Πέμπτη, 7 Μαΐου 2015

0 ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ (Bullying ) ΣΕ ΓΟΝΕΑ ΑΠΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ….
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ , ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ , ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;;;;……..
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ  , ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ  ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ  ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ………. 
Ο ΛΑΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ………

Ο Θανάσης Τσακαλης, έκανε το μοιραίο λάθος, να αποκαλύψει τις μίζες στον στρατό....
Κι από τότε τον κυνηγούν τα θρασίμια του συστήματος..
Ανάμεσά τους και το ΚΚΕ...
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ!
Πόπη Σουφλή


 tsakalis-660x330
Επειδή πλέον δεν αντέχω άλλη δίωξη , επειδή δεν αντέχω την ψευτιά , επειδή δεν αντέχω να καλύπτουν δημοσίους υπάλληλους για λίγους ψήφους , επειδή δεν …
αντέχω να βλέπω πόνο στα μάτια των παιδιών μου , επειδή έχει χαθεί παντελώς η αξιοκρατία αρχίζω από  σήμερα να σας παρουσιάσω , πως στην  πολιτική δίωξη μου  , έχουν συμμετάσχει μέχρι και εκπαιδευτικοί….. ΝΑΙ καλά διαβάσατε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ …….αυτοί που θα έπρεπε να είναι οι φάροι του Έθνους, αυτοί που διαπαιδαγωγούν τα παιδιά μας , αυτοί που θα έπρεπε να προετοιμάζουν τα αυριανά στελέχη της κοινωνίας μας ,  διαβάστε τι έπραξαν …….εννοείται μέρος της δικαιοσύνης , θυσιάστηκε στο βωμό μιας χούφτας ψήφων ….. ίσως να ξεχρέωσαν  και παλαιότερες υποχρεώσεις , θα τα παρουσιάσω σιγά –σιγά και θα κρίνετε…..

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013 εκπαιδευτικοί της Δυτικής Αθήνας  σε Πρακτικό Συλλόγου Διδασκόντων γράφουν τα κάτωθι::...

« Στην σελίδα 142 του Πρακτικού του Συλλόγου Διδασκόντων υπ’ αρ. 11/4-6-2013 και αναφερόμενοι στην οικογένειας του μαθητή Δ.Τ. καταγράφεται αυτολεξεί ότι : Είχαν εκτροχιαστεί τόσο τα πράγματα , που στην παραμικρή παρέμβαση από τον Διευθυντή , τον Υποδιευθυντή , το Δάσκαλο της Τάξης ή κάποιο εκπαιδευτικό  του σχολείου πλέον η απάντηση ήταν απειλές για αναφορές και μηνύσεις  από τον πατέρα του μαθητή.»  ή   «Στην σελίδα 143 του Πρακτικού του Συλλόγου Διδασκόντων υπ’ αρ. 11/4-6-2013 καταγράφεται αυτολεξεί : Επίσης επισημαίνουμε ότι κατά την διάρκεια του σχολικού έτους ο πατέρας του μαθητή κ. Τσακάλης« Στην σελίδα 142 του Πρακτικού του Συλλόγου Διδασκόντων υπ’ αρ. 11/4-6-2013 και αναφερόμενοι στην οικογένειας του μαθητή Δ.Τ. καταγράφεται αυτολεξεί ότι : Είχαν εκτροχιαστεί τόσο τα πράγματα , που στην παραμικρήπαρέμβαση από τον Διευθυντή , τον Υποδιευθυντή , το Δάσκαλο της Τάξης ή κάποιο εκπαιδευτικό  του σχολείου πλέον η απάντηση ήταν απειλές για αναφορές και μηνύσεις  από τον πατέρα του μαθητή.»  ή   «Στην σελίδα 143 του Πρακτικού του Συλλόγου Διδασκόντων υπ’ αρ. 11/4-6-2013 καταγράφεται αυτολεξεί : Επίσης επισημαίνουμε ότι κατά την διάρκεια του σχολικού έτους ο πατέρας του μαθητή κ. Τσακάλης συνεχώς εξαπέλυε απειλές κατά των εκπαιδευτικών του σχολείου και δημιουργούσε εμμέσως κλίμα φόβου ασκώντας με την παρουσία του ψυχολογικές πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις»  και  «Είχατε δεχτεί εσείς προσωπικά ή ήσασταν αυτήκοοι μάρτυρες τέτοιων απειλών εντός του σχολείου και αν ναι μπορείτε να το προσδιορίσετε χρονικά;»  καταθέσαν τα έξης  αυτολεξεί :

 κ. Ν. Θ (ο δάσκαλος του υιού μου) : « Όχι δεν είχα δεχτεί απειλή και η συνεργασία μου και με τους δυο γονείς όταν μέσα στα πλαίσια του παιδαγωγικού μου ρόλου».

 κ. Τ. Ι. (Ο Υποδιευθυντής του σχολείου) : «Τα παραπάνω αφορούν αναφορές προς κάποιους εκπαιδευτικούς για τα οποία είχαμε ενημερωθεί από τον κ. Διευθυντή του σχολείου. Ο Διευθυντής μας ενημέρωνε για απειλές ή αναφορές εναντίον μας από τον κ. Τσακάλη.».

ΠΡΟΣΕΞΤΕ τι έγραψαν  και τι ομολογούν , άραγε τι έγινε;;;;; «στην παραμικρή παρέμβαση από  ……..  τον Υποδιευθυντή , το Δάσκαλο της Τάξης ……….πλέον η απάντηση ήταν απειλές για αναφορές και μηνύσεις  από τον πατέρα του μαθητή».


κ. Λ. Γ. (ο Διευθυντής του Σχολείου): στις έγγραφες εξηγήσεις  που κατάθεσε, δια  της/του κ. Πταισματοδίκη Ίλιου την 9ηΑπριλίου  2014 αναφέρει κατά λέξη : « Σχετικά με όσα μου αποδίδουν οι συνάδελφοι μου στην προκαταρκτική εξέταση της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ,ότι τους μετάφερα ,ότι ο κος Τσακάλης τους απειλούσε δια εμού με μηνύσεις και αναφορές ,δηλώνω υπεύθυνα ότι αυτό είναι ψευδές . Ούτε και εγώ είχα δεχθεί απειλές από τον κο Τσακάλη . Το μόνο που μου είχε αναφέρει προσωπικά σε μένα , ήταν αυτό που ανέφερε η δικαστική απόφαση σχετικά με τον αδερφό της εκπαιδευτικού κας Γ.  με την εν διαστάσει σύζυγο του» !!!!!!


κ. Κ. Α. :   « Προσωπικά σε μένα όχι. Δεν είχα αντιληφθεί. Ενημερώθηκα για αυτό στην συνεδρίαση. Περισσότερα από την κ. ΓΡ. είχα ακούσει να αναφέρει απειλές από τον κ. Τσακάλη εναντίον της».

κ. ΑΛ. Γ.: « Όχι δεν είχα δεχτεί προσωπικά απειλές αλλά  συζητήθηκε στην συνεδρίαση». Και ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός ,στην συνεδρίαση της 4ης Ιουνίου 2013 ,  άκουσε από τρίτους   για τις δήθεν απειλές  για πρώτη φορά!!!!!

 κ. ΣΤ. Η.(σχετ. 8): « Όχι, δεν έχω ακούσει προσωπικά  κάτι. Τα παραπάνω μας μετέφερε ο Διευθυντής κατά την συνεδρίασητου Συλλόγου Διδασκόντων.».


κ. Κ. Μ. : « Όχι, δεν άκουσα προσωπικά .Γνωρίζω ότι είχε απειλήσει με καταγγελία ή αναφορά μετά από πληροφόρηση από τον Διευθυντή και την κ. Γ.  και ενώπιων άλλων συναδέλφων. Κάποιες φορές η κ. Γ.  με περίμενε να φύγουμε μαζί επειδή φοβόταν τυχόν συνάντηση με τον γονέα.».


κ. ΓΡ. Χ.: «Εντός του σχολείου δεν είχα δεχτεί  απειλές». Σε αντίθεση με τις καταθέσεις των συναδέλφων της , που κατάθεσαν ότι διέδιδε ότι την απειλούσα.


 κ. Χ.Ε.: «Προσωπικά ουδέποτε ήρθα σε επαφή με τον γονέα ούτε έτυχε να είμαι παρούσα σε διάλογο του με άλλο συνάδελφο. Τυχόν καταγγελίες μας τις γνώρισε ο Διευθυντής και άλλοι συνάδελφοι κατά την διάρκεια της συνεδρίασης .».


κ. Γ. Σ. « Εγώ όχι. Αυτά μας τα είχε μεταφέρει ο κ. Διευθυντής.». Ούτε αυτήκοη  , ούτε αυτόπτης μάρτυρας , ούτε είχε δήθεν απειληθεί προσωπικά από εμού  .!!!!


κ. Π. Ε.: « Προσωπικά όχι . Ότι έμαθα ήταν από τον Διευθυντή.»


κ. Π. Π.: « Όχι. Αλλά αναφέρθηκαν στην συνεδρίαση από άλλους συναδέλφους .».


κ. Γ. Π.:  «Προσωπικά όχι».


κ. Μ. Α.:  «Επιβεβαιώνω την παραπάνω αναφορά , διότι κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους ο κ. Τσακάλης ασκούσε εμμέσως τη δημιουργία κλίματος.».


κ. Β. Ε. « Δεν έχω δεχτεί προσωπικά απειλή ούτε ήμουν αυτήκοος μάρτυρας απειλών». !!!!!


κ. Κ. Κ. « Προσωπικά δεν είχα ακούσει τον ίδιο (τον γονέα) να εξαπολύει απειλές κατά των εκπαιδευτικών άλλα ο Διευθυντής του Σχολείου το ανέφερε σε συνεδριάσεις διδασκόντων.».


κ. Κ. Τ. « Προσωπικά δεν έτυχε ποτέ να έρθω σε αντιπαράθεση με τον μηνυτή , οι μόνες  δε φορές που είχα προσωπική επαφή μαζί του, ήταν την περίοδο που συμπαρίσταται στον Δ. κατά την διάρκεια του μαθήματος , οπότε, και με σχετική άδεια ,παρευρισκόταν μαζί του στην σχολική αίθουσα. Έκτοτε και αφού παρήλθε το διάστημα αυτό , τον έβλεπα ενίοτε έξω από την είσοδο του σχολείου να περιμένει τον γιο του, χωρίς ωστόσο να γίνω πότε μαρτυράς κάποιου επεισοδίου.» .


κ. Κ. Ι.:  «Δεν είχα δεχτεί προσωπικά ούτε ήμουν αυτήκοος μάρτυρας . Αλλά κατά τη διάρκεια της συζήτησης κατά την οποία συντάχθηκε το προαναφερόμενο Πρακτικό αναφέρθηκαν.».


Οι  εκπαιδευτικοί κ. Γ. Δ., κ. Μ. Σ., ,κ. Φ. Α. και κ. Σ. Ε.  και Π. Β.   δεν ρωτήθηκαν για τα άνωθεν περί των δήθεν απειλών εμού κατά των  εκπαιδευτικών  ,  κατά την Προκαταρκτική Εξέταση της Π.Ε.  Αθήνας , αλλά και ουδέποτε ακόμα και στις έγγραφες εξηγήσεις τους, ενώπιων του κ. Πταισματοδίκη Ιλίου, δεν ισχυριστήκαν οτιδήποτε για τις δήθεν απειλές που αναφέρονται στο Πρακτικό της 4ης Ιουνίου 2013.

Επιπρόσθετα ληφθεί υπόψη το εν λόγω Πρακτικό, έλαβα γνώση τον Οκτώβριο  του 2013 και ως τότε ουδέποτε είχα ενημερωθεί  την ύπαρξη του , όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία  «Προτού προβεί σε διοικητική πράξη ή υλική ενέργεια που θίγει δικαιώματα ή συμφέροντα πολίτη, ο υπάλληλος καλεί τον ενδιαφερόμενο για να τον ενημερώσει και να του δώσει την ευκαιρία να εκφράσει τις απόψεις του.  [Σύνταγμα άρθρο 20 παρ. 2, Ν. 2690/1999 άρθρο 6, (ΚΔΔ, ΦΕΚ 45 Α)].


ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ,  Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ……23 ΣΤΟΥΣ 23 ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ, ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ …….  


ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ , ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ , ΔΙΟΤΙ ΜΗΝΥΣΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝ ,  Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ  ΕΚΔΩΣΕ  ΔΙΑΤΑΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!!!!!


ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΨΑΞΤΕ ΤΟ…….. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ , ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ …….ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ  ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΒΗΝΟΥΝ……..ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ  ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  …….ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ…… ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ , Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ …….


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …….ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΈΙΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ , ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ , ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ…….


ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ , ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ….ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ , ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ , ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;;;;……..ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ  , ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ  ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ  ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ………. Ο ΛΑΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ………


                                                                                        ΣΥΝΕΧΙΖΕΤAI


Τσακάλης Αθανάσιος , κάτοικος Ιλίου , τηλ . επικ. 6947509751  e-mail  thanostsakal @ yahoo.gr 


Πηγή0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου