Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

0 Η διεθνής των σιωνιστών, έβαλε τον Alexis Cipra, στους 100 κορυφαίους διανοητές, σε αντικατάσταση του γκαγκά Παπανδρέου!!!

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΓΚΑΓΚΑΔΩΝ ΔΙΑΝΟΗΤΩΝ, ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ-ΓΚΑΓΚΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

ΟΙ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ FOREIGN POLICY, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 100 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΓΚΑΓΚΑΔΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ!!!


Λέτε να είναι για τη τεράστια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, του καπελώματος της μαθητικής εξέγερσης επί Αρσένη???? 
Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια???? 
Με τόση μεγάλη νοητική υστέρηση???? 
Από διαχειριστές γκαγκάδων, όλα να τα περιμένεις!!!!!

Λέτε να είναι, επειδή ο πεντόβολος, έχει βάλει σκοπό της ζωής του να αποδείξει τη θεωρία, ότι η ιστορία του ψευδοΠΑΣΟΚ, μέσα από τα σάπια έντερα του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνεται???? 

Με τόσα λαμόγια των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ που μάζεψαν στον ΣΥΡΙΖΑ, όλα να τα περιμένεις!!!!


Λέτε να είναι για τη τεράστια, αλλά μέλλουσα ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ, με ΝουΔού, με ψευδοΠΑΣΟΚ ή και με ΔΗΜΑΡια???? 
Επειδή οι ΣΥΡΙΖΑίοι δήλωσαν δημόσια, ότι δεν βλέπουν πουθενά την υπερφορολόγηση των Ελλήνων???? 
Η επιστήμη του εβραιοσιωνισμού έχει προοδεύσει και όλα να τα περιμένεις!!!!!

Όμως να μάθεις κυρίως, να τους περιμένεις και αυτούς στη γωνία και να τους αλλάξεις τα φώτα. 
Να κατεβαίνεις στους δρόμους για να εξοντώσεις τις μαύρες νεοναζιστικές – σιωνιστικές πολιτικές τους και ΟΧΙ να πηγαίνεις στις πλατείες για να τρως το ξύλο της αρκούδας, από τους νεοναζί συμμάχους τους…..

ΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΑΝΟΗΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.- ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΜΕ… ΔΙΑΝΟΗΣΗ.




Καθυστεριό....

Η προπαγάνδα του παγκόσμιου σιωνισμού τρέχει με απίστευτους ρυθμούς! 

Το εβραϊκό ίδρυμα Brookings ήταν η αφορμή για τον Alexis…. Κάνουν παιχνίδι οι εβραιοαμερικάνοι και αυτό φαίνεται. 

Μας ετοιμάζουν πάση θυσία τον σταλινικό και αγράμματο Τσίπρα….. μέχρι να παραδώσει ο Σαμαράς!

Στη λίστα των 100 παγκόσμιων διανοητών του «Foreign Policy» ο Tσίπρας

Στη λίστα είναι όλα τα καλά παιδιά…. της Νέας τάξης Πραγμάτων. 

Μέχρι και ο "πατριώτης" Πούτιν.... που για μυστήριους λόγους δεν βρήκε λύση για τους Ελληνορθόδοξους της Συρίας... που σφαγιάζονται σαν τα αρνιά. Μιλάμε για παγκόσμια συμμορία.Είναι όλοι τους στο κόλπο.

Θέατρο παίζουν ότι δήθεν είναι αντίπαλοι.



Στους 100 κορυφαίους παγκόσμιους διανοητές (100 leading global thinkers) συμπεριλαμβάνεται πλέον ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Foreign Policy».

Πρόκειται για προσωπικότητες που επηρεάζουν τα δρώμενα ανά τον κόσμο, σε διάφορα πεδία. Σε αυτήν τη λίστα είχε μπει παλαιότερα και ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου. 

Σύμφωνα με το εξώφυλλο του περιοδικού, ο Αλέξης Τσίπρας ανήκει στην ομάδα των «Αμφισβητιών», στην οποία συμπεριλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- ο αρχηγός του ευρωσκεπτικισμού και ευρωβουλευτής του δεξιού UKIP Νάιτζελ Φαρά αλλά και ο αναρχικός ανθρωπολόγος και ακτιβιστής του Occupy Wall Street Ντέιβιντ Γκρέιμπε.

Στην ίδια ομάδα ανήκουν τρεις νεαροί οικονομολόγοι που κατέρριψαν τη θεωρία του Ρόγκοφ περί σύνδεσης της περιοριστικής δημοσιονομικής πολιτικής με την ανάπτυξη. 

Στους 100 παγκόσμιους διανοητές συμπεριλαμβάνονται ακόμη η Άνγκελα Μέρκελ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook καθώς και η ομάδα που διαχειρίστηκε την αποστολή και την παρακολούθηση των οχημάτων εξερεύνησης του πλανήτη Άρη.


Πηγή: DOGS IN SPACE


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου