Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

0 ΔΕΙΤΕ ποιος υπουργός είναι εγγονός υπουργού του Μεταξά...Τι δεν καταλαβαίνετε...είπαμε τέλος η οικογενειοκρατία...

ΔΕΙΤΕ ποιος υπουργός είναι εγγονός υπουργού του Μεταξά...Τι δεν καταλαβαίνετε...είπαμε τέλος η οικογενειοκρατία...



Ο Θεόδωρος Ν. Σκυλακάκης (1893 – Δεκέμβριος 1944).
Φοίτησε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. 
Υπήρξε προσωπικός φίλος του Σοφοκλή Βενιζέλου (=γιου του Ελευθέριου Βενιζέλου αποφοίτου ΣΣΕ και μετά πολιτικού).  
Ήταν ένας από τους ιδρυτές της φασιστικής οργάνωσης Εθνικό Κυρίαρχο Κράτος. Μετά το αποτυχημένο Κίνημα Λεοναρδόπουλου-Γαργαλίδη αποτάχθηκε από το στράτευμα. 
Υπηρέτησε ως Υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση του Ιωάννη Μεταξά, από τις 18 Μαΐου 1936 έως τις 26 Δεκεμβρίου 1936, οπότε αποπέμφθηκε από την κυβέρνηση καθώς κατηγορήθηκε για σχέδιο ανατροπής του Μεταξά. Ως υπουργός, ήταν έμπιστος συνεργάτης του Αλέξανδρου Παπαχελά.
Το 1940 κατηγορήθηκε ξανά για συνωμοσία κατά της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα να εκτοπιστεί στη Λευκάδα.
Σκοτώθηκε από αντάρτες του ΕΛΑΣ κατά τα Δεκεμβριανά του 1944.
Εγγονός του είναι ο Θόδωρος Σκυλακάκης που την 9η Ιουλίου 2019 ανέλαβε Υφυπουργός στο Υπουργείο Οικονομικών αρμόδιος για θέματα δημοσιονομικής πολιτικής στην κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ  BLOGS  ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΟΥΛΗ.........


[Ο κρατικοδίαιτος φιλελέ που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του -τα "ίδρυσα 4 εταιρίες" στο βιογραφικό του που βρίθει κρατικών θέσεων είναι να 'χαμε να λέγαμε- άρπαξε για άλλη μια φορά στη ζωή του κρατική καρέκλα και θα συνεχίσει να πονάει τα μυαλά μας. Να θυμίσω απλά ότι έβριζε Σαμαρά και Καραμανλή, έγραφε άρθρα για τα δάνεια των κομμάτων και ρωτούσε που πήγαν τα λεφτά όπως οι ΠΑΣΟΚοι που πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα λένε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ χρεοκόπησαν τη χώρα... κερασάκι στην τούρτα η στήριξη στον Αλβανό ανθέλληνα για το Corpus Christi μέχρι και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Και επειδή πάλι κανας ηλίθιος θα πεταχτεί να πει κι ο Άδωνις έβριζε αλλά τον δεχθήκαμε... του έχει απαντήσει ο ίδιος στο Twitter όταν τον κατηγορούσε για συναλλαγή για την καρέκλα:

Μια ζωή δοτός διορισμένος και ποτέ με το σταυρό του λαού... να τον χαιρόμαστε...

Κυριάκο το ψηφοδέλτιο επικρατείας είναι για προσωπικότητες που θέλουν να προσφέρουν αλλά δεν έχουν τον τρόπο, το χρόνο και το χρήμα να ψάχνουν σταυρούς... δεν είναι γραφείο αποκατάστασης κρατικοδίαιτων τεμπέληδων ή κολλητών]

ΠΗΓΗ :  https://dexiextrem.blogspot.com/2019/06/blog-post_361.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου