Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

1 ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;


Λοιπόν κ. Αλέξη Τσίπρα και κ. Πάνο Καμμένο, τι θα κάνετε γι' αυτο το θέμα;;;

Θα σας πιέζουμε συνέχεια ως Έλληνες, που δεν ανήκουμε πουθενά ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, διότι τα έχετε Υποσχεθεί προεκλογικά και οφείλετε να τα κάνετε πράξεις!

Όχι. Δεν σας στηρίζουμε και δεν ανήκουμε πουθενά Ιδεολογικά, αν τα κάνετε αυτά που ζητάμε ως Έλληνες, να κατηγορηθούν όσοι υπέγραψαν τα Μνημόνια με Ειδικά Δικαστήρια για την Εσχάτη Προδοσίας και Διεθνή Λογιστικός Έλεγχος και μετά η Διαγραφή του ψεύτικου Χρέους.
Δε θέλουμε Διαπραγμάτευση για μείωση ή ελάφρυνση ή επιμήκυνση του Χρέους, που έχετε το σχέδιο σας να μας φορτώσετε σε "πιστωτική κάρτα" ως αυτόματη να πληρώνουμε τα ψεύτικα χρέη, που τα έφαγαν οι άλλοι κι όχι οι Έλληνες!

Εμείς ξυπνήσαμε, δε είμαστε πλέον Μαλάκες, έστω και λίγοι μπορούμε να σας ρίξουμε σαν Κυβέρνηση κοινωνικής "σωτηρίας".

Αναμένουμε τις εξελίξεις και θα τα δούμε όλα στις 17.2.2015, μετά το Eurogroup, όλα θα τα δούμε.

Υ.Γ.1: κ. Αλέξη, εννοείται πως πρέπει να κατηγορηθούν για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ οι κ.κ. Κουρουμπλής, Τζάκρη, και Μιχελογιαννάκης, που ψήφισαν το 1ο Μνημόνιο με βάση του Άρθρου 14: παρ. 5, που αναφέρει για την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας.

Υ.Γ.2: κ. Παναγιώτη, θυμόμαστε τι μας έλεγες για Κάρτα του Πολίτη, είχες πει: "Δε θα το αφήσουμε να περάσει..." Άντε να σας δούμε.

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ...
Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ!

1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

Θαναση , τουτο βάλε ....
κ. Αλέξη, εννοείται πως πρέπει να ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ οι κ.κ. Κουρουμπλής, Τζάκρη, και Μιχελογιαννάκης, που ψήφισαν το 1ο Μνημόνιο με βάση του Άρθρου 14: παρ. 5, που αναφέρει για την παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας. Υ.Γ.2: κ. (ΚΑΙ ΠΟΥ ηδη απ τις 24\11\2011, ΕΙΣ ΒΆΡΟς ΤΩΝ ΙΣΧΥΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΑΝΑΚΟΙΝΩΜΈΝΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς . Παναγιώτη, θυμόμαστε τι μας έλεγες για Κάρτα του Πολίτη, είχες πει: "Δε θα το αφήσουμε να περάσει..." Άντε να σας δούμε. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ... Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ!...

Δημοσίευση σχολίου