Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

4 ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΝΤΥΝΕΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΓΚΕΣ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ"! ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ! Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (9.00 μ.μ.) ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ VIDEO WALL! ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ "ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΩΝ" ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ;


Αυτό δεν ξανάγινε! Αύριο Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 στις 9.00 το βράδυ το 2ο Δημοτικό σχολείο Χολαργού πραγματοποιεί εκδήλωση-παράσταση...



υπέρ των "προσφύγων" (από 77 φυλές του κόσμου έχουν έρθει στην Ελλάδα και τους ονόμασαν όλους "πρόσφυγες")! Σύμφωνα με πληροφορίες οι μαθητές και μαθήτριες της 2ου Δημοτικού θα ντυθούν ισλαμιστές και με μπούργκες (αντίστοιχα), ενώ θα υπάρχουν και ντυμένοι "στρατιώτες" για να δείξουν τα βάσανα που υποφέρουν! Παράλληλα θα υπάρχει και video wall οθόνη που -προφανώς- θα δείχνει σκηνές από τους πολέμους στη Συρία.
Όλα γίνονται υπό τη διεύθυνση και οργάνωση της Διεύθυνσης του σχολείου, ενώ υπάρχουν αντιδράσεις μεταξύ των γονέων. Υπήρξαν μάλιστα γονείς που είπανε για ποιο λόγο δεν κάνουν μια παράσταση για τους Έλληνες της Μικρασιατικής καταστροφής και ντύνουν τα παιδιά με μπούργκες!
Αυτό που προκαλεί εντύπωσιακή αντίθεση είναι ότι μετά από λίγες ημέρες το 3ο Δημοτικό σχολείο (το οποίο συστεγάζεται με το 2ο Δημοτικό σχολείο) πραγματοποιεί παράσταση, αλλά με την ιστορία του Τρωικού πολέμου.
Όσοι θέλουν να ανατριχιάσουν και να δουν τι θα γίνει αύριο βράδυ μπορούν να επισκεφθούν το 2ο Δημοτικό σχολείο Χολαργού. Μοιάζει να καλλιεργείται το έδαφος υποδοχής "προσφυγόπουλων" στον Χολαργό....

Υ.Γ. Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από γονείς. Μάλιστα, μία γονέας μας τηλεφώνησε επώνυμα, (τα στοιχεία της είναι στη διάθεσή μας) και μας είπε ότι η ίδια πρότεινε να γίνει "παράσταση για τους Έλληνες της Μικρασιατικής καταστροφής και αντ' αυτού ντύνουν τα παιδιά με μπούργκες".
Από το πρωί αναζητούμε εναγωνίως την διευθύντρια του σχολείου επιδιώκοντας να έχουμε δηλώσεις της, αλλά μέχρι στιγμής δεν κατέστη δυνατόν να τη βρούμε. Το σχολείο είναι κλειστό λόγω της αποψινής εορτής.

Πηγή

4 σχόλια:

Elias Chatzigeorgiou είπε...

Ντροπή!!!

να πάμε ολοι να διαμαρτυρηθούμε

Unknown είπε...

... Σημεία των καιρών...

Unknown είπε...

ΟΠΛΑ ΕΧΕΤΕ ????

ε είπε...

Ντροπή!
Κανένα γεγονός από την τεράστια ιστορία μας δεν αξίζει να προβληθεί αντ' αυτου?

Δημοσίευση σχολίου