Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

1 Πολλά τα ερωτηματικά σχετικά με το δολοφόνο της Δώρας…..που μας παρουσιάζουν........




Μετά την σύλληψη του δολοφόνου της Δώρας……. μας δημιουργήθηκαν πολλά ερωτηματικά και σκέψεις …… 




 προς το παρόν θα σας παρουσιάσουμε τα ερωτηματικά και   απλές σκέψεις που δημιουργούνται σε κάθε κοινωνικό, ηθικό και σκεπτόμενο πολίτη…….

Μας λένε στην κατεχομένη Ελλάδα τα κατεχόμενα μέσα " ενημέρωσης"  … ο δολοφόνος προσπάθησε να πουλήσει το κινητό για 20 ευρώ για να πάρει την δόση του……….

Εμείς σκεπτόμαστε…… πατατάκια ήθελε να πάρει …γιατί με 20 ευρώ, μόνο την δόση του δεν θα έπαιρνε;;;;;  

Μετά από έξι χρόνια φυλακή… εύλογο ερώτημα …. δεν γνώριζε ότι τα κινητά εκπέμπουν ένα μοναδικό αριθμό και όταν είναι κλειστά……  στην φυλακή ένα τέτοιο κινητό δηλωμένο σε ένα Χ όνομα πωλείτε πάνω από 1500 ευρώ και ο λόγος που στοιχίζει τόσο είναι πρώτον για να μπορεί να εισέρθει στην φυλακή και δεύτερον γιατί ο κωδικός που εκπέμπει καταδεικνύει ένα Χ πρόσωπο από άλλη χώρα του κόσμου….…… ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ στις φυλακές …….  αλλά ο συγκεκριμένος, δεν είχε ακούσει τίποτα ……..μήπως τον είχαν στείλει για τουρισμό ή για πληροφορίες ;;;;;;;;……...!!!!!!!!!!!!!!!

Προσπάθησε να πουλήσει το κινητό για 20 ευρώ …… όταν σύμφωνα με ρεπορτάζ …κυκλοφορούσε με BMW…… 

Είχε συλληφθεί με 37, 5 κιλά χασίς…….. οπότε με την κοινή λογική μιλάμε για έμπορο με γεμάτο πορτοφόλι και πιθανότατα με ομάδα " οργανωμένη" ( μπράβους / διακινητές / τσιλιαδόρους/ πληροφοριοδότες )  Ή μιλάμε για ένα τύπο που το έπαιξε λαγός για να περάσει πιθανότατα μεγαλύτερο φορτίο ή επειδη επρεπε να δώσουν κάποιο ……. φυσικά με το αζημίωτο  ……. για αυτό άλλωστε έκανε και τα μεροκάματα στην φυλακή και βγήκε ξανά στην ζούγκλα………. σε κάθε περίπτωση μιλάμε για έναν άνθρωπο που ήξερε πολλά από την πιάτσα των ναρκωτικών και μάλλον ήξερε να προμηθεύεται καλή ποιότητα …ή να δίνει πληροφορίες  …….. για να έχει φτάσει στα 58  και να είναι σε τέτοια σωματική κατάσταση ……

Μας είπαν ότι μπορεί να είχε πιθανότατα σύνδρομο στέρησης κατά την δολοφονία ……..   δυστυχώς όλοι έχουμε δει συνανθρώπους μας που είναι σε στέρηση ή επί την επήρεια των ναρκωτικών  ….. σίγουρα όσους έχουμε δει, δεν έχουν την δύναμη να περπατήσουν , δεν έχουν την δύναμη να μιλήσουν ……  ποσό δε, να πηδήσουν  μάνδρες για να εξαφανιστούν ….

Μας είπαν ότι πήδηξε την μάνδρα για να κλέψει, στο νεκροταφείο…….  άρα δεν ήταν πρώτη φόρα ……  ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ , ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ!!!!!!!!!  και συνήθως οι δύστυχοι ναρκομανείς , συμπεριφέρονται  σαν τους δολοφόνους …… οπού καταφέρνουν να βγάλουν τα χρήματα για την δόση τους …εκεί ξανά πηγαίνουν, για αυτό πολλές φορές τους βλέπουμε στο ίδιο πάντα φανάρι να ζητιανεύουν ….. οπότε θα είχε καταγγελθεί λογικά στο εν λόγω νεκροταφείο τέτοιο συμβάν  !!!!!!!!!


Αυτά τα λίγα …….Εσείς μπορείτε να σκεφτείτε, ακόμα περισσότερα ………. Δεν τρώμε κουτόχορτο ….

1 σχόλια:

Unknown είπε...

απορω και εγω μαζι σας

Δημοσίευση σχολίου