Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

2 Τρίψτε το δημοσίευμα στην μούρη του Βενιζέλου του Κουβέλη και του Τσίπρα

Τρίψτε το δημοσίευμα στην μούρη του Βενιζέλου του Κουβέλη και του ΤσίπραΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ
Στην πολιτική μπορεί κανείς να συναντήσει πολιτικούς με @@ αλλα και πολιτικούς @@. Στην Ελλάδα δυστυχώς, έχουμε πολιτικούς μόνο της δεύτερης κατηγορίας. Ολόκληρο φυτώριο. Ας μιλήσουμε όμως για τους….


πολιτικούς με @@ γιατί οι άλλοι είναι ανάξιοι λόγου. Διαβάστε δήλωση του μεγάλου ηγέτη της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν σχετικά με τις μειονότητες! Αυτά να τα βλέπουν οι δικοί μας ανθέλληνες και να παίρνουν μαθήματα.



 



Πηγή 

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Εχει απολυο Δικαιο.Στα αγγλικα υπαρχει παροιμια ,Οταν εισαι στην Ρωμη να συμπεριφερεσαι σαν Ρωμαιος.Μην περιμενεις να αλλαξει μια υφισταμενη κοινωνια.

themis είπε...

πολύ σωστός για να διαφυλάξει τα συμφέροντα του ρωσικού λαού αν δεν σου αρέσει η χώρα που σε φιλοξενά απλά μπορείς ελεύθερα να πας όπου αλλού σου αρέσει καλύτερα .
Ακόμα λίγο να μας υποχρεώσου να μαθαίνομαι τη γλώσσα τους και να μαυρίζουμε όλοι τα πρόσωπα μας για να μην νιώθουν άσχημα που είναι μαύροι οτι κόψει ο νους τους και ακόμα δεν κατάλαβα τη σκοπιμότητα στο να προσαρμόσουμε την χώρα στα μέτρα τους τούτο εξηπακούει άμετρο θράσος εβάλαμεν τους έσω μας τζιαί εν να μας βκάλουν έξω εν τον πελά της τζιεφαλής μας που θέλουμε πήραν μας είδηση τζιαί οργανώνονται σε μειονότητες είχαμε μια τζιαι έπιασε την μισή τώρα κάμαμε τες πολλές τούτοι οι διεθνιστές εν να μας κάμουν όπως τους φελάχους. που κάτω στις τεράστιές της Αιγύπτου

Δημοσίευση σχολίου