Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

0 Μήπως ολισθαίνουμε? Βρε τον κύριο εισαγγελέααα!!!

 Μήπως ολισθαίνουμε?

Βρε τον κύριο εισαγγελέααα!!!
Τον παν-όπτη φύλακα και λειτουργό της τάξεως, της ηθικής, της σκέψης και του λόγου!!!



Βάσει ποιας νομοθεσίας, ποιου νόμου, και κυρίως ποιου πολιτεύματος μας απειλείτε κύριε εισαγγελεύ, δηλ. πως αν εκφραστούμε αρνητικά για το εμβόλιο ή αν είμαστε σκεπτικιστές απέναντι σ΄αυτό θα συλλαμβανόμαστε?
Από που και ως που και από πότε μας αφαιρέθηκε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης της γνώμης και παρά την συνταγματική και διεθνή κατοχύρωση αυτού του δικαιώματος, έστω και στην κατ΄επίφαση δημοκρατία μας? ή μήπως έπαψε και αυτό το αυτονόητο και αναφαίρετο δικαίωμά μας να ισχύει και δεν το γνωρίζουμε?
-Αλήθεια για πέστε μας αξιότιμε φρουρέ του ¨δικαίου¨!
-Που ήσασταν αγαπητέ τόσο εσείς όσο και οι συνάδελφοί σας, όλα αυτά τα χρόνια, που οι Έλληνες ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΙ -κυριολεκτικά όμως- από τους άθλιους πολιτικούς προϊσταμένους σας?
Τώρα δηλ. είδατε και αντιληφθήκατε πως ο μεγάλος κίνδυνος για την κοινωνία προέρχεται από τους απροσκύνητους ¨αρνητές¨ και σκεπτικιστές των μασκών και των εμβολίων?
Τι μας λές βρε παιδί μου. Ανατριχιάσαμε ολόκληροι. Σύγκρυο μας έπιασε (και όχι δεν σύμπτωμα κορονοϊού, ... μην φοβάστε).

Όμως για πέστε μας κύριε Εισαγγελεύ.
-Το ότι μήνες τώρα -(αλλά και πριν)- η κυβέρνηση φέρνει και διασπείρει ανεξέλεγκτα ανά την επικράτεια υγειονομικές αλλοδαπές βόμβες, αναμεταξύ μας εσείς που ήσασταν?
-Όταν οι κύριοι της ¨φιλάνθρωπης¨ κυβέρνησης περνούσαν τον παράνομο και αντισυνταγματικό νόμο για υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών, εσείς που ήσασταν?
-Το ότι λόγω αυτής της κατάστασης, όπου την αποκλειστική ευθύνη φέρει η κυβέρνηση με τα ψέματα και την ολιγωρία της, καταστρέφοντας ανθρώπους, κλείνοντας επιχειρήσεις, οδηγώντας μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας στην ανεργία και την πείνα, την ανέχεια την απόγνωση και την αυτοκτονία, ... Εσείς που ήσασταν?
-Το ότι από την μία οι αξιότιμοι επιστήμονες της επιτροπής -μασκών και εμβολίων- προτρέπουν τον κόσμο να αποφεύγει τις μάσκες ως επικίνδυνες και από την άλλη τον υποχρεώνουν -μέσω της κυβέρνησης- να τις φορά μέχρι ...σκασμού, εσείς που ήσασταν?
Τώρα κύριε εισαγγελεύ σας έπιασε ο πόνος για τους πολίτες και την ...υγεία τους?
Και αλήθεια γιατί απειλείτε εκείνους που αρνούνται να δείξουν εμπιστοσύνη στους παλιδρομούντες και ψεύτες γιατρούς και πολιτικούς, και δεν απειλείται εκείνους που ψεύδονται εκβιάζουν και εκφοβίζουν τον κόσμο κατά συρροή?

Κύριε Εισαγγελεύ.
Δηλώνω δημοσίως πως δεν είμαι αρνητής την νόσου. Όμως δηλώνω επίσης πως είμαι σφόδρα αρνητής:
α)της χρήσης μάσκας -(παρά και μόνο για ολιγόλεπτη εφαρμογή αυτής και σε εξαιρετικές περιπτώσεις)- λόγω της επικινδυνότητας της στον ευρύ πληθυσμό και κυρίως στα παιδιά και όχι μόνο. και
β) Δηλώνω σκεπτικιστής και αρνητής του εμβολίου (μέχρι επιστημονικής αποδείξεως του εναντίον), λόγω σφοδρών επιστημονικών ενστάσεων που έχω για τον χρόνο, την διαδικασία, τα πρωτόκολλα, τα αποτελέσματα και την ασφάλεια αυτών.

Μετά απ΄αυτά περιμένω να με καλέσετε τόσο εμένα όσο και συναδέλφους επιστήμονες και ερευνητές από διάφορους κλάδους (που έχουν ερευνητική και επιστημονική επάρκεια) και που έχουν εκφραστεί δημοσίως, αμφισβητώντας το επερχόμενο, ¨εμβόλιο¨.
Παράλληλα όμως. Αν αποδειχθεί ότι δικαίως το αμφισβητούμε, τότε θα πρέπει να διατάξετε, την σύλληψη όλων εκείνων που προμοτάρουν ένα προϊόν πριν αυτό πάρει ακόμα άδεια και πριν ακόμα φανούν τα αποτελέσματα τα οποία σε αυτές τις περιπτώσεις απαιτούν μεγάλο χρονικό διάστημα και εν τούτοις αυτοί εκβιάζουν και εκφοβίζουν τον κόσμο.
Τουλάχιστον μου επιτρέπεται κύριε εισαγγελεύ ένα ερώτημα?

Μήπως έχουμε αρχίσει και ολισθαίνουμε επικίνδυνα σαν κοινωνία και σαν ¨κράτος¨?

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου