Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

0 Μόνο ΑΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ θα μπορεί να κτιστεί μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ των ανθρώπων.



ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ !!!

Ουρλιάζουν οι βρυκόλακες της σύγχρονης Ελλάδας να στείλουν τον Βαρουφάκη στην φυλακή γιατί τόλμησε να σχεδιάσει το αυτονόητο, το επιβεβλημένο, το αναγκαίο.


ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμια, βούρκοι, κανάλια, εφημερίδες λυσσομανούν γιατί ο άνθρωπος είχε plan B …
Οι Συριζαίοι και οι ΑΝΕΛ αποστασιοποιούνται ... πολλοί από δαύτους σκέφτονται ότι θα τους βόλευε μια παραπομπή Βαρουφάκη – όχι τώρα αλλά από τον Σεπτέμβρη: Θα βρουν γαρ τα πρόβατα θέμα να ασχολούνται και ψεύτικο σανό για να ξεχνούν την πείνα τους. Φοβούνται βέβαια γιατί ο “Γιάννης με ένα “ν” “ είχε την κακή συνήθεια να παίζει με συσκευές καταγραφής ήχου ... .
Δεν έχω καμία σχέση με τον Βαρουφάκη, δεν τον έχει δει καν δια ζώσης, αλλά η απόπειρα ποινικού κολασμού του αυτονόητου και του επιβεβλημένου με εξεγείρει, με κάνει να αγανακτώ με όλο αυτό το φασιστικό σκυλολόι που ουρλιάζει.
Να βγουν λοιπόν πρώτα από όλα, ένα - ένα αυτά τα σιχάματα και να μας δηλώσουν εάν έχουν λάβει, λαμβάνουν ή έχουν αιτηθεί να λάβουν χρηματικά ποσά από την Ε.Ε. για οποιαδήποτε αιτία ή υπηρεσία.
Να βγουν οι ίδιοι και να δηλώσουν εάν άμεσα ή έμμεσα έχουν λάβει χρήματα ή άλλα ανταλλάγματα από την Ε.Ε. , τις κυβερνήσεις, την πλουτοκρατία, τις πολυεθνικές κλπ. .
Μετά και εάν όλα αυτά δεν έχουν συμβεί, θα μπορούν να χαρακτηριστούν απλώς και μόνο “επικίνδυνοι, φασίστες, ηλίθιοι”. Μέχρι να γίνει αυτό θα είναι όλοι τους ύποπτοι ως “πουλημένοι, επικίνδυνοι, φασίστες, ηλίθιοι” .
Το αυτονόητο θα ήταν ο Βαρουφάκης, ένας οποιοσδήποτε υπουργός οικονομικών και ένα οποιοδήποτε πραγματικό κράτος να έχει όχι μόνο αναλυτικό Plan B (σχέδιο Β), αλλά και Plan C και Plan D και Plan με όλα τα γράμματα της αλφαβήτου και τους συνδυασμούς τους.
Δεν κάνω λόγο για την αναγκαιότητα να φύγουμε από την ευρωζώνη και για τα δεινά που αποδεδειγμένα μας προκάλεσε το ευρώ και η Ε.Ε. . Αυτό θα μπορούσε να συζητηθεί πολιτικά, φιλοσοφικά, στρατηγικά κλπ... . Εδώ μιλάμε για την απόπειρα ποινικοποίησης του αυτονόητου, του επιβεβλημένου, του αναγκαίου: των σχεδίων που πρέπει να έχει έτοιμα οποιαδήποτε χώρα σε περίπτωση ανάγκης. Είναι το ίδιο σαν να ζητούν την ποινικοποίηση και την καταδίκη του “Σχεδίου Ξενοκράτης” (σχέδιο αντιμετώπισης φυσικών κλπ. Καταστροφών), για την ποινικοποίηση και την καταδίκη των απόρρητων στρατιωτικών σχεδίων της χώρας για την αντιμετώπιση πολεμικής σύρραξης.
Εμφανίζονται λοιπόν όλοι αυτοί οι άθλιοι, οι ύποπτοι ως “πουλημένοι, επικίνδυνοι, φασίστες, ηλίθιοι” και κατηγορούν το αυτονόητο.
Αντιλαμβάνεστε που βρίσκεται η χώρα ;
Σκεφτείτε σφαιρικά : που μπορεί να πάει ένας λαός με τέτοιες δοτές ηγεσίες που είναι τόσο ηλίθιες και φασιστικές, ώστε να ποινικοποιούν το αυτονόητο ; Ηθος : ΜΗΔΕΝ , Λογική : ΜΗΔΕΝ
Σκεφτείτε : ποιο είναι τελικά το επίπεδο θράσους όλων αυτών, που αφού κατέστρεψαν την χώρα πριν τα μνημόνια και μετά με τα μνημόνια βγαίνουν και επιτίθενται, αντί να λουφάζουν και να έχουν εξαφανιστεί από τη χώρα ετούτη ;
Μήπως τελικά όλοι αυτοί έχουν τόσο ισχυρές ξένες και ντόπιες πλάτες και πλούτο, που τους δίνει τέτοιο θράσος και τέτοια ισχύ ?
Μήπως τελικά το ευρώ και η Ε.Ε. είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αισχροκερδούν, να κλέβουν ολοένα και περισσότερο τον λαό και την χώρα και να μεταφέρουν ανενόχλητοι και ανέλεγκτοι τα κλοπιμαία σε κάθε γωνιά του πλανήτη ?
Ναι, φταίει ένα τμήμα του λαού. Φταίει επειδή έγινε “σερβιτόρος” τους και αυτοί τον άφηναν, να τσιμπάει και αυτός κάτι, καθώς μετέφερε τους δίσκους με τα “εδέσματα” που παρήγαγαν εκατομμύρια άλλοι δούλοι Ελληνες. Ναι για κάτι δημοσίους υπαλλήλους είναι ο λόγος, για κάτι “επιχειρηματίες” της συμφοράς, για κάτι “παρέχοντες υπηρεσίες” εξαρτημένες από το κράτος και το σύστημα ... . Αυτοί είναι οι “σερβιτόροι”, αυτοί είναι οι δεσμοφύλακες των δούλων, αυτοί είναι οι άθλιοι συναυτουργοί.
Μόνο ΑΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ και τρέψουν σε άτακτη φυγή όλους τους πιο πάνω και τα αφεντικά τους, θα αλλάξει αυτή η θνησιγενής κατάσταση, από το “πράγμα” (και όχι πολιτεία) που λέγεται “σύγχρονη Ελλάδα”.
Μόνο ΑΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ θα μπορεί να κτιστεί μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ των ανθρώπων.
ΠΗΓΗ : 

Dimitris Karamitsas

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου