Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

0 Ανυπακοή μέχρι να παγώσει η κόλαση….

Έχεις κατακτηθεί , η χώρα σου βρίσκεται κάτω από κατοχικό καθεστώς , είναι καθήκον σου να αμυνθείς ιδίως όταν η εξουσία και η ηγεσία του τόπου σου έχει προσκυνήσει και συνάψει άμεσες σχέσεις συμφέροντος με τους κατακτητές !

Η πάρα φύση συνουσία που έχει δεχτεί το σύνταγμα σου είναι μέσα στην απόλυτη ευθύνη σου !

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία , ούτε ότι δεν γνωρίζεις , ούτε ότι δεν μπορείς ..!

Είναι δική σου ευθύνη για το αν το έθνος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην σκλαβιά των επικυρίαρχων !

Σε έναν πόλεμο που ξεκίνησε με οικονομικά όπλα και νομοτελειακά θα οδηγήσει το Έθνος σε έναν πόλεμο με κανονικά όπλα αλλά με σακατεμένο το πατριωτικό συναίσθημα , διαιρεμένο το ανθρώπινο δυναμικό και εξαντλημένη την χώρα από όποιο πλουτοπαραγωγικό μέσο έχεις την ευθύνη να αντισταθείς …

Ιδίως όταν σε έναν «πόλεμο» που ήδη έχει διαρκέσει 7 χρόνια και έχει πάνω από 50.000 θύματα και πάνω από 500.000 Έλληνες μετανάστες … Έλληνες νέους … την δύναμη του έθνους για το μέλλον!!!……και η εξουσία σου δεν έχει δημιουργήσει ούτε ένα αντίμετρο η μια αντεπίθεση – αντίποινα …τότε ο μόνος που μπορεί και πρεπει να κάνει κάτι είναι ο πολίτης …είσαι εσύ μοναδικά και ξεχωριστά ο καθένας !

Βρίσκεσαι σε κατοχή και είναι ντροπή να μην αντιδράς , προδοσία να κωφεύεις , ατιμία να συμμετέχεις στην όποια πράξη εξυπηρετεί τον εχθρό !

Μέσα στην πυραμίδα που παρακαλάς να σου πετάξει ένα ξεροκόμματο για να ζήσεις εθελοτυφλωντας οτι κατακτήθηκες ξεχνάς πάνω από όλα ότι ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΗΣ !

Κανένα σύστημα , κανένας μηχανισμός από την αρχή του έως το τέλος του δεν μπορεί να λειτουργήσει αν δεν έχουν συμμετοχή όλα τα γρανάζια που υποστηρίζουν την λειτουργία του !

Λες λες λες… εγώ μόνος μου τι να κάνω ; Μα εγώ θα τα αλλάξω ; Ναι εσύ και μην ζητάς κανέναν άλλο …Μόνο εσύ μπορείς να τα αλλάξεις και άσε την νομοτέλεια μετά να φέρει τα αποτελέσματα !

Πραξε την ανυπακοή κάθε μέρα , σταγόνα -σταγόνα , τρόπο τρόπο , υποστήριξε τον Έλληνα και όχι το σύστημα του Έλληνα , κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα αν δεν «μπορείς » αν θέλεις αλλά τελικά δεν τα «καταφερες¨» να πράξεις όλα όσα σου ζήτησαν οι κατακτητές σου !

Μάθε τους νόμους σου , κανένας δημόσιος αλλα και ιδιωτικος υπάλληλος δεν μπορεί να πάθει κάτι αν αρνηθεί να πράξει παράνομη πράξη !..Τον καλύπτει ο νόμος τους απόλυτα φτάνει να γνωρίζει την αλήθεια και το πόσο παράνομο είναι όλο αυτό το κόλπο γκροσσο!


Από το κεφάλι μέχρι την βάση κατεβαίνει η κάθε εντολή , ένα μόνο γρανάζι σπασμένο ενδιάμεσα και το μηχάνημα αρχίζει να έχει δυσλειτουργία , αρχίζει να έχει ταχυπαλμία …σκέψου!!!!!

Πολλά γρανάζια στην κάθοδο της εντολής τι μπορούν να κάνουν αν θελήσουν να είναι απλά «ανίκανα » να πράξουν την εντολή;

Πήγα να τον βρω αλλά δεν τον βρήκα !..Πήγα να παραδώσω αλλά δεν μπόρεσα να παραδώσω γιατί δεν ήταν εκεί ! εκδόθηκε μεν το χαρτί αλλά δεν έφτασε στον παραλήπτη , …..ΣΚΕΨΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Σε ένα πολιτικός ορθό του κόλου στέκομαι εδώ και σε καλω ξεκάθαρα … ζήσε με ανυπακοή σε όλα τα επίπεδα για να υποστηρίξεις την ΖΩΗ και το έθνος !

Όσο για εσάς τους λιμοκοντόρους του νόμου σας λέω ξεκάθαρα ότι το κάλεσμα μου είναι προς τους Έλληνες και την ΕΛΛΑΔΑ και οχι το μόρφωμα και τους μαυρογονατους που εσείς έχετε για υπηκόους !

Κυρ εισαγγελέα δεν καλω το πλήθος προς αναβρασμο , δεν κάλω κάποιους που γνωρίζετε η έχετε την ιδέα του σήμερα του τι είναι ο πολίτης …!

Δεν αναγνωρίζω το πολιτικός ορθό του κόλου που μετάδωσε παγκόσμια ο πολιτισμός της χεστρας σας , δεν αναγνωρίζω τις εννοιολογικές τοποθεσίες που κατακτήσατε στο νου τον ζόμπι πολιτών σας !

Δεν αναγνωρίζω το σημερινό κράτος σας ως έθνος της Ελλάδας αλλά το βλέπω σαν μια εταιρία γεμάτη από ψωμολυσες , μια εταιρία απάτης όπου με δήθεν δημοκρατικούς τρόπους και ένα τσούρμο από στημένους υπαλληλισκους των τραπεζών ξεπούλησατε όλα όσα σαν κληρονομια άφησαν οι πρόγονοι μας !Βλέπω το «κράτος» σας , το σύστημα μας , τους «νόμους» σας σαν την μεγαλύτερη απάτη που υπήρξε ποτέ !

Καλώ λοιπόν το ΕΘΝΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ και όχι την ΕΤΑΙΡΙΑ της Ελλάδας να αντισταθεί , καλώ τους ΕΛΛΗΝΕΣ να αντισταθούν και ΟΧΙ τους υπαλληλους η τα «εμπορεύματα» με αφμ «προϊόντος» της εταιρίας σας !

ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ….

Stranger…..

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου