Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

0 31 Ιουλίου 2017: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ πρώην Διευθυντη της ΕΛΣΑΤ!

Να καταδικαστεί για να ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!

Δευτέρα 31 Ιουλίου του 2017 και ώρα 10:00 το πρωί όλοι στην δίκη του μεγαλοαπατεώνα γερμανοεβραίου Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ! ΖΗΤΑΜΕ την καταδίκη του για να διαγραφούν τα μνημόνια που τα έβαλαν με δόλο! 


Όλοι στην δίκη που θα γίνει για τον Ανδρέα Γεωργίου τον υπεύθυνο της ΕΛ.ΣΤ.Α. [Ελληνική Στατιστική Αρχή] που καταδίκασε έναν ολόκληρο λαό σε θάνατο φουσκώνοντας τα στοιχεία από 4% που ήταν σε 15,1 % για να καταδικάσει έναν λαό και μία χώρα σε θάνατο, όλοι μαζί στην ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ - ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ

=> Αθήνα - Κυρίλλου Λουκαρέως 14, Αμπελόκηποι <=

Δηλώστε την Συμμετοχή σας: ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ [facebook].

Για Ιστορία:
Την περιόδο 1989 - 2010 υπήρξε στέλεχος του Δ.Ν.Τ. ο Α. Γεωργίου. Δεν περιγράφουμε άλλο, πως όλα ήτανε ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ να μας οδηγήσουν εδώ ως τεχνικό έλλειμμα του 15.1% που ήτανε το πραγματικό του 4%.


- Ζωή Γεωργαντά, πρώην μέλος της επιτροπής της ΕΛ.ΣΤ.Α.: "Το έλλειμμα της χώρας για το 2009 σκοπίμως παρουσιάστηκε στο 15.1% από την Eurostat. Έπρεπε να φανεί μεγαλύτερο από αυτό της Ιρλανδίας, που ήταν 14%, ώστε να παρθούν δυσβάσταχτα μέτρα κατά της Ελλάδας."

Επίσης μέχρι ο "κατοχικός" Πρωθυπουργός και ο "κατοχικός" Υπουργός Εθνικής Αμύνης, παραδέχονται ως δήθεν τότε Αξιωματική Αντιπολίτευση των δυό τους κομμάτων [Σ.ΡΙΖ.Α. - ΑΝ.ΕΛ.], και σήμερα απλά ΣΙΩΠΟΥΝ και ΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ακόμα στις Προηγούμενες Κυβερνήσεις Γ. Α. Παπανδρέου κι όπως επί την συνέχεια του Α. Σαμαρά - Ε. Βενιζέλο:
 


Όχι Στην Συνταγματική Αναθεώρηση από το Υπάρχον Πολιτικό Σύστημα και τους 300 Πολιτικούς Προδότες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου