Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

1 ΗΠΑ: Νόμιμος ο γάμος ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ

Μετά από απόφαση-σταθμό εξέδωσε Δικαστήριο στην πολιτεία της Φλόριντα, άνοιξε ο δρόμος για τον 1ο γάμο μεταξύ ανθρώπου-κλιματιστικού. Αφορμή στάθηκε το αίτημα πολίτη να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του συσκευή. Μετά από πολύμηνη διαβούλευση, το Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει νομικό κώλυμα στο να λάβει χώρα ο γάμος. Μιλώντας έξω από το Δικαστήριο μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο άνδρας δήλωσε δικαιωμένος και το αίτημα του λογικό:

«Πρόκειται για την πιο σταθερή μου σχέση εδώ και χρόνια,
λογικό είναι να θέλω να κάνω το επόμενο βήμα και να την επισημοποιήσω.
Με δροσίζει, είναι αθόρυβη, κοστίζει λιγότερο από μία σύζυγο
και δε θα με εγκαταλείψει ποτέ, θα μας χωρίσει μόνον ο θάνατος»
είπε χαρακτηριστικά ο άνδρας, επικαλούμενος τις υψηλές θερμοκρασίες και συχνούς καύσωνες που αντιμετωπίζει η Πολιτεία και προχώρησε την ίδια μέρα και στην γαμήλια τελετή με τη συσκευή ενώπιον του Δημάρχου της πόλης του Ορλάντο, όπου δήλωσε ότι:

«δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω σπίτι να την ανάψω»
Αξίζει πνα σημειωθεί ότι το ίδιο ακριβώς δικαίωμα θα έχουν και οι γυναίκες, καθώς σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου τα κλιματιστικά δεν έχουν φύλο. Η απόφαση πάντως έχει προκαλέσει τις σφοδρές αντιδράσεις θρησκευτικών ομάδων, οι οποίες υποστηρίζουν ότι ο γάμος είναι θείο μυστήριο μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας και όχι μεταξύ ενός άνδρα (ή μιας γυναίκας) και μιας λευκής συσκευής...

1 σχόλια:

Μαρία Μανταλένα είπε...

Τέτοιος πρωτότυπος γάμος και δεν ανακοινώθηκε το ονοόν του γαμπρού

Δημοσίευση σχολίου