Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

0 Καιγεται η Καρυστος και στα ξεπουλημενα διαδικτυακα ΜΜΕ της νατοϊκης ψευδοαριστερας, ουτε κουβεντα για το οτι καιγεται η Οχη, "απο τυχαια αυταναφλεξη, μεσα στο καταχειμωνο"......


Καιγεται η Καρυστος και στα ξεπουλημενα  διαδικτυακα ΜΜΕ της νατοϊκης ψευδοαριστερας, ουτε κουβεντα για το οτι καιγεται η Οχη, "απο τυχαια αυταναφλεξη, μεσα στο καταχειμωνο"......


(Αντιγραφω απο Π. δημητριάδη; "....τι σύμπτωση... Και στην Ευβοια, όπως και στην Τήνο και πάνω από την Μάνδρα Αττικής, όπου θέλει να βάλει αιολικά η ΕΝΕΛ, εκδηλωνονται πυρκαγιές. Σύμπτωση εε? σαμπως έδωσε κανείς σημασία στα Δερβενοχώρια?...¨")
Πάνω ομως στην ηλιθιοτητά τους, τα καθεστωτικά ΜΜΕ αυτοτρολλαρονται, προβαλλοντας την δηλωση της Δ. Κουτσουμπα
"Δεν ειμαστε υπο καθεστως Κατοχης αλλα απλώς υπο Επιτροπεια" (Αρα αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να προσεχουμε τα δημοσιονομικά μας, αντι να σκεφτομαστε την "απελευθερωση της χωρας" ...
(Και μια καταγγελια απο Βασιλική Βαρελά: "Πήγε στα μουλωχτά η Πυροσβεστική χωρίς να το ανακοινώσει στο πίνακα συμβάντων και την έσβησε λέει και δεν ειδοποίησαν τους εθελοντές πυροσβέστες,δεν τους χρειάστηκαν.
Παρόλο που έπρεπε λέει να πάνε με τα πόδια κάποια απόσταση δεν χρειάστηκαν βοήθεια από τους εθελοντές,όχι,όχι είναι παληκάρια αυτοί.
Πάντως δεν είναι αυτό που νομίζετε,άλλο είναι.
Η ENEL ( εντελώς συμπτωματικά) ξεκινάει αύριο να σκάβει την Όχη.
Μάλιστα κάποιος δημόσιος λειτουργός μοίραζε ημερολόγια της ENEL στην Κάρυστο σήμερα, ξέρετε τωρα, καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς .
Οπότε καταλαβαίνετε,μετά την πυρκαγιά όλοι οι Καρυστινοι είναι ευτυχείς που γλίτωσαν το τσαρδάκι τους από τη φωτιά, ποιος να ασχοληθεί με την ENEL τωρα?
Είναι και κάποιοι κάτω από την ανάρτηση για τη φωτιά που κρατούν το ενδιαφέρον του κόσμου ζωντανό με περιγραφές από τα ανδραγαθήματα της πυροσβεστικής και παράλληλα διαφημίζουν τα αιολικά.
Σας θυμίζει τίποτα όλο αυτό που περιέγραψα? Συμπτώσεις πολλές συμπτώσεις..." )..
Από Dennis Hoidas

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου