Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

1 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! Καταργούν τα μετρητά με την χρεωστική κάρτα!


Καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,  καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.  ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´(666).


Μετά από 2000 χρόνια οι καταπληκτικοί,"πανέξυπνοι" πολιτικοί μας κάνουν ότι μπορούν για να επιβεβαιώσουν τον Ιωάννη και την Αποκάλυψή του, δημιουργώντας ερωτηματικά ακόμα και στους άθεους

Να καταστεί υποχρεωτική η χρήση χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών στις συναλλαγές των πολιτών, εξετάζει σαν πιθανό σενάριο το υπουργείο Οικονομικών, με στόχο την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Η Καθημερινή", το σχέδιο αυτό έχει ολοκληρωθεί και σε πρώτη φάση, το όριο των συναλλαγών για το οποίο θα απαιτείται χρεωστική ή πιστωτική κάρτα θα είναι τα 500 ευρώ (από 1.500 ευρώ σήμερα) και πιθανόν μέσα στο 2013 να μειωθεί περαιτέρω.

Όπως αναφέρουν στελέχη του υπουργείου, το πρώτο τρίμηνο του έτους όλες οι επιχειρήσεις και κάποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να προμηθευτούν το σχετικό μηχάνημα (POS) με το οποίο γίνονται οι συναλλαγές μέσω καρτών.

Ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, μιλώντας στην Καθημερινή τονίζει ότιεξετάζεται η παροχή κινήτρων στους καταναλωτές για τη χρήση μέσων ηλεκτρονικής πληρωμής, προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη διαφάνεια στις συναλλαγές και να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή...

Το κακό με την Αποκάλυψη είναι ότι έχει και κακό τέλος για όσους πάρουν το Χάραγμα.

καὶ ἐπιάσθη τὸ θηρίον καὶ ὁ μετ᾿ αὐτοῦ ψευδοπροφήτης ὁ ποιήσας τὰ σημεῖα ἐνώπιον αὐτοῦ, ἐν οἷς ἐπλάνησε τοὺς λαβόντας τὸ χάραγμα τοῦ θηρίου καὶ τοὺς προσκυνοῦντας τῇ εἰκόνι αὐτοῦ· ζῶντες ἐβλήθησαν οἱ δύο εἰς τὴν λίμνην τοῦ πυρὸς τὴν καιομένην ἐν θείῳ.  καὶ οἱ λοιποὶ ἀπεκτάνθησαν ἐν τῇ ρομφαίᾳ τοῦ καθημένου ἐπὶ τοῦ ἵππου, τῇ ἐξελθούσῃ ἐκ τοῦ στόματος αὐτοῦ· καὶ πάντα τὰ ὄρνεα ἐχορτάσθησαν ἐκ τῶν σαρκῶν αὐτῶν.

Το πρόβλημα είναι ότι αφού θα επαληθεύσετε το πρώτο μέρος της Αποκάλυψης με το έτσι θέλω, είναι πολύ πιθανό λόγω αξιοπιστίας πλέον του κειμένου, να επαληθευθεί και το τέλος μετά από χρόνια όταν θα γίνει το "ξεκαθάρισμα" όπως έγραψε ο Άγιος.

Σκασίλα σας για τις ανθρώπινες ελευθερίες, για την θρησκευτική συνείδηση του λαού δεν ανησυχείτε; Νομίζετε ότι ουδείς γνωρίζει το περίφημο εδάφιο; Δεν είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει κανείς είναι το μόνο που δεν περιέχει κανέναν συμβολισμό είναι κυριολεκτικό!

πηγή

1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

H KATARGHSH TVN METRITVN ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙς ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕς ΠΡΟΔΟΣΙΕς ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ μια απο τις χιλιαδες δευτερογεννης συνεπειες της εσχατης προδοσιας και συγκεκριμενα συνέπεια ειναι του απο 24\11\2011 διαρκους κακουργηματος της καταπατησης του ορκου οπου ενσυνειδητα και επισημα εκεινη τη μερα, διεπραξαν οι ελληνικες ενοπλες δυναμεις..
Δώστε λίγο προσοχή .. διοτι, βρισκομαστε επισημα υπο την κατοχη του εχθρου και της κομματοκρατιας Και γιαυτο καμια μηνυση ή νομικη πραξη πλέον δεν στέκει νομικά , εαν ο εγκαλών δεν εχει προηγουμενως με άλλη νομικη πραξη καταδικασει και καταγγειλει ως διαρκες κατα της δικαιοσυνης κακουργημα την απο 24\11\2011 υπουλη, μαζικη και συγχρονως επισημη καταπατηση των ιερων δεσμευσεων ,(ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΛΗΤΟΥΡΓΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ ΟΙ ΙΕΡΕς ΔΕΣΜΕΥΣΕΙς ΠΟΥ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΒΩ ΑΠΟ 4000 ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΑΙΟΥΤΩ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ Ή ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΝΟΜΩΝ ))) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΗΛΩΣΗ , ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ .Δέν αναγνωρίζουμε καμία συγκρότηση δικαστηρίου ή νομικά πρόσωπα ή δικαστικούς ΚΑΙ ΚΥΡΙΩς ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥς οι οποίοι απο κοινού υποθάλπτουν κακούργημα. Δηλαδή, δεν έχουν μέχρι στιγμής εφαρμόσει το συνταγμα ώς όφειλαν. Δηλαδή δέν εχουν καταγγείλει ΄και καταδικάσει επίσημα με δήλωση -καταγγελία ανάλογη ετούτης ,το απο 24\11\2011 διαρκές κακούργημα της καταπάτησης των ιερών δεσμεύσεων. ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<<< Οσοι δικαστικοι δεν εχουν εφαρμόσει το σύνταγμα και το νόμο , να το πράξουν σήμερα . Να πάνε σήμερα να το καταγγείλουν, το απο 24\11\2011 διαρκες κακουργημα καταπατησης των ιερων και ηθικων δεσμεύσεων . Ετσι όπως έχουμε ήδη 3500 πολίτες μεχρι στιγμής επίσημα καταγγείλει και καταδικάσει . (καταθέστε τούτη τη δήλωση των Ελληνων , ή κάποια άλλη ανάλογη αυτής . Δέν χρειαζετε παραβολο .
Κοινοποιήστε τη σε όλα τα νομικά πρόσωπα τη < τήν οποία βλέπετε στο προφιλμου(πληροφορίες στα προσωπικά)
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-24112011-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84/422877021088985..

Δημοσίευση σχολίου