Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

0 Εκδήλωση Τιμής για τον Γ. Καραϊσκάκη 22-4-2018

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΩΝ

Έχουμε την τιμή να σε προσκαλέσουμε την Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 και ώρα 11.30’ π.μ. στην καθιερωμένη εκδήλωση τιμής που συνδιοργανώνουν ο Σύλλογός μας και ο Σύλλογος των απανταχού Μαυρομματιανών Καρδίτσας στο Μνημείο όπου φυλάσσονται τα οστά του Καρδιτσιώτη Αρχιστράτηγου, Γεωργίου Καραϊσκάκη στο Νέο Φάληρο Αττικής (πλησίον Γηπέδου «Καραϊσκάκης») (Η γενέτειρά του είναι το χωριό Μαυρομμάτι του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας).



Της επιμνημόσυνης δέησης θα χοροστατήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς & Φαλήρου, κ.κ. Σεραφείμ.


Για τη ζωή και το έργο του μεγάλου αυτού Ανδρός και Ήρωα της Επανάστασης του 1821 θα μιλήσει ο συμπατριώτης Αντιστράτηγος ε.α.-Πρόεδρος Συλλόγου Απανταχού Αηδονοχωριτών Καρδίτσας και μέλος του Συλλόγου μας, κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, ενώ θα πραγματοποιηθεί, μετά την επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων των φορέων.


Θα αποδώσει τις δέουσες τιμές η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιώς, ενώ θα παραστεί και αντιπροσωπεία Αξιωματικών και Οπλιτών του Γενικού Επιτελείου Στρατού (Γ.Ε.Σ.).


Η εκδήλωση θα κλείσει με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της Καρδίτσας από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθυλακκιωτών Καρδίτσας «Η Αγία Μαρίνα».


- Το Μνημείο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η επιμνημόσυνη δέηση βρίσκεται ακριβώς έξω από τον σταθμό του Η.Σ.Α.Π. (ηλεκτρικός σιδηρόδρομος) «Νέο Φάληρο» και δίπλα ακριβώς από το Γήπεδο «Καραϊσκάκης».


- Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι συνδιοργανωτές Σύλλογοι θα δεξιωθούν όλους όσοι παρευρεθούν με καφέ, αναψυκτικά κλπ στην καφετέρια του Γηπέδου «Καραϊσκάκης».

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΗΡΩΑ ΤΟΥ 1821.

Για οποιαδήποτε πληροφορία για την εκδήλωση, επικοινώνησε με το Σύλλογό μας. Θερμή παράκληση να ενημερώσεις κι άλλους συμπατριώτες μας να παρευρεθούν.

Σου επισυνάπτουμε την πρόσκληση της εκδήλωσης και θα ακολουθήσει και νεώτερο ενημερωτικό e-mail με περαιτέρω πληροφορίες.

Με ειλικρινείς πατριωτικούς χαιρετισμούς,


ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Διεύθυνση: οδ. Κάνιγγος 9, ΑΘΗΝΑ ΤΚ 10677


Τηλέφωνα: 210/8254304 * 210/3301370 * 6976/704654 * 210/8254305 (φαξ)


Site: www.karditsiwtes.gr


E-mail: s.a.karditsiwtwn@gmail.com


Facebook: ''ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΩΝ''

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου