Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013

0 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ ΤΕΜΕΝΟΥΣ


ΟΧΙ σε τζαμί στον Βοτανικό!
ΟΧΙ σε νόμιμα τζαμιά για παρανόμους μετανάστες!

Μετά την συνάντηση Σαμαρά - Ερντογάν μπήκαν στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό δηλαδή στο κέντρο τών Αθηνών, στην περιοχή του αρχαίου ιερού Ελαιώνα με πλήρη θέα της Ακροπόλεως και του Λυκαβηττού, επάνω σε οικόπεδο που παρεχωρήθη προς αυτούς από το γενναιόδωρο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό.


Γύρω από το εν λόγω οικόπεδο υπάρχουν μεγάλες χέρσες εκτάσεις όπως και ένα δημοτικό πάρκο (το οποίο άγνωστο γιατί δεν αποδίδεται προς χρήσιν στους δημότες), σε άμεση γειτνίαση με το Νέο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Συγκοινωνιακά η περιοχή εξυπηρετείται με σταθμό μετρώ.
Οι προοπτικές για μελλοντική επέκταση των εγκαταστάσεων του τεμένους με πολιτιστικά και διοικητικά κέντρα, σχολεία και κατοικίες, είναι επομένως άριστες προκειμένου να δημιουργηθεί μία πόλη μέσα στην πόλη, ένα κέντρο της υπό κατασκευήν μουσουλμανικής μειονότητας των Αθηνών και πάσης Ελλάδος!

Όπως εξέθεσε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ὁ δήμαρχος Αθηναίων, ἡ ανέγερση του τεμένους θα αποτελέσει έναυσμα για την νόμιμη λειτουργία τουλάχιστον δύο τζαμιών σε κάθε εκλογικό διαμέρισμα των Αθηνών οι οποίες ούτως ή άλλως διαθέτουν σήμερα πάνω από 400 παράνομα τζαμιά!

Ένα εξ αυτών στο Μοσχάτο, αν και δεν αναφέρεται πουθενά, είναι τεράστιο με εμβαδόν 1.800 τ.μ. (Σαουδαραβικής χρηματοδοτήσεως και με Μαροκινό διευθυντή...).

Παρά ταύτα όπως αναμφιβόλως θα διαπιστώσει συντόμως το Υπουργείο Παιδείας, ἡ πρόταση Καμίνη επ’ ουδενὶ επιλύει το πρόβλημα των πιστών εάν ληφθεί υπ’ όψιν ότι ὁ πρόεδρος της μουσουλμανικής κοινότητος φέρεται ως εκπρόσωπος 800.000 μουσουλμάνων στην περιοχή των Αθηνών και ήδη απαιτεί πολλαπλασίους των προταθέντων, νόμιμους λατρευτικούς χώρους.

Το Υπουργείο Παιδείας θα συνυπολογίσει αναμφιβόλως και το ότι όπως διέρρευσε ὁ εν λόγω πρόεδρος «με δυσκολία επί του παρόντος συγκρατεί τους πιστούς», των οποίων ἡ υπομονή «ευλόγως» εξαντλείται...

Ως γνωστόν ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, κάτοικοι του Βοτανικού με τον σύλλογό τους και πλωτάρχες του Ναυτικού, έκαναν αίτηση ακυρώσεως της υπουργικής αποφάσεως για την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό.

Σε αυτήν επικαλούνται εκτός των άλλων, τους κινδύνους δημιουργίας ισλαμικής μειονότητας που δεν προβλέπεται από την συνθήκη της Λοζάννης, θέματα προσβολής της δημοσίας τάξεως και των χρηστών ηθών τα οποία αποτελούν κατά το Σύνταγμα λόγους περιορισμού της ελευθερίας της θρησκευτικής συνειδήσεως, όπως και τον περιορισμό των ατομικών δικαιωμάτων Ελλήνων πολιτών, που προκύπτει από την επιλογή μιας πυκνοκατοικημένης περιοχής της Αττικής, για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους.

Αυτά όλα είναι ζητήματα τα οποία σκοπίμως παρεκάμφθησαν από την διοίκηση και τον κατευθυνόμενο δημόσιο διάλογο, ο οποίος επικεντρώνεται στα ανθρώπινα δικαιώματα και την θρησκευτική ελευθερία των λαθρομεταναστών κατ’ αποκλειστικότητα.

Ως προς το τελευταίο, η κυβέρνηση, τα κόμματα, οι εξωκοινοβουλευτικές ομάδες και τα Μ.Μ.Ε., συγκλίνουν στην γραμμή Ερντογάν ο οποίος το 2009 απαίτησε(!) από τους Ελβετούς να καταργήσουν την απόφαση τους κατόπιν δημοψηφίσματος, να απαγορεύσουν την λειτουργία άλλων θρησκευτικών τεμενών στην χώρα τους, λέγοντας ότι «ἡ ισλαμοφοβία είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Δεν θεωρήθηκε σκόπιμο να ανατρέξουν και σε δήλωση του ιδίου δέκα χρόνια πριν όταν αυτός διεκήρυττε:

«Η δημοκρατία είναι μόνο το τραίνο, στο οποίο επιβιβαζόμαστε για να φθάσουμε στον στόχο μας.
Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδά μας, οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι είναι τα κράνη μας, οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας».

Ποιός μπορεί να αμφισβητήσει την σημασία των λόγων αυτών για την δημοσία τάξη και την εθνική ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι από το έτος 2001 και μετά στο όνομα του Ισλάμ έχουν γίνει περισσότερες από 17.000 τρομοκρατικές επιθέσεις, ότι οι εκρήξεις στο μετρώ της Μαδρίτης είχαν εκατοντάδες θύματα, ότι χτυπήθηκαν πρεσβείες της Δανίας σε όλον τον κόσμο για λίγες δημοσιευμένες αντί-ισλαμικές γελοιογραφίες, ότι δολοφονήθηκε ὁ σκηνοθέτης Βαν Γκονγκ στην Ολλανδία επειδή ένα κινηματογραφικό έργο του θεωρήθηκε προσβολή κατά του Ισλάμ, ότι οι μουσουλμάνοι δευτέρας και τρίτης γενεάς (με άπταιστα γαλλικά) έκαιγαν προάστια του Παρισιού, έως ότου αναχαιτισθούν από την αστυνομία;

Εάν τα ανωτέρω έγιναν σε χριστιανικές χώρες όπου οι μουσουλμάνοι εισήχθησαν ως νόμιμοι μετανάστες, ποιός μπορεί να εγγυηθεί την μελλοντική τάξη και ασφάλεια στην Ελλάδα όπου οι μετανάστες είναι παράνομοι και πολλαπλάσιοι ποσοστιαίως απ’ ότι στις καλώς οργανωμένες και φυλασσόμενες χώρες της Δύσεως;

Δείγματα γραφής έχουν πάντως ήδη δώσει με συλλογικούς βανδαλισμούς στο κέντρο των Αθηνών επ’ αφορμή της υποτιθεμένης προσβολής αντιτύπου του ιερού τους βιβλίου από άνδρα της ελληνικής αστυνομίας, με την αυθαίρετη κατάληψη των Προπυλαίων του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και των μεγάλων πλατειών των Αθηνών (επίδειξη δύναμης) χωρίς αστυνομική άδεια, για να προσευχηθούν, και με ατελείωτες ληστρικές επιθέσεις και δολοφονίες Ελλήνων πολιτών!

Τέλος η προέλευσή τους από τις πιο εξαθλιωμένες και πολιτισμικώς βάρβαρες περιοχές της Ασίας, της Αφρικής, αλλά και των Βαλκανίων, γίνεται αισθητή όπου κατοικούν σε πυκνές ομάδες, από την αναπαραγωγή των συνθηκών του «γκέτο», από τα οποία προέρχονται.

Τις αλήθειες αυτές εις μάτην επιχειρεί να αποκρύψει ἡ εμβόλιμη «αντιρατσιστική», «αντιξενοφοβική» και ψευδοανθρωπιστική προπαγάνδα στην Ελλάδα.

Η Ελλάς, εν αντιθέσει με τις λοιπές ευρωπαϊκές χώρες, συνορεύει με χώρες του μουσουλμανικού τόξου οι οποίες εν πολλοίς διαπνέονται από ρεβανσισμό και αλυτρωτισμό απέναντι της.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ἡ προώθησης του πολιτικού Ισλάμ στην χώρα μας μέσω των ανοιχτών συνόρων, της ενθαρρύνσεως του δουλεμπορίου (είναι απλό πλημμέλημα), των εκ των υστέρων νομιμοποιήσεων, της αλλαγής του νόμου ιθαγενείας, της παροχής σχολικής εκπαιδεύσεως, των υπηρεσιών υγείας, της νομικής υποστηρίξεως, των λατρευτικών χώρων, κ.λπ., αποτελεί μέγιστο εθνικό κίνδυνο. Κίνδυνο επιβιώσεως του ελληνικού Έθνους!

Ίσως το ελληνικό κράτος το οποίο προ πολλού έχει στραφεί κατά του ελληνικού Έθνους (αντί, όπως είναι φυσικό, να το προστατεύει), να αποσκοπεί σε μία βαθμιαία μετάλλαξη του Έθνους σε πολυεθνικό μόρφωμα με μουσουλμανικό πρόσημο, ελπίζοντας ότι έτσι θα αποφευχθούν ακρότητες που θα το καθιστούσαν μη κυβερνήσιμο!

Εάν αυτό είναι το «πόκερ» της πολιτικής «ελίτ», σίγουρα δεν θα τελεσφορήσει, ακόμη και εάν οι Έλληνες είναι πρόθυμοι να κρατήσουν την ειρήνη με τίμημα κάποιες παραχωρήσεις.

Ο λόγος είναι ότι το πολιτικό Ισλάμ δεν θα σταματήσει εάν δεν επιβάλει την απόλυτη κυριαρχία του, στην μικρή αλλά μεγαλόψυχη Ελλάδα και τους νομίμους ιδιοκτήτες της.

Προσφάτως οι Κόπτες της Αιγύπτου έκαναν καθιστική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα για τις σφαγές που υφίστανται στην Αίγυπτο. Κανείς δεν τους άκουσε!

Οι χριστιανοί αποδεκατίζονται σήμερα σε όλο το ισλαμικό τόξο στον Λίβανο, στην Συρία, στην Αίγυπτο, στο Ιράκ, στην Σομαλία, στο Πακιστάν, κ.λπ.

Ποιός θα υπερασπισθεί την Ελλάδα όταν θα έχει εδραιωθεί στο έδαφός της το Ισλάμ;

Για τους μουσουλμάνους το τέμενος είναι ισλαμικό έδαφος!
Εκεί επιβάλλεται η «Σαρία» με ότι αυτό σημαίνει για τις αστικές ελευθερίες και τα δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της παραδοσιακής ελευθερίας στην δημοσία σφαίρα των Ελληνίδων γυναικών.

Την χειρότερη δε μοίρα επιφυλάσσουν στους άθεους οι οποίοι συγκαταλέγονται στους πιο ένθερμους συνηγόρους υπέρ των μουσουλμανικών «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», στο έδαφος της φιλελεύθερης και φιλόξενης Ελλάδος.

Λένε, πώς η Αθήνα είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα χωρίς τζαμί.

Εμείς λέμε, ότι είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, όπου ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΕΠΟΙΚΟΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ!

Ο παράνομος εποικισμός συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας και απαγορεύεται από το διεθνές δίκαιο.

Δεν είναι λογικό οι παράνομοι να καταχρώνται πολιτικών δικαιωμάτων ελευθερίας της θρησκευτικής λατρείας, σε μία χώρα της οποίας, παραβιάζουν τους νόμους με κατάφωρο τρόπο.

Τζαμί έχουν δικαίωμα να ζητήσουν μόνον λίγοι μετανάστες οι οποίοι θα παραμείνουν στην Ελλάδα μετά την επέλαση των υπολοίπων, αποκλειστικά με γνώμονα το εθνικό συμφέρον.

Τέλος να επισημάνουμε την κακή υπηρεσία που προσφέρει στο Ελληνικό Έθνος και την Ορθοδοξία ἡ διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος με την αστόχαστη στήριξή της, εν όψει των σημερινών συνθηκών της αποφάσεως της πολιτείας να κατασκευάσει τέμενος.

Καλούμε όλους τους συνετούς Έλληνες, θρησκευόμενους και μη, σε αντίσταση με όλους τους νομίμους τρόπους, όπως προβλέπεται οπό το Σύνταγμα!


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ

 

(Φωτό από http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου