Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

5 Εδώ η Ελλάδα καίγεται και στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων..............δεξιώνονται!

 Άραγε, κάποιοι εκεί στην ΣΝΔ έχουν πάρει χαμπάρι ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίση;

Έπεσε στα χέρια μας ενημερωτικό φυλλάδιο από την καλοκαιρινή χοροεσπερίδα της σχολής και μείναμε άναυδοι.

Συγκεκριμένα στο σημείο που γράφει (όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς οι ίδιοι) "Μετά το 1950 ανωτέρω εκδήλωση πραγματοποιείται ανελλιπώς, εκτός περιόδων κρίσεως".

Και ρωτούμε τον διοικητή της σχολής:
Αν αυτή η περίοδο που διανύουμε δεν είναι περίοδο κρίσης, τότε τί είναι;

Πού ζουν αυτοί οι άνθρωποι;
Δεν έχουν δει τί γίνεται τριγύρω τους;
Δεν βλέπουν την Ελλάδα που καταρρέει;
Μόνο στις δεξιώσεις έχουν το νου τους;

Κι απ' ότι φαίνεται, για το Πολεμικό Ναυτικό, λεφτά για δεξιώσεις υπάρχουν, αλλά για τα πληρώματα των πλοίων ούτε λόγος (βλ. κατάσταση λεσχών αξ/κων και υπαξ/κων ναυστάθμου Κρήτης, εξόδου πληρώματος σκοπούν Φ/Γ Θεμιστοκλής, σίτιση πληρωμάτων)
Και για να μην ξεχνιόμαστε!
Σύμφωνα, πάντα, με το δημοσίευμα του ARMY ALERT  , το γεύμα των ναυάρχων, μετά την σύγκληση του ΑΝΣ στην σχολή ναυτικών δοκίμων στις 16 Ιουλίου, τα λέει όλα.

Σε περίοδο κρίσης είχαν στο τραπέζι πανάκριβα φρέσκα ψάρια κι οστρακοειδή, προσβάλλοντας έτσι την νοημοσύνη κάθε ένστολου, όταν για την σίτιση των πληρωμάτων των πλοίων προβλέπουν ΜΟΝΟ 4,60 ευρώ την ημέρα, χωρίς να κάνουν τίποτα για να αλλάξει αυτό.

5 σχόλια:

john είπε...

μονο για τετοια ειστε και για τεμεναδες....ΓΡΕΚΙΛΟΙ !!!

Unknown είπε...

Αγαπητέ Ασυμπίεστε,
Στην πρώτη ανάγνωση του σχολίου το θεώρησα ως ανόητο και βλακώδες. Στην πιο προσεκτική του όμως ανάγνωση, διαπιστώνω ότι το συγκεκριμένο σχόλιο είναι υποβολιμαίο, κακόβουλο, ιταμό και μόνο στόχο του, σε αντίθεση με τις εξαγγελίες του συγκεκριμένου ιστολογίου, περί ‘’ευγενούς άμιλλας, ειλικρινή διαλόγου, ορθής ενημέρωσης, ορθής αξιολόγησης κλπ’’, στοχεύει στην σπίλωση, για τυους όποιους προσωπικούς λόγους του συντάκτου, του Διοικητού της ΣΝΔ, παραπληροφορόντας τον αναγνώστη.
Για να γίνω σαφέστερος, οι Ναυτικοί Δόκιμοι (όπως και οι λοιποί φοιτούντες στις Παραγωγικές Σχολές των ΕΔ) φοιτούν κάτω από αντίξοες συνθήκες, συγκρινόμενοι με τους αντίστοιχους των λοιπών ΑΕΙ. Οι αντίξοες αυτές συνθήκες συνίστανται, στην απαίτηση ολοκλήρωσης των σπουδών μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, στο ευρος των κατ΄ετος μαθημάτων το οποίο είναι μεγαλύτερο του όποιου άλλου ΑΕΙ, στην παράλληλη διαβίωση κάτω από ένα αυστηρό πρόγραμμα στρατιωτικής διαβίωσης και εκπαίδευσης, στην ένδον διαβίωση. Και κατά την διάρκεια του θέρους όταν οι συνομήλικοι των φοιτητές απόλαμβάνουν τις διακοπές των, αυτοί επιβαίνοντες εκπαιδευτικών πολεμικών πλοίων συνεχίζουν την πρακτική των εξάσκηση εν πλώ κατά την διάρκεια του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της ΣΝΔ.
Μέσα λοιπόν σε αυτό το λίαν απαιτητικό πρόγραμμα και μεταξύ της αποφοίτησης του εκπαιδευτικού έτους και του Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου, υπάρχει η πραγματοποίηση μιας κοινωνικής εκδήλωσης, της Ετησιας Χοροεσπερίδας Αποφοίτησης, η οποία εξυπηρετεί δύο σκοπούς,
Α. Λειτουργεί ως μέσο χαλάρωσης της ‘’πίεσης’’ μεταξύ δύο εκπαιδευτικών περιόδων,
Β. Αποτελεί μέρος της κοινωνικής μόρφωσης την οποία απαιτείται να έχουν οι Ναυτικοί Δόκιμοι κατά την ενάσκηση του λειτουργήματος του Αξιωματικού,
γι’ αυτό και είναι εντεταγμένη στο ετήσιο πρόγραμμα της Σχολής.
Με βάση λοιπόν τα παραπάνω όλα όσα αναφερει ο συντάκτης είναι κατά την άποψή μου υποβολιμαία, σκόπιμα και κακόβουλα. Διότι διαστρεβλώνεται σκοπίμως μία δραστηριότητα της ΣΝΔ για την δημιουργία εντυπώσεων εναντίον κάποιων. Η παραπομπή περί ‘’ανελλιπούς πραγματοποιήσεως, εκτός περιόδων κρίσεως’’ για δικαιολόγηση των ισχυρισμών του συντάκτου ενισχύει το κακόβουλο του κειμένου διότι είναι προφανές ότι αναφέρεται σε άλλης μορφής κρίσεις, στις οποίες και υφίστατια στρατιωτική εμπλοκή.
Θα κλείσω με μία τελευταία παρατήρηση, είναι άξιον απορίας η πηγή του ενημερωτικού φυλλαδίου που παρουσιάζεται στο σχόλιο. Και αυτό διότι από την ανάγνωσή του, διαπιστώνεται ότι η διατύπωσή του είναι διαφορετική από αυτό το οποίο διενεμήθη κατά την εκδήλωση, συνεπώς αποτελεί κάποιο προσχέδιο. Όμως δείχνει την προέλευση και ενισχύει την αρχική μου άποψη για τον στόχο του δημοσιευομένου σχολίου.
Τελευταίο αλλά όχι έλλασον, όλα τα οποία διακυρήσει ο υπεύθυνος του ιστολογίου, δεν υπηρετώνται με φωνές υπό την κάλυψη των σκιών. Στην σημερινη κοινωνία δεν έχει θέση η μάσκα του Ζορό, αλλά το σθενος της διατύπωσης της προσωπικής άποψης και θέσης.
Φιλικά
Σπύρος Γ. Δροσουλάκης
Αντιναύαρχος ΠΝ

Unknown είπε...

κ.ΝΑΥΑΡΧΕ....ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ
Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ,ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ,ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ,ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ,ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥΣ.
ΕΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΛΕΜΕ,ΠΟΥ ΑΠΕΜΑΚΡΥΝΘΗ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ........ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΑΘΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΟΜΟΙΟΒΑΘΜΩΝ ΣΑΣ.....ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ????
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ,ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΙΩΠΗ ΟΤΑΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ,ΣΤΗΝ ΣΝΔ....ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ,ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΕΡΑΜΥΝΕΣΘΕ.....ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ.....ΧΟΡΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΖΟΡΟ
ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΟΠΟΥ Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ,ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΔΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΥΠΕΡΑΜΥΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.....ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ....ΖΟΡΡΟ

ΦΙΛΙΚΑ

ΖΟΡΡΟ

ΥΓ
ΠΡΑΓΜΑΤΙ.....ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ,(ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ )ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΕ????ΔΕΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΘΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ???Η ΕΠΡΕΠΕ Ο ΧΟΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΡΙΣΗ???ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑΥΑΡΧΕ ΜΟΥ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ....ΤΟ ΑΝΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙ....Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ????
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ

Unknown είπε...

Αγαπητέ φίλε,
Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν προτίθεμαι να επανέλθω στην ανταλαγή σχολίων για τον απλό λόγο ότι δεν επιθυμώ, για λόγους αρχής, να συζητώ επί παντός επιστητού (όπως επιθυμείς να με τραβήξεις) με σκιές.
Διάβασα πολύ προσεκτικά την απάντησή σου. Δεν ξέρω αν η σκέψη σου είναι σε σύγχιση η οδηγείται από άλλες σκοπιμότητες.
Δεν συνειδητοποιείς προφανώς ότι το συγκεκριμένο αντικείμενο το οποίο σχολιάζεται δεν αποτελεί την αιτία της παρεμβασής μου, αλλά την αφορμή για να επισημάνω ότι ανώνυμες ‘’αναφορές’’ σε τίποτε δεν συμβάλλουν πλην της άκριτης η της στοχευμένης μείωσης συγκεκριμένων στελεχών.
Επίσης δεν προτίθεμαι να δημοσιοποιήσω τις θέσεις μου στα ερωτήματα που μου τίθενται. Όχι διότι δεν έχω άποψη, όχι διότι φοβάμαι να πω την άποψή μου. Δεν δέχχομαι η οποια επώνυμη άποψή μου να γίνει αντικείμενο ανώνυμης διαχείρησης και εκμετάλευσης. Την προσωπική μου άποψη την διαχειρίζομαι ο ίδιος, στην δε συγκεκριμένη περίπτωση έχω διατυπώσει με προσωπική επιστολή στον Υπουργό, μακριά από τα φώτα του διαδικτύου.

Θα σταθώ μόνο σε δύο σημεία της απάντησης, τα οποία και θεωρώ πολύ σοβαρά.
Πρώτον, μου τίθεται το ερώτημα, σχετικά με την περίπτωση του καθηγητού Ιστορίας, ‘’ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ????’’ Δηλαδή η θέση του σχολιαστού είναι για κάθε θέμα επλογής εκπαιδευτικού προσωπικού, να ερωτώνται και οι Ναυτικοί Δόκιμοι? Μήπως να ερωτώνται και για την τοποθέτηση του Διοικητού η και των λοιπών στελεχών της Διοίκησης? Μήπως και αργότερα τα πληρώματα των Πολεμικών Πλοίων να ερωτώνται για την τοποθέτηση του Κυβερνητου πχ? Δεν χρειάζεται να πω και άλλα για να διαπιστωθεί το επιεικώς άστοχον της τοποθέτησης αυτής.
Δεύτερον διαβάζω την αναφορά του σχολιαστού ‘’ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ,ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...’’. Αυτή η επίκληση χρησιμοποιήθηκε 22 φορές στην χώρα μας, κατά την διάρκεια του 20ου αιώνα για εκτροπή από την συνταγματική νομιμότητα. Αυτό ζητάς? Γιατί στην φτωχή μου σκέψη δεν βλέπω κάτι άλλο και οι εποχές αυτές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί..
Κλείνω λέγοντας ότι, όπως έμμεσα, μου αναφέρεις στην απάντησή σου, ανήκεις στα στελέχη του ΠΝ. Αυτό που έμαθα στην σταδιοδρομία μου στο ΠΝ είναι ότι τα στελέχη του διακρίνονται από, αγάπη για την πατρίδα και το ΠΝ, πίστη στο καθήκον, σεβασμό απαλλαγμένο από κάθε διάθεση κριτικής προς την Ιεραρχία.
Αν έχεις χάσει οποιοδήποτε από τα παραπάνω (όπως δείχνουν τα γραπτά σου) μία έντιμη στάση υπαγορεύει να αφήσεις οικοιοθελώς τις τάξεις του ΠΝ, και να θέσεις τον εαυτό σου και τις θέσεις σου στην κρίση του λαού. Έτσι απλά αλλα και έντιμα συνάμα.
Και όπως προανέφερα παραπάνω δεν προτίθεμαι να επανέλθω στην συζήτηση.
Φιλικά
Σπύρος Γ. Δροσουλάκης
Αντιναύαρχος ΠΝ

Unknown είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ Κ. ΝΑΥΑΡΧΕ
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΤΕ ΑΚΡΟΦΥΓΩΣ......ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ
1.ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΩΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.....ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΡΩΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ......ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ....ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΟΥΣ
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΜΕΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.
2.ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ....ΔΙΟΤΙ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΜΗΝΙΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,Η,ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΑΣ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ.
3.Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΙΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ....ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.
4.ΠΡΟΦΑΝΩΣ,ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ......ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ,ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ,ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΟΜΙΛΟΥΣΕ,ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ......ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΑΤΕ????
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ,ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ,ΟΥΔΕΙΣ ΕΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΙΑΙΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ 30% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗ...ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΥΨΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ???ΝΑ ΓΕΜΗΣΟΥΜΕ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΘΥΛΑΚΟΥΣ???ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΤΡΑΤΑ ,ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ <>,ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ???
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....
5.ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ
ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΕΘΑ ΟΛΟΙ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΕΘΑ ΚΑΜΜΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΒΙΤΣΙΟ...Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ...Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η
ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΙΚΗ,ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ,ΕΠΙΠΛΕΟΝ.....ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ,ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ,ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΤΑΧΕΑ,ΚΟΥΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.....ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΝ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΣΗ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ Π.Α. ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ.....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑΥΤΙΚΟΙ,ΚΥΝΗΓΟΙ,Η,ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ....
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ....ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ,ΕΙΣΤΕ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙΤΕ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ....
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΡΡΙΕΡΙΣΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΘΥΣΙΑ...ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ....ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

ΦΙΛΙΚΑ

Ο ΖΟΡΡΟ
ΥΓ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΕΧΤΕ
ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ,ΣΑΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΕΡΑΣΕ ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΕ
ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΖΗΤΑΤΕ

ΑΛΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ

Δημοσίευση σχολίου