Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

1 Τα βρίσκουν ο ΣΥΡΙΖΑ με τους μεγαλοεργολάβους και Χατζηδάκη, για τα Διόδια: Το σχέδιο της Νέας Τάξης, για Ηλεκτρονική Σκλαβιά, προωθείται και μέσω των Διοδίων.. Αντί για κατάργηση… Ηλεκτρονικά Διόδια....(Ηλεκτρονικές Καρτούλες δηλαδή..)

Χωρίς τυρί, η φάκα γίνεται;;.. 

Φυσικά και όχι, γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει Ηλεκτρονικά Διόδια.. με έκπτωση για τους συχνούς χρήστες των διοδίων..

ΣΥΡΙΖΑ
"... δημιουργία ενός Επενδυτικού Ταμείου Υποδομών. 
Οι πόροι του Ταμείου θα μπορεί να έχουν τόσο ευρωπαϊκή όσο και εθνική προέλευση.
Παράλληλα, θα πρέπει να εκπονηθεί άμεσα μία εθνική πολιτική διοδίων, που να οδηγεί σε δίκαιη και αναλογική χρέωση των χρηστών (ηλεκτρονικά διόδια), εκπτωτική πολιτική για τους συχνούς χρήστες."Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ΝΑΙ σε ΟΛΑ τα Διόδια..

Τα βρίσκουν ο ΣΥΡΙΖΑ με τους μεγαλοεργολάβους και Χατζηδάκη, για τα Διόδια: 
Το σχέδιο της Νέας Τάξης, για Ηλεκτρονική Σκλαβιά, προωθείται και μέσω των Διοδίων.. 
Αντί για κατάργηση… Ηλεκτρονικά Διόδια....
(Ηλεκτρονικές Καρτούλες δηλαδή..)

Σε συνάντηση με φορείς της Περιφέρειας Ηλείας, στις 21 Νοεμβρίου στο χώρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κλήθηκαν και παρευρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Σταθάκης Γιώργος (Χανίων) , Γεωργοπούλου Έφη (Ηλείας)και Πετράκος Θανάσης (Μεσσηνίας ) και το μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Καραμάνος Χρήστος.

Από την πλευρά των φορέων του Νομού Ηλείας παρευρέθησαν οι : Απ. Κατσιφάρας (Περιφερειάρχης Δ.Ελλάδας) Χαρ.Καφύρας (Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας) Μ.Παρασκευόπουλος (Δήμαρχος Πύργου), Δ.Αρβανίτης (Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης),Κ.Νικολούτσος (Πρ. Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Ηλείας) , Β.Κανελλόπουλος (Πρ. Τεχνικού Επιμελητηρίου Ηλείας), Β.Μανδαράκης (Γραμ. Νομαρχιακής Επιτροπής ΔΗΜΑΡ Ηλείας)

Οι εκπρόσωποι των φορέων της Ηλείας, ανέπτυξαν το σημαντικό πρόβλημα που αφορά τον συγκοινωνιακό αποκλεισμό του νομού από την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς... στερείται σιδηροδρόμου, αεροδρομίων και οι υπάρχοντες εθνικοί δρόμοι βρίσκονται σε άθλια κατάσταση.

Καταθέσαν το αίτημα τους για την ολοκλήρωση του έργου της Ολυμπίας οδού μέχρι την Τσακώνα, ζητώντας την συνδρομή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην ικανοποίηση του αιτήματος αυτού.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ–ΕΚΜ, ενημέρωσε για τα προβλήματα που υπάρχουν στις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του θέματος της παύσης εργασιών στους 4 οδικούς άξονες που εκτελούνται με Συμβάσεις Παραχώρησης.

Αυτά είναι η ακύρωση των έργων με βάση το κριτήριο της βιωσιμότητας, με εξαίρεση τους οδικούς άξονες Αθήνα- Πάτρα και Αθήνα- Θεσσαλονίκη.

Δεύτερον είναι οι υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις των Παραχωρησιούχων για τα ήδη εκτελεσθέντα έργα που καθιστούν το σκέλος των αποζημιώσεων ανισοβαρές σε βάρος του δημοσίου και τη συνέχιση των σημερινών συμβάσεων επιζήμια για το Δημόσιο.

Τρίτον είναι η κατάρρευση του χρηματοδοτικού σχήματος , μετά την απόσυρση των τραπεζών, το πάγωμα των ευρωπαϊκών πόρων και την ανυπαρξία δημόσιων πόρων.

Επίσης ενημέρωσε για την κατάθεση αιτήματος, να προσέλθει ο αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και να ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων των συμβάσεων παραχώρησης, την αρμόδια Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ τόνισαν ότι τα προβλήματα των 4 έργων παραχώρησης δεν οφείλονται μόνον στην οικονομική κρίση (μείωση κυκλοφοριακών φόρτων, άρα και εσόδων), αλλά και στις συμβάσεις αυτών των έργων παραχώρησης, που περιέχουν απαράδεκτους όρους σε βάρος των συμφερόντων του Δημοσίου.

Θέση του κόμματος είναι ότι τα έργα αυτά πρέπει να ολοκληρωθούν με βάση τον συμβατικό σχεδιασμό, χωρίς περικοπές του φυσικού τους αντικειμένου.

Σε περίπτωση που οι Παραχωρησιούχοι δεν μετριάσουν τις υπέρογκες απαιτήσεις τους, τα έργα αυτά θα πρέπει να συνεχισθούν και να ολοκληρωθούν ως δημόσια έργα.

Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για την εκτέλεση των δημοσίων έργων στα πρότυπα της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» όπου οι μελέτες, η επίβλεψη και διαχείρισης των έργων θα γίνεται από δημόσιους φορείς και η χρηματοδότησή τους θα διασφαλισθεί με τη δημιουργία ενός Επενδυτικού Ταμείου Υποδομών, το οποίο θα δημιουργήσει νέα επενδυτική ρευστότητα και έτσι θα παρακαμφθεί και η αδυναμία των τραπεζών.

Οι πόροι του Ταμείου θα μπορεί να έχουν τόσο ευρωπαϊκή όσο και εθνική προέλευση.

-Παράλληλα, θα πρέπει να εκπονηθεί άμεσα μία εθνική πολιτική διοδίων, που να οδηγεί σε δίκαιη και αναλογική χρέωση των χρηστών (ηλεκτρονικά διόδια), εκπτωτική πολιτική για τους συχνούς χρήστες.

Πηγή: www.ert.gr

1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

(σημ .) την καταγγελία -δήλωση τούτη, την κοινοποιούμε συνεχώς διότι είναι πάντα επίκαιρη και κολαει σε κάθε αναρτηση ποινικου ή πολιτικου περιεχομένου ) Αφού, τα κακουργήματα τα οποία μέσα σε ετούτη καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε, ειναι κακουργήματα διαρκείας κατα συρροή κατ΄επανάληψη και κατ΄εξεκολούθηση)
ΜΗΝ ΣΑς ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ με θολές δικαστικές αποφάσεις (και σας αφήνουν στο απυρόβλητο) ΔΙΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ Δ.Ε.Η ΚΡΊΘΗΚΕ ΠΑΡΆΝΟΜΗ , ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ Η Δ.Ε.Η, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΜΕ ΟΡΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΌΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ Ο ΚΆΘΕ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ, Η ΔΟΥ Κ. Λ. ΠΕς ΚΡΑΤΙΚΕς ΥΠΗΡΕΣΙΕς, ΌΠΩς ΑΚΡΙΒΏς , ΕΘΝΙΚΆ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΏς Ο ΝΌΜΟς ΟΡΊΖΕΙ. .
Ετσι, Απο σήμερα,όσοι ζωντανοί,ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΈΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΠΡΟς ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΝΥΜΕΡΩΝΟΝΤΑς ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ) .ΔΗΛΩΝΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΩς ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΚΑΤΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΛΩΣΗ(η οποια εχει ηδη γινει δεκτη) ,Ή ΜΕ ΚΆΠΟΙΑ ΆΛΛΗ ΑΝΆΛΟΓΗ ΕΚΕΊΝΗς . ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΚΆΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ , ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΑΜΑΤΆΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥς , ΕΩς ΟΤΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ (ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΏΦΕΙΛΕ)ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΊΤΗ.ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ, ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ . ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΚΑΤΟΧΗς ΌΠΩς ΕΤΟΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΎΟΥΜΕ ΤΩΡΑ( και ανάλογη της γερμανικής του 40), ΤΟΤΕ, Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΦΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΗ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΌΤΕΡΑ Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΦΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΟΡΚΟς ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕς ΔΕΣΜΕΥΣΕΙς .
.. ΕΝΏ, ΕΜΕΙς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς που εχουμε καταγγειλει και καταδικασει επισημα ΤΟ ΔΙΑΡΚΕς ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗς ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΚΑΙ την υποδούλωσήμας ,ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟς ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥς , ΕΩς ΟΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΠΛΉΡΩΣ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΔΕς ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ.

<<<<< το επικυρωμένο αντίγραφο είναι η νέα μας ταυτότητα >
η οποία θα αναγνωρίζεται νόμιμα εθνικά και διεθνώς
η ταυτότητα τούτη, εκτός των άλλων σηματοδοτεί τη διαφορά του Ελληνα πολίτη απο τον τυχαίο πολίτη του κόσμου.
η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως τούτης , παίζει ρόλο καθοριστικό.

...(η καταγγελία μας καλύπτει όλους κάτω των 18 οι οποοι και δεν συμμετείχαν στην προδοσία ( δηλαδή δέν συμμετείχαν θετικά και ενεργά στις κατοχικές και παράνομες εκλογές, 2012 που ειχε στήσει στην Ελλάδα ο εχθρός της πατρίδος προκειμένου εκείνος με την συμμετοχή των εξαγορασμένων εγχωρίων προδοτών, να κατοχυρωθεί συνταγματικά και να νομιμοποιηθεί ως κοινοβούλιο ) . (και μπορούν οι νέοι κάτω των 18 να την επικαλεστούν όποτε τή χρειαστούν . ακόμη μπορούν και να την καταθέσουν πριν κλείσουν τα 18 και όποτε εκείνοι θελήσουν .<>
.https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%87%CE%B8%CF%81%CE%BF/422877021088985.

Δημοσίευση σχολίου