Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

1 Εάν ο τούρκος γεεθα φορούσε στριγκ …..θα φορούσαμε και εμείς για να τηρήσουμε το πρωτόκολλο της Τουρκιάς…



Σύμφωνα με το δημοσίευμα  της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για λόγους... πρωτοκόλλου, ο στρατηγός Χουλουσί Ακάρ και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης εμφανίστηκαν φορώντας κοστούμι

 

Αίσθηση προκάλεσαν οι φωτογραφίες που δείχνουν τον Έλληνα αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη και τον αρχηγό του τουρκικού γενικού επιτελείου στρατηγό Χουλουσί Ακάρ να είναι παρόντες στη συνάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου με τον Ταγίπ Ερντογάν φορώντας πολιτικά και όχι την επίσημη στρατιωτική στολή υπ' αριθμόν 8 με την οποία έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους ανώτατους στρατιωτικούς. 

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, στην αριστερή πλευρά δίπλα στον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου εικονίζεται ο αρχηγός του τουρκικού γενικού επιτελείου στρατηγός Χουλουσί Ακάρ να φορά κοστούμι.

Δεξιά στη φωτογραφία, εξ ευωνύμων του Νίκου Κοτζιά, διακρίνεται ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης και αυτός με πολιτικά. 




Σε αυτή τη φωτογραφία, ο στρατηγός Χουλουσί Ακάρ φαίνεται να κρατά σημειώσεις. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο στρατηγός Ακάρ περνούσε σημειώματα στον Ταγίπ Ερντογάν.  





Όπως εξηγούσαν αρμόδιοι παράγοντες, το γεγονός ότι ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο αρχηγός του τουρκικού γενικού επιτελείου εμφανίστηκαν με κοστούμι έχει να κάνει με τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο της επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Τουρκίας στην Ελλάδα.

Τιθονται τα εύλογα ερωτήματα…..
Στην Ελλάδα ήρθαν επίσημη επίσκεψη... γιατί ο ΓΕΕΘΑ δεν ήταν με την επίσημη στολή του;;;;;;
Ο ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΤΟΛΗ;;; ΓΙΑΤΙ;;; ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ & ΝΟΜΙΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΡΑΣ ΣΤΟΛΗ ΟΠΩΣ Ο γεεθα ……..
Ο ΑΛΕΞΗΣ ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΒΑΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΛEΣΜΕΝΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΓΡΑΒΑΤΕΣ;;; εκεί δεν υπήρχε πρωτόκολλο;;;;; ...;
ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΤΗΛΑ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ;;; ΑΦΟΥ Η ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ...

Γιατί τότε οι πολιτικοί, όταν επισκέπτονται το Ισραήλ, φορούν το σκούφο των Εβραίων;;;;  Δεν μπορούν να ακολουθήσουν το πρωτόκολλο μας;;;;; ή είναι δείγμα της κατωτερότητας που τους διακατέχει;;;; ή επειδή έχουν λερωμένη την φωλιά τους, υποκύπτουν;;;;
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ …ΝΑ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ ….ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ………….. και ύστερα μιλούν για άγραφους νόμους…

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ποιο ειναι το προβλημα με το string?ενα καθως πρεπει σωβρακο ειναι!

Δημοσίευση σχολίου