Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

0 Κίνημα ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 είμαστε στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΘΗΝΩΝ. Υποστηρίζουμε την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και τα Συνταγματικά Δικαιώματά μας ως Έλληνες Πολίτες. Με τους συμπολίτες μας βροντοφωνάζουμε: ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019



Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας, ας έχωσι· θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία.







  Καταγγέλλουμε τους ψεύτες και εθνομηδενιστές  ελληνόφωνες πολιτικούς απατεώνες και προδότες για την αντισυνταγματική τους δράση και την μη αφοσίωσή τους στη Πατρίδα και τη Δημοκρατία κατά παράβαση του άρθρου 120 παρ. 2 του Συντάγματος.
  Καταγγέλλουμε τους  Σκοπιανούς και τους φίλους τους διεθνώς ως ψεύτες, άρπαγες και διαστρεβλωτές της αληθινής Ελληνικής Ιστορίας της Μακεδονίας.
Έχει έλθει η ώρα οι απλοί Έλληνες Πολίτες να δείξουν την αφοσίωσή τους στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία ως θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
  Οι επίορκοι  κατεστημένοι πολιτικοί, μνημονιακοί και εθνομηδενιστές έδειξαν τις προθέσεις τους με την προπαγάνδα και προεργασία τους σε βάρος της Ελληνικότητας της Μακεδονίας και των Συνταγματικών Δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολιτών. Χρεοκόπησαν τη Πατρίδα μας και την ξεπουλούν. Σφετερίζονται δημοκρατικούς θεσμούς για να παραμείνουν σε κυβερνήσεις και στη Βουλή και δημιουργούν συνθήκες ακρωτηριασμού της εδαφικής ακεραιότητας της Πατρίδας μας
  Νουνεχείς Έλληνες Συμπολίτες μη περιμένετε να ολοκληρωθεί το μοιραίο.
Το βαρύ καθήκον μας είναι να ξεμπροστιάσουμε κάθε μέρα τους αριστερούς και δεξιούς μνημονιακούς εθνομηδενιστές που λειτουργούν συνειδητά με συγκλίνοντα δόλο ως πολιτικοί προδότες της ακεραιότητας, της Εθνικής Κυριαρχίας της Ελληνικής Πατρίδας και των Συνταγματικών και Θεμελιωδών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας ως Ελλήνων Πολιτών.
Σας καλούμε να τηρήστε το καθήκον αφοσίωσης στην Πατρίδα και στη Δημοκρατία.  
ΔΙΚΑΣΤΕ-ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ.
   ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ.


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ
ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ (Σκοπιανών και Ελληνόφωνων Μνημονιακών Εθνομηδενιστών).


 Αθήνα 16-1-2019   
Ιωάννης Σακκάς (Πρώην Εισαγγελέας)
Επικεφαλής στο ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
 www.kinima-dikaiosynis.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου