Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

0 Ποσοι Ελληνες θα παρεμεναν στην πατριδα ...και ποσοι θα επιβιωναν? Ποσοι θα αυτοκτονουσαν? (Γενοκτονιες μοντερνες...πολιτισμένες) Ευχομαι ο Θεος να βοηθησει τους Ελληνες και την Ελλαδα μας!

Manolis Tzanetis



Σκεφτομαι τις μεθοδους εξοντωσης του Ελληνισμου κατα τον Μικρασιατικο πολεμο, τα φρικωδη εγκληματα , τις γενοκτονίες....και δεν μερωνω! Οχι δεν μπορει να ηταν ανθρωποι αυτοι που σχεδίασαν και υλοποιησαν αυτα τα εγκληματα! - Ηταν οι Γερμανοί ( συμφωνα με αλληλογραφια που ηρθε στο φως ) που σοφιστηκαν και προτειναν στους Τουρκους τις "λευκες πορειες θανατου" των Ποντιων σαν μεσο μειωση των ποντιακών μειονοτητων....πριν την γενοκτονια?? Επαιρναν τους ανδρες...και τους εξαναγκαζαν σε εξαντλητικες πορειες χωρις φαγητο και ξεκουραση στην ενδοχωρα....μεχρι θανατου! Οχι δεν τους σκοτωναν αμεσα....πολιτισμενα πραγματα να συναδουν στο δυτικο σαβουρα βιβρ των τυπων... - 
 
Ηταν ο δαχτυλος των δυτικων που εκαψε την Σμυρνη??? ( Επρεπε το εμποριο να φυγει απο τα χερια των Ελληνων...να ερθει στη Δυση). Το προσχημα της κλοπης του πλουτου των Ρωμηων οπλισε τους εθνικιστες του Κεμαλ...με την καταστροφη της Σμυρνης...ο πλουτος των Ελληνων θα περνουσε στους Τουρκους... Τις πρωτες τρεις μερες σκοτωναν τους αλλους "πλουσιους" της Σμυρνης....τους ομοπαθεις Αρμενιους! Την τεταρτη μερα...αρχισαν να καινε τα σπιτια Ελληνων....οι ξενοι αυτοπτες μαρτυρες εχουν αφήσει πολλες μαρτυριες περι αυτου. ....και αρχισαν τα τερατουργηματα που καθε άνθρωπος φυσιολογικός τα θεωρει αδιανοητα. Σκολωπισμοι σε πασσαλους, ( Επρεπε να σκοτωσουν αφου πρωτα καταρακωσουν ηθικα τον Ελληνα....οπως τον πολυπαθο Χρυσοστομο Σμυρνης ) 
 
Καψιμο στη φωτια ζωντανων σκολωπισμενων, Ριξιμο σε καυτο λαδι, Ακρωτηριασμοι και ατελειωτοι βιασμοί. Μαλιστα στους βιασμούς ειχαν κανει και σπορ του ανδρισμου τους οι Τουρκοι.... Εκοβαν τις θηλες των βιασμενων Ελληνίδων κσι εφτιαχνσν μαυτες....κομπολογια... Οποιος ειχε μεγαλυτερο τετοιο κομπολοι...κομπαζε στους συστρατιωτες του! Σημεια και τερατα....με τις ευλογιες της Δυσης...της πολιτισμενης Δυσης που ζητουσε την κεφαλη των Ελληνων... Πως αλλιως να το ερμηνευσει ο κοινος νους! Στο νου μου ερχεται η περιπτωση του απιστευτου ανθρωπιστη Γιαπωνεζου εμπορου....που ειχε ερθει με το πλοιο του να κανει εμποριο μεταξωτων ρουχων στη Σμυρνη. Ειδε ο ανθρωπος τους Ελληνες να σφαγιαζονται, την πολη να καιγεται...και επικοινωνησε με τις πρεσβειες των μεγαλων δυναμεων....να σωσει οσους Ελληνες μπορούσε.
 
 
 Η απαντηση που πηρε ηταν...να τους αφησει...να μην τους σωσει!!! Ο ανθρωπος ομως αυτος πηρε αλλη αποφαση..εις μνημοσυνον αιωνιον της μνημης του! Αδειασε τα αμπαρια του...γεμισε η θαλασσα μεταξωτα....και τα γεμισε με Ελληνες που τους εφερε στην Ελλαδα!!! Γενοκτονιες με το γαντι...( με μουλωχτες εντολες και απουσια δημοσιων εγγραφων,) Χωρις τη διεθνη κατακραυγη! - Στις μερες μας οι οικονομικοι πολεμοι... ειναι η νεα επιστημη γενοκτονιων! Η εξοντωση λαων ...εχει ουγια και ετικετα..."οικονομικης αστοχιας" Εξοντωσεις με "πολιτισμενες" αιτιολογησεις! Δεν αλλαξαν οι ανθρωποι! Μονο οι μεθοδοι τους! Οταν ολα θα εχουν περασει στα χερια των θεσμων... Σε μια σκηνοθετημενη δεσμευση καταθεσεων...και μια αναγκαστικη καταργηση συνταξεων.... Αναρωτιεμαι... Ποσοι Ελληνες θα παρεμεναν στην πατριδα ...και ποσοι θα επιβιωναν? Ποσοι θα αυτοκτονουσαν? (Γενοκτονιες μοντερνες...πολιτισμένες) Ευχομαι ο Θεος να βοηθησει τους Ελληνες και την Ελλαδα μας!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου