Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

0 Αρχιλοχία Ευάγγελε Φώτη…. Κατάθεσε αγωγή κατά του συμβουλίου βάσει της υπ’ αρ. 1597/2001 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την οποία κατοχυρώνεται το δικαίωμα σε κάθε ένστολο να μπορεί να εκφέρει γνώμη για υπηρεσιακά θέματα (εκτός απορρήτων) στον τύπο ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο, χωρίς την έγκριση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.



Αρχιλοχία Ευάγγελε Φώτη…. Κατάθεσε αγωγή κατά του συμβουλίου βάσει της υπ’ αρ. την υπ' αριθμόν 1597/2001 ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την οποία κατοχυρώνεται το δικαίωμα σε κάθε ένστολο να μπορεί να εκφέρει γνώμη για υπηρεσιακά θέματα (εκτός απορρήτων) στον τύπο ή σε οποιοδήποτε άλλο μέσο, χωρίς την έγκριση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης.σχετικο δημοσιευμα ¨

Απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών περί έκφρασης γνώμης ένστολων στον τύπο ή άλλα μέσα."  ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.....Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ........ asimpiestos.blogspot.com/2010/05/blog-post_28.html




 Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή



Ένα μήνα πριν, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, έγραφαν για την περίπτωση του Αρχιλοχία Ευάγγελου Φώτη, που αρνήθηκε να υπηρετήσει τους... λάθρο και να γίνει ένα ακόμη δουλάκι των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως απαιτούσε η ξεπουλημένη ηγεσία του στρατεύματος:


" Παλικάρι μου, μείνε έτσι όπως είσαι λεοντόκαρδος, μέχρι τέλους αυτής της "περιπέτειας" και σε όλη σου τη ζωή.
Τέτοιοι ΦΑΡΟΙ φωτίζουν και άλλους στο δρόμο της αρετής και της ανδρείας.  Και τους έχει τόσο πολύ ανάγκη σήμερα η πατρίδα μας.  Περισσότερο από ποτέ." (εδώ)


 Ένα μήνα μετά (!!!), εκδόθηκε η απόφαση του αρμόδιου Πειθαρχικού Συμβουλίου.
ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ;;;
ΠΙΕΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Π.Σ.;;;

 
Την αποπομπή από τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων, του Αρχιλοχία Ευάγγελου Φώτη, αποφάσισε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο!!!!!!!!!!!!!!!!


Η απόφαση, σοκάρει...


Και σοκάρει, γιατί κάτι υποταγμένοι καραβανάδες, αποφάσισαν να καταλύσουν το Σύνταγμα και τους σχετικούς Νόμους που διέπουν τις Ένοπλες Δυνάμεις.





Αν και θεωρείται δεδομένο, πως ο Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης, θα προσφύγει στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, θα διακινδυνέψω και την δεύτερη απόφαση, που κατά πάσαν πιθανότητα, θα επικυρώσει αυτή του Πρωτοβάθμιου...


Και ο λόγος, είναι... απλός...


ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΔΟΞΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ, ΜΙΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ.



Ακούστε ... "μαγκάκια" εσείς, του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου...


Οι παλιοί, έλεγαν: "Καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια"...


Να είστε βέβαιοι, πως όταν έρθουν οι μέρες της Λευτεριάς, ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.


Και μπορεί η πρόσκαιρη εξουσία σας, να στερήσει τις υπηρεσίες του ΕΛΛΗΝΑ  Αρχιλοχία Ευάγγελου Φώτη, να θυμάστε όμως, ότι στην Απελευθέρωση της Πατρίδας, ΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.



ΕΛΛΗΝΑ Ευάγγελε Φώτη, ΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ...
ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΕΙ.


Είμαστε στο πλευρό σου ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα και της δίκης σου στο Στρατοδικείο και των... Πειθαρχικών Συμβουλίων. 


ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!
ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Όταν οι υποταγμένοι θα ατενίζουν την εσχάτη των ποινών, εσύ, θα επανέλθεις στο στράτευμα και θα γεμίζεις ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ.



Διαβάστε την απόφαση της γνωμοδότησης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου και οργιστείτε με το πόρισμα.


Για ευνόητους λόγους, έχουν απαληφθεί τα ονόματα των μελών του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου και των μαρτύρων που κατέθεσαν, τα οποία όμως, βρίσκονται στην διάθεση των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου