Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

5 [SOS]=> 1. ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ IV; 2. ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ. 3. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ.


Εμείς ως Έλληνες Youtubers - Ασυμπίεστος, διαβάζουμε σχόλια και στάτους όλων των φίλων του Facebook σε διάφορες group και ομάδες, λόγω τις πολιτικές εξελίξεις της Συμφωνίας με θέμα "IV. Ανθρωπιστικής Κρίσης" που θα μας φέρουν της Έξυπνης Κάρτας του Πολίτη, ως Ταυτότητα, Υγείας κ.λ.π. . Θα σας πούμε με απλά και ξεκάθαρα 3 πράγματα, ως παραδείγματα.


1. Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:
"IV: ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ"

Τι γράφει με λεπτομέρειες το κείμενο της Λίστας του Βαρουφάκη [Σελ. 5]:

  • Αντιμετώπιση αναγκών που προέκυψαν από την πρόσφατη αύξηση της απόλυτης φτώχειας (ανεπαρκή πρόσβαση σε τροφή, στεγή, υπηρεσίες υγείας και της παροχής βασικής ενέργειας), μέσω από ιδιαίτερα στοχευμένα μη ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ (π.χ. κουπόνια τροφιμών)
  • Να το πράξει {η Κυβέρνηση}με τρόπο που να είναι χρήσιμο για τηναναμόρφωση της δημόσιας διοίκησης και την ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ της γραφειοκρατίας / διαφθοράς (π.χ. Έκδοση Έξυπνης Κάρτα του Πολίτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Ταυτότητα, στο Σύστημα Υγεία, καθώς και για την απόκτηση πρόσβασης στο πρόγραμμα κουπονιών τροφίμων
Δυστυχώς δε έχετε συνειδητοποιήσει πως με την Κάρτα του Πολίτη να τα βγάλετε πέρα με φαΐ, συσσίτια κ.λ.π., και χωρίς όμως να δημιουργήσουν ΔΟΥΛΕΙΕΣ, απ' την στιγμή που υπάρχουν 1.500.000, ίσως και παραπάνω, άνεργοι Έλληνες.

Ο σκοπός της Κυβέρνησης είναι πως θα ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ κι όχι την ΑΝΕΡΓΙΑ!! Το γράφει καθαρά η Λίστα του Βαρουφάκη, που εγκρίθηκε απ' το Eurogroup.

Συμπέρασμα μ' αυτό που το διαβάζουμε όλοι μαζί, αποτελείται:
ΩΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Με λίγα λόγια: Είμαστε ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ γι' εκείνους...


2. ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
ΜΕ ΤΟ FACEBOOK, ΚΙΝΗΤΟ, GPS κ.λ.π.

Κάποιοι σκέφτονται ή λένε πως έχουμε ήδη φακελωθεί με το facebook, με το κινητό, με CPS κ.λ.π.
Καλό είναι να μην τα βλέπούμε έτσι, διότι είναι μεγάλο λάθος. ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ!
.
Πρέπει να το δούμε πιο αντικειμενικά με το θέμα του Ηλεκτρονικού Φακελώματος. Θα σας εξηγήσουμε με απλά πράγματα!! Η Ηλεκτρονική Κάρτα είναι όλη μας η ζωή, μια ζωή φυλακή και αιώνα Ηλεκτρονική Σκλαβιά. Λοιπόν...

  1. Κινητό όλοι έχουμε.
    Όμως μπορούμε να το πετάξουμε στα σκουπίδια και θα 'μαι πάλι Ελεύθερος!

  2. Facebook όλοι έχουμε σχεδόν.Όμως μπορούμε να το ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΜΕ μια για πάντα και πάλι θα 'μαι Ελεύθεροι, χωρίς να γνωρίζουν που βρίσκομαι.

  3. CPS έχουν κάποιοι.
    ΄Όμως μπορούμε να το αποσύρουμε ως άχρηστα και έπειτα τα σκουπίδια αμέσως και πάλι θα 'μαστε Ελεύθεροι.
  4. Κάρτα Τραπέζης έχουν σχεδόν κάποιοι.
    Όμως μπορούμε να την ακυρώσουμε τελείως, για να πάρουμε Βιβλιάριο Τραπέζης.

Φυσικά και πολλά άλλα ως προσωρινά σε τέτοιους είδους, που έχουμε την δυνατότητα να τα διαγράψουμε ή τα πετάξουμε μια κι έξω απ' την ΖΩΗ μας, για να αποκτήσουμε πάλι Ελευθερία.

Ενώ με την Ηλεκτρονική Κάρτα με όλα τα στοιχεία που κατέχουμε μέσω Τσιπ RFID, δε μπορείς ούτε να την πετάξεις, ούτε την καταργήσεις και τίποτα απ' όλα δε μπορείς να το ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ, γιατί η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ είναι όλη η ζωή μας, σε κάθε λεπτομέρεια!

Υπάρχει όμως μεγάλος κίνδυνος μέσω Hackers να σου κλέψουν όλα τα δεδομένα μέσω κλοπής ή μέσω ασύρματου δίκτυου Wi-Fi λόγω που η κάρτα έχει Τσιπ RFID. Και να κάνουν ότι γουστάρουν με τα στοιχεία σου μέχρι και δάνειο να πάρουν, που θα μοιάζει σαν το πήρες ενώ την πραγματικότητα δε πήρες ΠΟΤΕ. Άντε να αποδείξεις...πως δε το πήρες ποτέ!

Όποτε παιδιά, έχει μεγάλη ΔΙΑΦΟΡΑ η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ είναι ηαιώνια ΣΚΛΑΒΙΑ και δις χειρότερη φυλακή, ενώ τα υπόλοιπα {Κινητό, CPS, Facebook, κ.α.} έχει την ΕΠΙΛΟΓΗ να τα διαγράψεις ή τα πετάξεις. Ενώ η Κάρτα του Πολίτη ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ...ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΙΩΝΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ!

To σημαντικό και το συμπέρασμα απ' όλα είναι:

ΔΕΝ πρέπει να συγκρίνουμε με Κάρτα μαζί με τα άλλα προσωρινά!!
Είναι Μεγάλο Λάθος!

3. Για το ΑΜΚΑ/ΑΦΜ/ΤΑΥΤΟΗΤΑ, που έχουμε ήδη.

Η Κάρτα του Πολίτη είναι πλέον άχρηστη. Ήδη έχουμε Ταυτότητες/Α.Φ.Μ./Α.Μ.Κ.Α. κ.λ.π.. Ήδη έχουν φτιάξει βάση δεδομένων. Για πιο ευκολία περνάνε το κάθε στοιχεία που χρειάζεται σε κάθε υπηρεσία και τα βλέπουν όλα. Οργανώνουν και καλύτερα τις δημόσιες υπηρεσίες και όλα βαίνουν καλώς. Ερωτάμε: ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;;

Πόσες φορές την ημέρα χρησιμοποιούμε Α.Φ.Μ., Ταυτότητα, Α.Μ.Κ.Α. κ.λ.π., όταν πας σε μια δημόσια υπηρεσία έχεις ήδη τα απαραίτητα που χρειάζεσαι. Ορίστε πως βοηθάει ήδη την τεχνολογία και ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. Για να μη μας λέτε ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ. Και βεβαία χωρίς ασφάλεια όλα αυτά, διότι τίποτα στο Ίντερνετ δε είναι ασφαλές.

Θα δώσουν 1δις εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπάρχουν ήδη Α.Μ.Κ.Α., Α.Φ.Μ., ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ κ.λ.π., για να βγάλουν τις Ηλεκτρονικές Κάρτες του Πολίτη, που δε έχουν ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑ αντι να τα δώσουν σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα ή πιο καλύτερα σε άπορες οικογένειες και άπορους ανθρώπους;; Ποτέ δε μας σκέφτονται το τι περνάμε εμείς οι Έλληνες!

Έλληνες Youtubers - Ασυμπίεστος



5 σχόλια:

tasos2222 είπε...

JYPNHSTE EPIΤΕΛΟΥς ΣΥΝΕΠΕΙΕς ΤΗς ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗς ΣΙΩΠΗς ΕΚ ΜΕΡΟΥς ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ,,,

tasos2222 είπε...

κοινοποιήστε φίλοι μου ( το Ράδιο Άρτα , έχει καταθέσει την ιερη δήλωση και εφαρμόζει το 120 στην πράξη . ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ........ στηρίξτε το..
https://www.facebook.com/radioarta101.5/posts/852750434791404?fref=nf&pnref=story

tasos2222 είπε...

ξυπνηστε... ενας λαος σάπιος που εχει αποδεχθει εσχατη προδοσια , έχει ηδη αποδεχθει και την καρτα του πολιτη . όσο για το Αρθρο 9 , δεν ισχυει οταν το συνταγμα εχει καταλυθει .. δες λοιπον και κοινοποίησε .. .Καταθέστε άμεσα την ιερή δήλωση , έστω και τώρα που είναι αργά . http://www.youtube.com/attribution_link?a=WeRq6sE7SZ8&u=%2Fwatch%3Fv%3DybD2snEPfcM%26feature%3Dshare&fb_ref=share

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. είπε...

Ήταν ο έρωτας σου προς τον άνεμο, τέτοιος, που σου άφησε αγαπημένο ενθύμιο τη μορφή του. Έτσι, η ζωή θα συνεχίζεται στον τόπο. Με μορφή, μοναδική και γνήσια, ενάντια στην αμορφία των προστατευμένων τραπεζών και των προστατών τους.
Με μια μορφή γεμάτη πλαστικότητα και κάλλος, ενάντια στην αράγιστη σκληρότητα του κελύφους των χελωνών.

Και τότε, είμαι βέβαιος, θα δεις το τρομαγμένο κεφαλάκι της χελώνας, της κάθε χελώνας, να κρύβεται δειλά κάτω απ’ το κέλυφος που κανένας άνεμος δεν κατάφερε ποτέ να δώσει μορφή.

Δεν προβληματίστηκες άραγε ποτέ, γιατί οι χελώνες ζουν εκατό τόσα χρόνια; Αλλά, ζουν;

Γι’ αυτό σου λέω, ρε συ, είμαστε τώρα τόσο ερωτευμένοι, μα τόσο, που άστους να μας φέρουν σε απόγνωση...Αιώνες τώρα, η απόγνωση μας είναι αήττητη! Γι΄ αυτό σου λέω, μη «μασάς» στις χελώνες και στα καβούκια τους...οι ερωτευμένοι δεν φοράνε πανοπλίες. Είσαι όμως; Ερωτευμένος; Με την πατρίδα. Είσαι, ρε συ; http://akep.blogspot.gr/.../afisa-akep-mapa-to-karpouzi.html

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. είπε...

περί «δημιουργικής ασάφειας»

Δημοσίευση σχολίου