Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

0 Τσίπρας: Θα ψηφίσουμε τον Τασούλα (ΤΙ ΕΛΕΓΕ για ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ θυμάται ο ΑΛ6Σ και οι ΣΥΡΙζαίοι ;;;)...Αποδεικνύετε πόσο φασίστες είστε....

Τσίπρας: Θα ψηφίσουμε τον Τασούλα (ΤΙ ΕΛΕΓΕ για ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ θυμάται ο ΑΛ6Σ και οι ΣΥΡΙζαίοι ;;;)...Αποδεικνύετε πόσο φασίστες είστε....




Τσίπρας στην ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ: Θα ψηφίσουμε τον Κώστα Τασούλα για Πρόεδρο της Βουλής
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει τον Κώστα Τασούλα για πρόεδρο της Βουλής, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στους βουλευτές του κόμματός του. Αποκρούοντας, συγκεκριμένα, την «κατάντια της αντιΣΥΡΙΖΑ υστερίας», σημείωσε χαρακτηριστικά «Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτή την ανόητη τακτική» και ξεκαθάρισε: «Θα ψηφίσουμε αύριο για πρόεδρο της Βουλής τον προτεινόμενο από το πλειοψηφούν κόμμα, πόσο μάλλον όταν δεν έχουμε κάποια επιφύλαξη επί προσωπικού. Το ίδιο θα πράξουμε και για όσους άλλους αντιπροέδρους δεν έχουμε επιφύλαξη επί προσωπικού». Γιατί, επαναλαμβάνω, δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Αλλά για την ουσία».
Τσίπρας: Θα ψηφίσουμε τον Τασούλα αλλά όχι τον Αθανασίου 
https://www.ethnos.gr/politiki/50807_tsipras-tha-psifisoyme-ton-tasoyla-alla-ohi-ton-athanasioy-vid  
Επιπλέον τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει τους αντιπροέδρους που θα προταθούν από τη Νέα Δημοκρατία, εκτός από αυτούς που υπάρχει προσωπικό ζήτημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για ένα από αυτά τα πρόσωπα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δώσει τη συναίνεσή του. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για τον Χαράλαμπο Αθανασίου.


Όταν ο νέος Πρόεδρος της Βουλής αγόρευε κατά κομμουνιστή… δικτάτορα Μπελογιάννη

2017 - Τασούλας για Μπελογιάννη: Σκληρός ο θάνατός του αλλά ήθελε να επιβάλλει κομμουνιστική δικτατορία
....................................................................................................
Βούτσης: μένω έκπληκτος από την ομιλία Τασούλα
Οι αντιπαραθέσεις για την δράση του Νίκου Μπελογιάννη προκάλεσαν και την παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση καθώς με δική του πρωτοβουλία το κοινοβούλιο ενίσχυσε οικονομικά την δημιουργία του μουσείου στην Αμαλιάδα. Ο κ. Βούτσης υποστήριξε ότι η πλειοψηφία του Τύπου δεν εξέφρασε αντιρρήσεις για την πρωτοβουλία της Βουλής να τιμήσει τον Ν. Μπελογιάννη και υπογράμμισε ότι του προκάλεσε δυσάρεστη έκπληξη η κριτική των βουλευτών της ΝΔ Κώστα Τασούλα και Κώστα Τζαβάρα. «Εκφράζω την αρνητική μου έκπληξη για 4 ζητήματα. Εδώ και ένα μήνα δημοσίως είχαν εκφραστεί από την Καθημερινή και την Εστία και ύστερα από περιθωριακά έντυπα της άκρας - άκρας δεξιάς αντιρρήσεις κατά πόσο έπρεπε να συμμετέχει η Βουλή. Από καμία άλλη πλευρά και αυτό το θεωρούσα ως στοιχείο δημοκρατικής ωρίμανσης» είπε ο κ. Βούτσης για να προσθέσει «Μένω έκπληκτος για τις ομιλία Τζαβάρα- Τασουλά. Μένω έκπληκτος γιατί πρόκειται για μία εκτέλεση (σ.σ. του Ν. Μπελογιάννη) που έγινε κάτω από την παγκόσμια κατακραυγή των πλέον επιφανών εκείνης της περιόδου. Εκφράζω την έκπληξή μου διότι οι συνάδελφοι γνωρίζουν ότι στο κράτος υπήρχε αμφιταλάντευση για την εκτέλεση που έγινε Κυριακή το πρωί – κάτι που ούτε οι Γερμανοί δεν είχαν κάνει – έγινε υπό την εργώδη προσπάθεια του παρακράτους και του κράτους γιατί την επομένη είχε συγκληθεί το Συμβούλιο Χαρίτων. Η τελευταία μου έκπληξη έχει σχέση με αυτό που ζήσαμε χθες στην Αμαλιάδα και δείχνει την ωριμότητα του λαού μας. Από πουθενά δεν υπήρξε ένσταση ακόμη και στον τοπικό Τύπο. Είχαν αντιληφθεί όλοι πλήρως την σημασία που έχει η Βουλή να τιμήσει τον Νίκο Μπελογιάννη».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου