Σάββατο 18 Μαΐου 2019

0 Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων και ενστολοι εν ενεργεια σε εκδήλωση ροταρυ;;;; Τι άλλο θα δούμε;;

Ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων και  ενστολοι εν ενεργεια σε εκδήλωση ροταρυ;;;; Τι άλλο θα δούμε;;



Παρόντες μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κερκύρας Παξών και Διαποντίων Νήσων πατέρας Γεώργιος Βλάχος, ο πρώην βουλευτής Κερκύρας Στέφανος Γκίκας, ο πρώην Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπύρος Σπύρου, η Δημοτική σύμβουλος Φανή Τσιμπούλη, ο εκπρόσωπος του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ιονίων Νήσων Ιωάννης Σταυρακάκης, ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Κέρκυρας Ταξίαρχος Γεώργιος Αγάθος, ο εκπρόσωπος του Διοικητή Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Ιονίων Νήσων υποπυραγός Αλέξανδρος Κοντός, ο Διοικητής του ΝΑΣΚΕ Αντιπλοίαρχος Θεόδωρος Γραμμένος, η Πρόεδρος της Ιατροχειρουργικής Εταιρίας Κερκύρας Μαρία Μάνδυλα και πολλοί καλεσμένοι και φίλοι του Ομίλου.
Επίσημος ομιλητής της βραδιάς ήταν ο  καθ. Γεωπολιτικής Γιάννης Μάζης. Η συνεστίαση άρχισε με την καθιερωμένη προσευχή από τον πατέρα Γεώργιο και τις ανακοινώσεις από τον γραμματέα του ομίλου και συνεχίστηκε με τον πρόεδρο του ομίλου ο οποίος αφού έκανε μια αναφορά στις δράσεις του ομίλου ανάγνωσε το βιογραφικό του ομιλητή. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι είχαν την χαρά να τον ακούσουν σε μια εξαιρετική ομιλία με θέμα ‘Σύγχρονη Γεωπολιτική πραγματικότητα στην νοτιοανατολική Μεσόγειο’.

Η βραδιά έκλεισε με την κοπή της βασιλόπιτας από τον Πατέρα Γεώργιο, τον Πρόεδρο του Ομίλου Γεώργιο Πανδή, την Πρόεδρο του Ομίλου Ροταράκτ Μαρισόφη Έριτσου και την γιατρό Αννα Μουζακίτη να βρίσκει το φλουρί  και να παραλαμβάνει το ανάλογο αναμνηστικό δώρο.



πηγη:  http://www.enimerosi.com/details.php?id=8526

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου