Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

0 Ποιος έλεγε και ειναι υποψηφιος της ΝΔ: "Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ψήφισε ΕΛΙΑ, ψήφισε ΠΟΤΑΜΙ… ψήφισε αυτό που θα σου πει το χαζοκούτι!"

 
Ποιος  έλεγε και είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ: "Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ψήφισε ΕΛΙΑ, ψήφισε ΠΟΤΑΜΙ… ψήφισε αυτό που θα σου πει το χαζοκούτι!"






 Σάββατο, 17 Μαΐου 2014


Ποιος  έλεγε και είναι υποψήφιος της ΝΔ: "Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ψήφισε ΕΛΙΑ, ψήφισε ΠΟΤΑΜΙ… ψήφισε αυτό που θα σου πει το χαζοκούτι!" 



Βλέπεις είμαστε νέος συνδυασμός και η κοροϊδία είναι εύκολη. Και η απόφαση διαμορφώνεται! Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ψήφισε ΕΛΙΑ, ψήφισε ΠΟΤΑΜΙ… ψήφισε αυτό που θα σου πει το χαζοκούτι! Ένα μέρος για να βλέπεις τσίρκο και ζογκλέρ, να βλέπεις έναν Άδωνι να υστερίζει και να φοβίζει. Και από την άλλη το μήνυμα «Σου δίνω και εσένα μικρέ – ανόητε – ενεργέ πολίτη τη ψευδαίσθηση πως παρουσιάζεσαι αφού σε καλώ!». Ορίζω όμως το πώς και πότε θα σε καλέσω. Και ξεχνώ την οποιαδήποτε σχέση είχαμε στο παρελθόν. Σαν κακή τσόντα με στεγνή ευχαρίστηση. Έτσι ένιωσα…"  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ -ΔΗΛΩΣΗ  . κ. Κυμπουροπουλου.......17 ΜΑΙΟΥ 2014 ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ....

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ;;;;;; ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ , ΧΟΝΤΡΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..............




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου