Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

1 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ 300+1 ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ.


Ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός στις 27.06.2015 Δημοψήφισμα.
Να γνωρίζετε πως είτε ρίχνετε ΝΑΙ είτε ρίχνετε ΟΧΙ. Η ουσία είναι μια: Έρχεται Νέο Μνημόνιο, που το έχουν ήδη υπογραμμένο στο τραπέζι. Επίσης το Δημοψήφισμα που θα γίνει αύριο [Κυριακή, 5.07.2015], δε είναι για ρήξη, ούτε εκτός Ευρώ και ούτε εκτός Ευρώπης. Διότι η Συνθήκη της Λισαβόνας, αναφέρει πως πρέπει να κάνουμε αίτηση για να φύγουμε, σίγουρα όμως δε μπορούν να μας διώξουν οι Εταίροι της Ε.Ε. και της Ε.Κ.Τ., διαβάστε το εδώ: Άρθρο 50 της Λισαβόνας.

Όποτε η Συγκυβέρνηση Σύριζα - Αν.Ελ., σε σπρώχνει να πεις "ΟΧΙ". Ο Πρωθυπουργός μας ζητάει να απορρίψουμε τις προτάσεις των "Θεσμών" [Τρόικα], ώστε με αποτέλεσμα για να έχουν την δική μας ΣΥΝΕΝΟΧΗ - ΥΠΟΓΡΑΦΗ στο τέλειο οργανωμένο ΕΓΚΛΗΜΑ που έχουν σχεδιάσει. Κι έτσι το τέλος βγαίνουν εκείνοι ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ και οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ΧΑΜΕΝΟΙ μέσα στην Ευρώπη και στο Ευρώ, επίσης και μέσα στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κοινότητα της Νέας Τάξης Πραγμάτων χωρίς όμως τις προτάσεις των "Θεσμών" [Τρόικα], αλλά του Τσίπρα. Αν δεν καταλάβετε τι εννοώ, με απλά λόγια.
  • Ψηφίζεις ΝΑΙ, λες ναι στο χρέος και τις προτάσεις των "Θεσμών" [Τρόικα]
  • Ψηφίζεις ΟΧΙ λες ναι στην επανεκκίνηση της Διαπραγμάτευσης απ' την αρχή με μηδενική βάση με Νέο Δάνειο στης Δανειακής Σύμβαση των 30δις για δυό [2] χρόνια κι όχι των 8 δις. Αυτή είναι η πραγματικότητα που έχει συμφωνήσει η Συγκυβέρνηση Σύριζα - Αν.Ελ. για το δήθεν "ΟΧΙ"
Όπως γνωρίζετε πως έχουμε διαβάσει όλα τα Μνημόνια από το 2010 μέχρι τώρα τις Συμφωνίες, ιδού:
  • Μνημόνιο [1] - Ν.3845/06.052010.
  • Μεσοπρόθεσμο [1] - Ν.3986/01.06.2011
  • Μεσοπρόθεσμο [2] - Ν.4038/02.02.2012
  • Δανειακή Σύμβαση [2] - Ν.4060/22.05.2012
  • Μνημόνιο [3] -Ν.4093/12.11.2012.
  • Συμφωνία 20.02.2015 το Eurogroup.
  • Συμφωνία Αναθεωρημένη 27.02.2015, με υπογραφή Βαρουφάκη.
Αναζητήστε τα στο Google, μόνο εκεί θα καταλάβετε όλη την ΑΛΗΘΕΙΑ, ώστε μια ματιά να ρίξετε κι έτσι θα αποκτήστε ενδιαφέρον, ξέραμε πως θα έρθει αυτή η κατάσταση που φτάσαμε, είναι σχεδόν το ίδιο σχέδιο των Τοκογλύφων Τραπεζιτών του Δ.Ν.Τ. Και ούτε μια αναθεώρηση, όπου πήγαινε με το κείμενο του Δ.Ν.Τ., μόνο καταστροφές έφερνε την οικονομία, την ανάπτυξη, την εργασία, την υγεία, την παιδεία κ.λ.π., σε κάθε Έθνος του Πλανήτη. Εδώ στην Ελλάδα οι πολιτικοί μας δεν έπραξαν όπως έπρεπε με αποτέλεσμα να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ όλα τα Μνημόνια και την ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ως παράνομο, με βάσεις των:
Δυστυχώς από εκεί φαίνεται τόσο φανερά πως οι Πολιτικοί της Βουλής έχουν γίνει ***ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ των Εταίρων της Ε.Ε. και φυσικά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όποιος πιστεύει πως το Δημοψήφισμα με το "ΟΧΙ", πως δεν υπάρχει Μνημόνιο είναι τελείως παραλογισμός και ψευδές. Μα ο στόχος τους δε είναι αυτός της Συγκυβέρνηση Σύριζα - Αν.Ελ., να ακυρώσει τα Μνημόνια αλλά θέλουν την υπογραφή του Ελληνικού Λαού, διότι ήξεραν η ίδια Συγκυβέρνηση πως ΔΕΝ θα ψηφιζόνταν την Βουλή και βρήκαν να τα φορτώσουν τον Ελληνικό Λαόμε την δική μας ΣΥΝΕΝΟΧΗ και τον ΘΑΝΑΤΟ μας, με σκληρότερα μέτρα που έρχονται τα επόμενα 48ώρα μετά το Δημοψήφισμα, με αποτέλεσμα να τα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ, χωρίς φασαρίες και εύκολα για δήθεν την γνώμη του Ελληνικού Λαού.

Να γνωρίζετε πως στην Συγκέντρωση ο κ. Αλέξης Τσίπρας είπε το έξης: "εντός 48 ωρών από το Δημοψήφισμα θα υπογράψουμε συμφωνία". Αυτό δεν σας δίνει σκέψη για τροφή;; Δεν απορείτε;; Από την στιγμή διαπραγματεύονται πέντε [5] μήνες και δε κατάφεραν, για καλά τέλος πάντων, να συμφωνήσουν και μέχρι να υπογράψουν;; Η αλήθεια είναι το έξης: Πως έχουν ήδη συμφωνήσει και ΟΧΙ" την επόμενη μέρα στις Βρυξέλλες αντί να κάνει αυτό μας οδηγεί για δεύτερη φόρα γι' ένα ακόμα "ΟΧΙ" σε άτοπο Δημοψήφισμα - παγίδα! Για ποιο λόγο να πούμε δεύτερη φόρα "ΟΧΙ" απ' την στιγμή το είχε πει ήδη ο Ελληνικός Λαός απ' τις 25 Γενάρη 2015;;
έχουν ήδη υπογραφεί των 30δις για δυό [2] χρόνια. Επίσης ο κ. Τσίπρας κάνει πάλι τα ίδια. Τι εννοώ; Διότι ο Ελληνικός Λαός ψήφισε τις 25 Γενάρη 2015, να πει ο Πρωθυπουργός "

Η Αλήθεια είναι το έξης: Η Χώρα Υπό Κατοχή. Δημοψήφισμα  Δεν Κάνει. Το Δημοψήφισμα είναι η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ του Έθνους μας. Μας ζητούν επί της ουσίας να επικυρώσουμε το ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ μαζί με την Δανειακή Σύμβαση, είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ κι ακόμα αν δηλώσουμε την συμμετοχή μας ρίχνοντας Λευκό ή Άκυρο, σαν αναγνωρίζουμε την ΑΤΟΠΗ ερώτηση του Δημοψηφίσματος. Και μας βάζουν να αποφασίσουμε με την υπογραφή μας ανάμεσα σ' ένα μνημόνιο σε προτάσεις Εταίρων - "Θεσμών" [Τρόικα] με Προτάσεις Συγκυβέρνησης Σύριζα - Αν.Ελ., με λίγα λόγια είναι με: ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙΣ. Και το χειρότερο είναι πως με την ψήφο του Ελληνικού Λαού θα 'ναι και η επικύρωση για να αναγνωρίσει το Χρέος ως παράνομο της Ελλάδος. Το ξαναλέω ακόμη μια φόρα.
Η ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Λόγω του Μνημονίου 1 - 06.05.2015 με βάση του Άρθρου 14, παρ. 5: "Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει κ.λ.π." Μόνο από εκεί καταλαβαίνουμε με απλή λογική πως η Χώρα βρίσκεται ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.

Τελειώνοντας με συμπέρασμα. Να μην σας κουράζω άλλο όσα γράφω.
Η λύση είναι μια: Απέχουμε από το πλαστό Κατοχικό Δημοψήφισμα - Παγίδα και ΔΕΝ βάζουμε την Υπογραφή μας [ψήφος] και την Συμμετοχή μας [δεν αναγνωρίζω το σύστημα τους και δεν εγκρίνω την ερώτηση - παγίδα του Δημοψηφίσματος.], για το Κατοχικό Δημοψήφισμα που σχεδιάζουν την Προδοσία μας, με την υπογραφή του Ελληνικού Λάου και ότι από τους ίδιους Πολιτικούς. Έχουμε διαβάσει τόσα Μνημόνια - Μεσοπρόθεσμα - Εφαρμοστικούς Νόμους - Συμφωνίες 2015. Όμως ειδικά ΠΟΤΕ δεν ξεχνάμε το Άρθρο 14, παρ. 5, που μας παράδωσαν την Εθνική Κυριαρχία και την Ιδιωτική μας Περιούσια μέσω το ΤΑΙΠΕΔ [Μνημόνιο 2] άνευ και όρων και αμετάκλητα την ασυλία μας εδώ και 6 χρόνια. Εκτός από είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ, να γνωρίζετε πως από την Τρίτη μας πέρασαν σε μια ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΕΠΟΧΗ, ελπίζουμε να το πάρετε χαμπάρι, μιλάμε μια Ηλεκτρονική Σκλαβιά, δηλαδή άκρως ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ με αυστηρούς ηλεκτρονικούς όρους,  σ' όλη μας την ζωή να μην μπορούμε να κουμαντάρουμε με τα ίδια μας τα λεφτά, που ιδρώνουμε με τις δουλειές μας, με τους κόπους μας και απέδειξαν δυστυχώς με το Κλείσιμό των Τραπεζών, που έδιναν σταγόνα - σταγόνα των 60€ και των 120€, με αποτέλεσμα μέσω της κρίσης των 30δις μέτρων για να εθιστούν όλοι με κάρτες RFID που ανοίγει την πόρτα για την Κάρτα του Πολίτη για μια ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Επίσης δε έχουμε πει σε κανέναν τι θα ψηφίσει, είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ, πάντα σεβόμαστε ότι και να ρίξουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, διότι εμείς αποφεύγουμε την Διχόνοια του συστήματος, που μας πλασάρουν και την δημιούργησαν οι 300 της Βουλής με το Δημοψήφισμα - Διχόνοια της παγίδας. Ότι κι αν ρίξουν και δηλώνουν στην συμμετοχή τους και την ψήφο τους, πως συμφωνούν με το ερώτημα του Δημοψηφίσματος και την υπογραφή τους, έχουν μεγάλη βαριά ΕΥΘΥΝΗ, ισχύει σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα. Διότι προσωπικά εμείς οι ίδιοι δεν το 'χουμε την ΔΙΧΟΝΟΙΑ μέσα μας το ΑΙΜΑ, το 'χουμε αποβάλει εδώ και χρόνια. Γιατί το τέλος θα ΄χουμε την ανάγκη να ενωθούμε μετά απ' όλα όσα έρχονται μετά το Δημοψήφισμα - Παγίδα. Η αλήθεια είναι πως ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ καθόλου. Όποτε ΑΠΟΧΗ με αποτέλεσμα να ΑΚΥΡΩΘΕΙ το Δημοψήφισμα και την ερώτηση άνω του 60% , με το Νόμο 4023/2011 με βάση του Άρθρου 16.

Η Ελευθερία δεν έρχεται με ψηφοδέλτιο με ένα "+" είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ, αλλά στους δρόμους Επανάσταση - Εξέγερση ως ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ. Κι αυτό θα έρθει σύντομα σε κοντινό διάστημα. λόγω των 30δις τα μέτρα που έρχονται. Δε αντέχει ο Ελληνικός Λαός....

Αρθρογράφος της Αλήθειας και της Αφύπνισης
Σημειώσεις:
*Τα πέντε [5] Άρθρα της Συνθήκης Βιέννης:

  1. Άρθρο 48 [Πλάνη]
  2. Άρθρο 49 [Απάτη]
  3. Άρθρο 50 [Δωροδοκία αντιπροσώπου κράτους]
  4. Άρθρο 52 [Άσκησις βίας επί του κράτους δια απειλής ή χρήσεως βίας.]
  5. Άρθρο 61 [Επισυμβάσα αδυναμία εκτελέσεως].
Αυτά τα πέντε [5] άρθρα μας δίνουν Δυνατότητα και το Δικαίωμα να καταγγείλουμε την Δανειακή Σύμβαση - Μνημόνια, χωρίς Προειδοποίηση, χωρίς Αποζημίωση.

** Άρθρο 7, παρ. 9: "Τα κράτη μέλη που υπόκεινται σε πρόγραμμα μακροοικονομικής προσαρμογής διεξάγουν πλήρη έλεγχο των δημόσιων οικονομικών τους προκειμένουν να εκτιμήσουν, μεταξύ άλλων, τους λόγους που οδήγησαν σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα χρέους και να εντοπίσουν οποιαδήποτε πιθανή παρατυπία." Με λίγα λόγια μας δίνει το Δικαίωμα ως κράτος της Ε.Ε. με βάσει του Κανονισμού να κάνουμε Διεθνές Λογιστικός Έλεγχος Χρέους και Διαγραφή του.

*** Οι Πολιτικοί  δυστυχώς είναι Μαριονέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, πράγμα που την εξυπηρετούν πολύ καλά με τις εντολές που εκτελούν. Για Ιστορία: Ο Μεταξάς πήγε στα Διεθνή Δικαστήρια για το χρέος και το κέρδισε. Και πάνω την Απόφαση αυτή βασίστηκε και η Αργεντηνή. Κι ακόμα αυτό θα έπρεπε να σας δίνει τροφή για σκέψη ως απορία: ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ; Απ' την στιγμή που μπορεί να το κάνει η Συγκυβέρνηση Σύριζα -Αν.Ελ., όπως έκανε ο Μεταξάς και η Αργεντινή, ως Δικαίωμα ως Δυνατότητας χωρίς εμπόδιο με αυτήν την πράξη ενώ έπρεπε να τηρήσει την ΕΝΤΟΛΗ του Ελληνικού Λάου στις 25.01.2015. Να γνωρίζετε πως και ακόμα θα μπορούσαν να το έκαναν οι προηγούμενες Κυβερνήσεις [Παπανδρέου - Παπαδήμος - Σαμαράς - Βενιζέλος], εδώ και έξι [6] χρόνια ως καταγγελία κατά των Μνημονίων. Είναι τόσο απλή λογική πως όλο αυτό το ΤΣΙΡΚΟ έχει αρχίσει από το 2010, που πρωτομπήκαμε στα Μνημόνια μέχρι να φτάσουμε με το Δημοψήφισμα - απάτη - θέατρο - παγίδα - θάνατος με υπογραφή του Ελληνικού Λάου. Δεν έχουμε καμιά Ελπίδα από εκείνους του πολιτικούς των 300ων της Βουλής, που το απέδειξαν εδώ και έξι [6] χρόνια. Να μην ξεχνάμε πως ούτε οι Αντιπολιτεύσεις της Βουλής δε έλεγαν τίποτα για το Διεθνές Δίκαιο, Κανονισμού της Ε.Ε.,, πως θα μπορούσαν να κάνουν την πράξη - Δικαιώματος, πράγμα που μας δίνει Δυνατότητα για να κινήσουμε ως ΝΟΜΙΚΑ εναντίον του Μνημονίου.

+1 Καθόλου τυχαίο που το Κ.Κ.Ε. σπρώχνει το κόσμο να πάει να ψηφίσει ως ΑΚΥΡΟ με το δικό του ψηφοδέλτιο, με αποτέλεσμα να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ με την συμμετοχή τους το Δημοψήφισμα - παγίδα και να εγκρίνουν την Ερώτηση - απάτη, και να λένε πως είναι τάχα η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ για να εκφραστεί. Αν ήθελε να ακυρωθεί θα δήλωνε ΑΠΟΧΗ, δυστυχώς όλα είναι κανονισμένα ως εντολή για να το ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ το σύστημα, το Δημοψήφισμα και την ερώτηση με την συμμετοχή τους στις Κατοχικές Κάλπες.






1 σχόλια:

ΝΕΡΑΪΔΕΝΙΟΣ είπε...

ΑΝ ΈΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΛΕΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: Αυτό που έχω να πω είναι το εξής: Μάθετε Έλληνες να δουλεύεται και να παράγετε για εσάς! (Τα λέω χρόνια τώρα και στον εαυτό μου) Σας έχουν πάρει τα σύνορα (βλέπε χάρτες γερμανίας που πουλάνε για τους τουρίστες που έρχονται στην Ελλάδα και έχουν την Ελλάδα μέχρι την Λάρισα.... οι παραπάνω ανήκουν στην "μακεδονία των σκοπίων".....ξυπνάτε βόδια) Σας αφαίρεσαν το δικαίωμα να έχετε Βιοτεχνίες και Βιομηχανίες, σας κλείσανε τα Λιμάνια και τα Αεροδρόμια, (διότι τα παίρνουν οι ίδιοι οι ξένοι μέσω μετοχών και έναντι ολίγων ψίχουλων, τα αγοράζουν, για να τους υπηρετείτε ως δούλοι, διότι αυτοί ορίστηκαν αφέντες σας!) ορίζουν τι να καλλιεργήσεις και τι να παράγεις ...σου πετούν τα προϊόντα σου στις χωματερές έναντι επιδομάτων "αέρα" .... σου ορίζουν τι να εισάγεις και τι να κατακλύζει τις δικές σου αγορές..... Ξυπνάτε μαλάκες! Τα δικά σου προϊόντα τα παίρνουν έναντι μιας μπουκιάς και βάζοντας τις δικές τους ταμπέλες επάνω, σου τα ξαναδίνουν νοθευμένα σε τρομακτικές τιμές ..... κι εσύ μαλάκα τα αγοράζεις!!!! Σου ρίξανε τα μισθά και τα μεροκάματα, σου βάλανε να καταπιείς φόρους αντισυνταγματικούς στην δική σου χώρα αγνοόντας το δικό σου το Σύνταγμα .. το Σύνταγμα της Ελλάδος! κι αυτά όλα τα κάνανε μέσω των μεγαλυτέρων πουλημένων τομαριών (βλέπε κυβερνήσεις νδ, πασοκ, βάλανε και τον ποτάμι του σιμήτη ουρά του εβραιομασονικού συστήματος, νέα τάξη πραγμάτων, καθώς και τα μολυσμένα δρώμενα αντ1, μέγκα, σκάϊ και λοιπά, τα οποία αύτα επίσης πουλημένα τομάρια, φοβίζουν καθημερινά και κατατρομοκρατούν τον κόσμο και του προκαλούν άγχος, στρες, φοβίες, ώστε να μην μπορούν ούτε να αναπνεύσουν ή να χαρούν έστω και μια στιγμή στην μέρα τους...... καταστροφή παντού...., μαυρίλα...., αυτοκτονίες..., λεηλασία της ταυτότητας των Ελλήνων..... και οι σημερινοί έλληνες...., ξεχάσαν ότι είναι ΈΛΛΗΝΕΣ!!!! νομίζουν ακόμη ότι είναι ευρω-πέοι...., τι κρίμα!!!! ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΑΪΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ????? ΚΙ ΑΥΤΗ ΠΕΙΝΆ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΞΕΡΑΚΙΑΝΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΑΣ????? Τι παραπάνω να σας πω..... θα μπορούσα πολλά να γράψω....., κοίτα λοιπόν τον εαυτό σου στον καθρέφτη και ρώτα δυνατά: ΕΊΜΑΙ ΈΛΛΗΝΑΣ; Ρώτα δυνατότερα: ΕΊΜΑΙ ΈΛΛΗΝΑΣ!!!;;;;;;; ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ;;;;; και μετά όσοι έχουν παιδιά ας γυρίσουν να τα δούν μέσα στα μάτια τους και να τους ρωτήσουν: ¨"ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ;;;;;;;;!!!!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΑΞΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΛΕΟΝ ΧΩΡΙΣΤΑ!!!!

Δημοσίευση σχολίου