Δ. Κιντής)
6. Γήπεδο
7. Κολυμβητήριο (άνω Ηλιούπολη)
8. Πολυκλαδικά (5ο ενιαίο λύκειο Ηλιούπολης).

Γιατί  έτσι ξαφνικά θέλουν να  βάλουν δωρεάν ασύρματο ιντερνέτ στην Ηλιούπολη και φυσικά στην υπόλοιπη Ελλάδα, δωρεάν ιντερνέτ ασύρματο και χωρίς να γνωρίζουν, τι κίνδυνο προκαλεί  στην πνευματική και σωματική υγεία του ανθρώπου!

Αρκετές αποδείξεις από έγκυρες πήγες στο εξωτερικό μας λένε ότι υπήρξαν  αντιδράσεις από επιστήμονες, καθηγητές, ερευνητές κ.λ.π,  που 'χουν κάνει μελέτες για το Wi – Fi, τις οποίες τα  Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν τις αποκαλύπτουν. Ο ίδιος ο Δήμος  επίσης και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο δεν γνωρίζει τίποτα. Πρέπει να μάθουν την αλήθεια για τις  αντιδράσεις και ποιοι είναι οι κίνδυνοι:

  • Αντιδράσεις και οι Κίνδυνοι:
  1. Η Γερμανία προειδοποιεί τους πολίτες να αποφεύγουν την χρήση Wi - Fi.
  2. Αναστείλει Wi - FI, στα σχολεία, λέει ο επικεφαλής της Βρετανική Ένωσης Καθηγητών, μετά από εκθέσεις που προκαλεί προβλήματα υγείας. [Σε σχολείο π.χ., κλειστή την τάξη με Wi - Fi με μικρά παιδιά να τα προκαλεί: απώλεια της συγκέντρωσης, κόπωση, μειωμένη μνήμη και πονοκέφαλους]
  3. Οι δημόσιες βιβλιοθήκες στο Παρίσι να κλείσει Wi - Fi, σε απάντηση στις ανησυχίες για την Υγεία. [video]
  4. Η ερευνήτρια Dr. Magda Habas, εξηγεί τους λόγους που πρέπει ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ τα ασύρματα δίκτυα ίντερνετ, απ' τα σχολεία.
  5. Οι επιστήμονες λένε πρέπει να απαγορευτούν οι Ασύρματες Έξυπνες Μετρητές και βλάπτουν την Ανάπτυξη των παιδιών. Με λίγο λόγια: Είναι πιο χειρότεροι οι Έξυπνες Μετρητές απ' τα κινητά. Με λίγα λόγια απ' έναν Καθηγητή Περιβαλλοντικής Πόρων & Σπουδών, Πανεπιστήμιο Καναδά: "Δημιουργούμε μια πιθανή ωρολογιακή βόμβα. Αν οι έξυπνοι μετρητές τοποθετούνται σε κάθε σπίτι, θα συμβάλει σημαντικά στην Έκθεση μας και αυτό είναι τόσο απερίσκεπτη και επικίνδυνη."
Δείτε το βίντεο σε Λύκειο στην Ελευσίνα, για την κεραία όταν στήσουν σε 8 σημεία της Ηλιούπολης:


Δείτε την φώτο κάτω και φανταστείτε πως θα είναι η Ηλιούπολη ή οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας,Ο κ. Nockolay Lamm έφτιαξε μια εικόνα που δείχνει πως θα εκπέμπει η ακτινοβολία σε εμάς και τα παιδιά μας, σαν να είχαμε πάρει LSD μέσω Wi-Fi. Θα απλωθεί ένα πλέγμα ηλεκτρομαγνητικού νέφους 2,4Chz. Σκεφτείτε  το Wi-Fi σε μια πλατεία της Ηλιούπολης. Να υπάρχουν μικρά παιδιά είτε σε πλατείες, είτε κούνιες είτε σε σχολεία, οπότε γνωρίζετε σε τι κίνδυνο θα βρίσκονται.


  • Το περιβάλλον, η φύση μας. Επιστήμονες έκαναν μια μελέτη  για το περιβάλλον στην Ολλανδία. Λένε πως έκαναν την έρευνά τους στα δέντρα τέφρας που είδαν να υποφέρει με αιμορραγία του φλοιού και να πεθαίνουν τα φύλλα, απ' την ακτινοβολία του Wi - Fi.Η έγκυρη πηγή της Ολλανδίας είναι εδώ:  Σκοτώνει το Wi - Fi δέντρα;;
  • Το αίμα δημιουργεί μια επίπτωση μέσω των Wi-Fi και Έξυπνους Μετρητές. Σε ΔΕΗ και Νερό σύντομα στην Ελλάδα ως το 2015.
Εδώ πρέπει να δώσετε μεγάλη βάση, να ξέρετε πως τα Wi - Fi και οι Έξυπνοι Μετρητές είναι χειρότεροι απ' τα κινητά κατά δυό τάξεις πιο επάνω. Δώσετε προσοχή την μετάφραση [όσοι δε γνωρίζουν αγγλικά] και δείτε το βίντεο [όσοι γνωρίζουν αγγλικά] και δείτε την παρακάτω εικόνα.

"Έξυπνοι μετρητές & WI FI -  Ασύρματη ακτινοβολία και υγεία."

Οι βιομηχανίες αδυνατούν να κάνουν οποιαδήποτε μελέτη για τους έξυπνους μετρητές και την επιρροή τους στη υγεία.

 Τα αυξανόμενα αποτελέσματα από μια ανεξάρτητη έρευνα έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται.

Στη δεύτερη σειρά δοκιμών χρησιμοποιήσαμε τον ¨έξυπνο¨ μετρητή, πριν από την έκθεση βλέπουμε το ίδιο πράγμα όπως είδαμε στα πρώτα φυσιολογικά δείγματα ,ότι τα τοιχώματα διαχωρίζονται και δείχνουν ολοκληρωμένα και υγιή.


Έτσι μετά από 2 λεπτά έκθεσης μπροστά από ένα «έξυπνο» μετρητή και περίπου 1 πόδι μακριά, βλέπουμε μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Στο δείγμα 1 μπορείτε να δείτε πολλή αποδόμηση στα κύτταρα ,τα οποία περιέχουν μυκόπλασμα και έχουν υποστεί διάρρηξη ,παρουσιάζοντας μια μετάλλαξη στο κύτταρο.

Στο δεύτερο δείγμα φαίνεται ότι έχουμε μια διαφορετικού τύπου υποβάθμιση στις κυτταρικές μεμβράνες, μπορείτε να δείτε μια πτύχωση εδώ που η δημιουργία της ονομάζεται «πώμα της φιάλης» και είναι γνωστό ότι αυτό συμβαίνει λόγω της οξείδωσης ή της έκθεσης σε ελεύθερες ρίζες.

Όσο για το 3 δείγμα , όταν έγινε λήψη του δείγματος ,το υποκείμενο έπρεπε να τραβηχτεί μακριά από τον μετρητή μετά από 45 δευτερόλεπτα διότι έκανε παράπονα για αυξανόμενο σοβαρό πονοκέφαλο και εδώ βλέπετε 1 φαινόμενο που εξαναγκάζει τα κύτταρα του αίματος να συσσωρεύονται , πράγμα το οποίο κάνει πολύ δύσκολο για αυτά το να μεταφέρουν οξυγόνο στους ιστούς ,το οποίο είναι η φυσιολογική τους λειτουργιά.

Το καθένα από αυτά είναι υποβαθμισμένο – αποδομημένο, το καθένα από αυτά είναι τραυματισμένο, και όλο αυτό προήλθε από την μοναδική μεταβλητή που υπήρχε το πρωί.

Αυτό που συμβαίνει εδώ, είναι ότι αυτή είναι μια ασύρματη συσκευή που είναι μη αποδεδειγμένη επιστημονικά, και που όλα τα στοιχεία μέχρι τώρα δείχνουν ότι είναι επικίνδυνη ή αμφισβητήσιμη, η οποία θα πρέπει επομένως να μελετηθεί εντατικά πριν κυκλοφορήσει στο κοινό."

Αυτό θα γίνεται στην υγεία μας  σε όλη την περιοχή της Ηλιούπολης και φυσικά σε όλη την Ελλάδα, όταν τοποθετήσουν τις κεραίες Wi - Fi και Έξυπνοι Μετρητές και θα λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο. Η επιρροή της ακτινοβολίας θα μπαίνει ακόμα και στα σπίτια μας, ενώ έχουμε απενεργοποιημένα τα δικά μας ρούτερ, τα κινητά μας, κ.τ.λ.

Ελπίζουμε πως καταλαβαίνετε τι κίνδυνο αποτελεί το ασύρματο Wi - Fi για την Υγεία μας και των παιδιών μας, βεβαία εμείς δε θα το αφήσουμε έτσι κι ούτε θα μείνουμε στα λόγια.

Θα ενημερώνουμε το κόσμο της τοπικής περιοχής, με ενημερωτικό έντυπο, ώστε να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ για μια περιοχή χωρίς ασύρματα Wi - Fi και Έξυπνους Μετρητές. Ισχύει σε όλους τους Δήμους και σε όλη την Ελλάδα.

7 Απριλίου 2014


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου