Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

0 Ὁ σοβαρότερος λόγος γιὰ νὰ κλείσουν οἱ δημόσιες ὑπηρεσίες εἶναι ἡ …Χρυσῆ Αὐγή!!!

Θα κλείσουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες της Αττικής για να συμμετέχουν σε διαμαρτυρία κατά των ντελιβεράδων της Χρυσής Αυγής!
Κατά την διάρκεια όμως των απανωτών ληστειών και της ψηφίσεως των αντισυνταγματικών μνημονίων ουδέποτε οι Δημόσιες Υπηρεσίες θεώρησαν ότι υπήρχε λόγος να απεργήσουν και να αναγκάσουν τις κυβερνήσεις των τοκογλύφων να κάνουν πίσω.
Ὁ σοβαρότερος λόγος γιὰ νὰ κλείσουν οἱ δημόσιες ὑπηρεσίες εἶναι ἡ ...Χρυσῆ Αὐγή!!!
Αν ήθελαν οι συνδικαλιστές των Δημοσίων Υπηρεσιών θα μπορούσαν να αναγκάσουν τις κυβερνήσεις σε παραίτηση με μερικές ημέρες απεργίας. Αλλά τότε έπεφταν χονδρά πακέτα κι έτσι οι συνδικαλιστές  κρατούσαν τα πρόβατα στα μαντριά.

6000 αυτοκτονίες και εκατοντάδες δισεκατομμύρια κλεμμένα δεν ήταν ικανοί λόγοι για να κλείσουν οι Δημόσιες Υπηρεσίες.
Η δίκη των εύσωμων ντελιβεράδων όμως είναι ευκαιρία για κοπάνα και «άσφαιρη» επαναστατική γυμναστική, χωρίς συνέπειες για το σύστημα…
…και φυσικά δίνουν τα διαπιστευτήριά τους, για το πόσο υπάκουοι είναι, σε κάθε εντολή της νέας τάξεως…

Η Χρυσή Αυγή ένωσε σαν γροθιά τα κομματόσκυλα και τους αφισοκολλητές του Δημοσίου, γιατί τα απρόσμενα ποσοστά της προφανώς χάλασαν την γνωστή γαλαζοπράσινη σούπα …
Η καταστροφή της Ελλάδας δεν τους ένωσε ποτέ, γιατί πολλοί από αυτούς είναι συνυπεύθυνοι και συνεργοί στην μεγάλη ληστεία των φορολογουμένων πριν και μετά τα μνημόνια.

Στις διαδήλωση θα συμμετέχουν και οι γνωστοί «αντιρατσιστές» πράκτορες του Soros, γιατί με το τσουνάμι των προσφύγων που καταφθάνει αναμένεται να προκληθούν και να ενταθούν τεράστια προβλήματα στους τόπους υποδοχής που θα ανεβάσουν κι άλλο τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής.
Αυτός φυσικά είναι ο καημός του …«Δημοκρατικού» Τόξου κι όχι η συμπαράσταση στα θύματα των πολέμων που συνυπέγραψαν ΟΛΑ τα κόμματα της «Δημοκρατίας» που στηρίζουν το ΝΑΤΟ.


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου