Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

2 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ


Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

Ο Ν. Μιχαλολιάκος, πιστός στο σύστημα και ξεπουλώντας τους αγώνες, ακόμα και των τελευταίων οπαδών του, διεκήρυξε πριν από λίγο, δημοσίως, μέσω του high channel, κατά τον πλέον επίσημο και αναμφισβήτητο τρόπο, ότι είναι υπέρ της ανεγέρσεως τζαμιού στην Αθήνα,
«υπό προϋποθέσεις».

Η προϋπόθεση δε, που έθεσε, είναι η μείωση του αριθμού των μουσουλμάνων, με άλλα λόγια η γνωστή από τον Καρατζαφέρη «ποσόστωση».Φυσικά, αυτή δεν μπορεί να είναι η θέση αυτών που κάνουν «ασυμβίβαστο αγώνα» και «εθνική αντίσταση».

Με αυτήν την δήλωση (και όχι μόνο με αυτήν) ο «κύριος» αυτός επιβεβαιώνει τα όσα του καταλογίζουν... γι’ αυτόν το Έθνος δεν είναι παρά μία προσωπική επιχείρηση, η οποία, συγχρόνως, χρησιμεύει και ως μαντρί, αλλά και ως βαλβίδα ασφαλείας για το σύστημα.

Δέκα ημέρες περίπου πριν από τις δημοτικές εκλογές, ο με θράσος και περισσή υποκρισία-όπως τελικά αποδείχθηκε- αυτοαποκαλούμενος ''αρχηγός'' των "Ελλήνων Εθνικιστών", ο Ν. Μιχαλολιάκος, αρχηγός της Χρυσής Αυγής, δήλωσε, χωρίς ντροπή, ότι είναι υπέρ της ανέγερσης τζαμιού στην Αθήνα, αρκεί να μειωθεί ο αριθμός των μουσουλμάνων.

Αλλά δεν περιμέναμε, ούτε εμείς, ότι θα έκανε μια τέτοια δήλωση, με την οποία γλείφει το σύστημα, μήπως και καταφέρει να απαλλαγεί από την «ρετσινιά» του ακραίου και επιδιώκοντας μία θέση δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Αθηναίων.

Η θέση του είναι επικίνδυνη διότι:
1) Εκφράζεται από κάποιον, ο οποίος θεωρείται ακραίος (άρα αν ακόμη κι ο ακραίος δέχεται τους ξένους και τα τζαμιά, τότε δεν υπάρχει άλλη λύση)
2) Πάσχει λογικά και καταρρίπτεται εύκολα: δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι τζαμί για λίγους ξένους και να μην το δέχεσαι για τους πολλούς!!! Το αντίθετο θα ήταν πιο λογικό. Άρα αφού το δέχεσαι για τους λίγους, μοιραία θα το δεχθείς και για τους πολλούς.

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
-όχι απλώς το επαναλαμβάνει, αλλά το κραυγάζει-

ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΠΕΡΑΣΕΙ» ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ

Όμως από την παρακολούθηση του βίντεο αποδεικνύεται ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος, όταν μίλησε για 10.000 μουσουλμάνους ΔΕΝ εννοούσε τους πομάκους. Μάλιστα, στο 02.28 του βίντεο, όταν ο δημοσιογράφος μιλάει για 8-10.000 Έλληνες μουσουλμάνους πομάκους στο Γκάζι, ο Μιχαλολιάκος ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ και του λέει: «δεν ήταν όλοι πομάκοι»!!! Στο 03.33 ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ: «ας μείνουν 10.000 μουσουλμάνοι στην Αθήνα».

Στο 03.35 ο δημοσιογράφος ζητά διευκρίνιση: « δεν εννοείτε τους Έλληνες τους πομάκους;» και ο Μιχαλολιάκος απαντά: «όχι, αυτοί είναι Έλληνες».

Στο 4.09 τάσσεται υπέρ της ανέγερσης τζαμιού στην Αθήνα, αρκεί από τον συνολικό αριθμό του 1.000.000 περίπου να μείνουν λιγότεροι (10.000) μουσουλμάνοι. Καμμία αναφορά σε πομάκους…



Πηγή: ristorante-verona

2 σχόλια:

tasos2222 είπε...

ΕΝΩ , ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΠΕ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο Κ .ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΑ , ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΖΑΜΙ , ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ . ΜΟΝΟΝ Ο ΕΧΘΡΟς ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΚΑΤΟΧΗς ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΕΜΕΝΟΥς . ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗς ΚΑΤΟΧΗς ΤΟΥ 40 ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΕΙΣΟΥΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΕΜΕΝΟΥς ΑΡΑΓΕς ???ΤΟΥΤΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟς ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΡΧΗ .......______________.Διότι ακόμη και με το Άρθρο 36 του κώδικα της ποινικής δικονομίας, όπου σε περιόδους ειρήνης και δημοκρατίας, για αυτεπαγγέλτως διωκόμενα ποινικα αδικιματα και κυβερνητικά εγκλήματα όπως εκεινο της εσχατης προδοσιας, επιλαμβάνεται και ξεκινά η ποινική διαδικασία έγκαιρα και δέν χρειάζεται η άδεια της βουλής .Το γεγονος οτι δέν εχει ξεκινησει , επιβεβαιωνει οτι η πατριδαμας βρισκεται επισημα υπο την κατοχη του εχθρου και οτι οφείλουμε να αντισταθούμε ......_______________.Με τούτη την ιερή καταγγελία δήλωση που βλέπετε στον τοίχο μου) , ή με κάποια άλλη ανάλογη αυτής ,απο σήμερα καταθέουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στην εισαγγελια μεσω του αστυνομικου τμηματος της περιοχης μας .. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά >{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}..______________________κοινοποιουμε μαζι με το άνω σχόλιο ________________

https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκούσ-κακουργηματοσ-καταπατη/422877021088985..

Unknown είπε...

Η ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥς ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ.......Ο ΙΔΙΟς ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗς !!!! Ο ΟΠΟΙΟς ΑΦΗΣΕ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗς ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΟΤΑΝ ΨΙΧΑΝΕΜΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΟΦΗ ΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ!!!!!

Δημοσίευση σχολίου