Τις τελευταίες μέρες είμαστε θεατές ενός απίστευτου δράματος, που διχάζει κοινωνίες, προβληματίζει, άλλους τους κάνει να δακρύζουν κι άλλους πιο κυνικούς.


Οι μετανάστες, που εγκαταλείπουν κατά χιλιάδες τις χώρες τους με όνειρα για ένα καλύτερο αύριο τα οποία τελικά αποδεικνύονται οι πέτρες που τους τραβούν στον υγρό θάνατο…

 



Και τι να πεις; Όταν ο ευρωπαϊκός νότος καταρρέει οικονομικά, οι κοινωνίες ίσα που αντέχουν να βρουν λύσεις για την επιβίωση τους, καλούνται να δεχτούν χιλιάδες αυτοεξόριστους για να γίνουν περισσότεροι αυτοί που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Κι από την άλλη, οι μετανάστες σέρνονται στις ξένες χώρες με την ελπίδα κάτι να αλλάξει γι’ αυτούς.

Και ξαφνικά ο πουλημένος στο διάολο ΟΗΕ ευαισθητοποιείται και τα βάζει με την αδελφή πουλημένη Ε.Ε.:


Επίθεση εναντίον της ΕΕ εξαπέλυσε ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ζεΐντ Ράαντ Αλ Χουσέινο, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι η ΕΕ θα πρέπει να υιοθετήσει μια πιο «εμπεριστατωμένη, πιο γενναία και λιγότερο σκληρή προσέγγιση» σχετικά με τους μετανάστες που συχνά πεθαίνουν στην προσπάθεια τους να φτάσουν στην ΕΕ με σκάφη που δεν είναι αξιόπλοα.


«Η Ευρώπη γυρίζει την πλάτη σε μερικούς από τους πιο ευάλωτους μετανάστες στον κόσμο και διακινδυνεύει να μετατρέψει την Μεσόγειο σε ένα τεράστιο νεκροταφείο», δήλωσε περιγράφοντας την πολιτική της ΕΕ ως «κοντόφθαλμη, με βραχυπρόθεσμες πολιτικές κινήσεις που υποθάλπτει τις ξενοφοβικές λαϊκίστικες κινήσεις που δηλητηριάζουν την κοινή γνώμη πάνω σε μια αυτό το ζήτημα».

Η μετανάστευση είναι όπλο της Παγκοσμιοποίησης και οι μετανάστες οι νάρκες



Ανθρώπινα θύματα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης χρησιμοποιούνται ως ζωντανά όπλα. Ακόμα και ο πιο φιλεύσπλαχνος και φανατικός ζωόφιλος δεν θα άντεχε αν “κάποιος” του ζητούσε να αναλάβει και να πάρει στο σπίτι του όλα τα αδέσποτα της γειτονιάς. Θα αντιδρούσε. Και τότε ο “κάποιος” θα του έλεγε με ειρωνεία και σαρκασμό: Εσύ που λες ότι αγαπάς τα ζώα.

Αλλά έλα όμως που αυτός ο “κάποιος” είναι και ο κύριος υπεύθυνος που τόσοι άνθρωποι αναγκάζονται να ξεσπιτωθούν! Ο ΟΗΕ δεν έχει την ευθύνη; Τι κάνει ο ΟΗΕ για τον εμφύλιο στη Συρία; Περισσότεροι από 220.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στον εμφύλιο πόλεμο της Συρίας, ο οποίος άρχισε όταν ξέσπασαν διαδηλώσεις εμπνευσμένες από τις εξεγέρσεις της Αραβικής Άνοιξης 



Και τι μέτρα παίρνει για το μεταναστευτικό; Αφιερώνει ολόκληρο κεφάλαιο στην Ατζέντα 21 που “εξηγεί” και δίνει οδηγίες πως θα πρέπει οι τοπικές κοινότητες να αφομοιώσουν τους μετανάστες – είναι και φθηνά εργατικά χέρια, βλέπετε. Έτσι αφού διαλύει τις κοινωνίες στις αναπτυσσόμενες χώρες, μετά ρίχνει τα θύματα ως βόμβες στις αναπτυγμένες για να διαλυθούν κι αυτές – μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!




Κι αφού βραβεύουν την Ε.Ε. με νόμπελ Ειρήνης, τώρα και καλά την μαλώνει ότι δεν λύνει το πρόβλημα που τεχνηέντως έχουν οι ίδιοι δημιουργήσει – κινητές βόμβες που είναι έτοιμες να σκάσουν σε ταλαιπωρημένες κοινωνίες ή να βυθιστούν σε κρύα και βαθιά νερά, σκορπώντας οσμή θανάτου, τύψεις, διχόνοια και πόνο!

Αυτός είναι ένας αναλυτικός χάρτης με τη διαδρομή που ακολουθούν τα καραβάνια των μεταναστών σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.μεταναστευτικό

Με σημείο εκκίνησης τις χώρες της Αφρικής και της Ασίας που μαστίζονται από φτώχεια, πολέμους ή δικτατορικά καθεστώτα, κοινός προορισμός των πάμφτωχων μεταναστών είναι η Ευρώπη.


Καθώς όμως δεν υπάρχουν νόμιμες οδοί για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, το φυσικό σύνορο της Ευρώπης, η Μεσόγειος Θάλασσα, έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο υγρό τάφο.
  • Με κόκκινο χρώμα: Βασικές θαλάσσιες διαδρομές
  • Κόκκινη διακεκομμένη γραμμή: Εναλλακτικές θαλάσσιες διαδρομές
  • Πράσινη γραμμή: Βασικές χερσαίες διαδρομές

Κίτρινη γραμμή: Τακτική εμπορική σύνδεση


Και η Διεθνής Αμνηστία ρίχνει πυρά στην Ε.Ε. ότι δεν κάνει καλά τη δουλειά της: Να περιθάλψει και να φροντίσει τα θύματα που τα αφεντικά τους δημιούργησαν.


«Οι ευρωπαϊκές χώρες και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα έπρεπε να εφαρμόζουν πρακτικές διαχείρισης συνόρων που θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές μεταναστών, προσφύγων και αιτούντων άσυλο. Οι σχετικές συμφωνίες και οι επιχειρήσεις πρέπει να επανεξετάζονται ώστε να εκτιμάται ο αντίκτυπος που ενδέχεται να έχουν στα ανθρώπινα δικαιώματα. Εάν τα ευρωπαϊκά κράτη παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα ή αποτυγχάνουν στη ΛΗΨΗ απαραίτητων μέτρων για τη προστασία από παραβιάσεις που συνδέονται με τον έλεγχο των συνόρων και της μετανάστευσης, τότε πρέπει να λογοδοτούν», σημειώνει η Διεθνής Αμνηστία.
Έφτιαξε μάλιστα κι ένα πολύ πετυχημένο βίντεο:


Χορτάσαμε υποκρισία, ένθεν κακείθεν, του ΟΗΕ που δήθεν νοιάζεται, της Ε.Ε. που το παίζει δύσκολη αλλά στο τέλος θα… κάνει το καθήκον της και θα φορτώσει τα θύματα στα άλλα θύματα, των κυβερνήσεων που τάχα έχουν διαφορές μεταξύ τους για να σκοτώνεται το πόπολο όταν στα think tank και στις λέσχες κάθονται πλάι πλάι και μοιράζονται τον κόσμο σαν να είναι μπαξές τους.

Ψυχραιμία… κι εμένα με νευριάζει που ΚΆΘΕ μέρα, το πρώτο πρόσωπο που συναντώ πηγαίνοντας για δουλειά, είναι ο Πακιστανός που εδώ και 4 χρόνια θέλει ντε και καλά να αγοράσω χαρτομάντιλα όταν σταματώ στο φανάρι, ακόμα κι όταν δεν έχω συνάχι. Αλλά ξέρω ότι δεν φταίει αυτός κι ότι με τα νεύρα μου δεν θα λυθεί το πρόβλημα, αλλά ούτε κι αν αγοράζω κάθε μέρα χαρτομάντιλα.



Το πρόβλημα θα λυθεί μόνο όταν καταλάβουμε ότι δεν ευθύνονται τα χαρτομάντιλα για το συνάχι, αλλά αυτός που δημιουργεί εργαστηριακά ιούς και μετά τους πασάρει!

Στην άρρωστη παγκοσμιοποίηση, δεν απαντάμε με μίσος για το διπλανό θύμα, ούτε δεχόμαστε να γίνουμε θύμα στη θέση του, αλλά απαντάμε με υγιή παγκοσμιοποίηση, φιλία λαών, με κοινά συμφέροντα ενάντια στο… Οργανωμένο Ηνωμένο Έγκλημα της Παγκόσμιας Ελίτ.



Πιστέψτε με.. ο “λαθρό” και ο “πίθηκος”, όπως κάποιοι ‘ανώτεροι΄σε φυλή Έλληνες ονομάζουν, πρώτος και καλύτερος θα ήθελε να μπορεί να επιστρέψει στο σπιτικό του, χωρίς να κινδυνεύει να φάει μια σφαίρα, να πεθάνει από πείνα, ή να δει τα ζώα και τις καλλιέργειες του να μαραίνονται. Θες να τον διώξεις; Θες να τον βοηθήσεις; Πολέμα τον φταίχτη!!!!