Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

1 Μια καινούργια προπαγάνδα για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες ξεκίνησε.


Μια καινούργια προπαγάνδα για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες ξεκίνησε.

διαβάστε με προσοχή την ανυπόστατη προπαγάνδα για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων.


Διαβάζουμε για "προκήρυξη πρόσκλησης εταιρειών της Ε.Ε.", γεγονός που εκτοξεύει το κόστος πάνω από 450%. Στην χώρα που μειώνουν τους μισθούς και τις συντάξεις η αύξηση από 80 εκατομμύρια σε 350 εκατομ. Ευρώ δείχνει την αισχροκέρδεια και την αδιαφορία της κυβέρνησης η οποία θα δώσει την διαχείριση προσωπικών δεδομένων σε ιδιωτικές εταιρείες, τι λέει η Αρχή Προσωπικών δεδομένων; κάνει και εδώ τα στραβά μάτια;

Διαβάζουμε ότι "είναι υποχρέωση που απορρέει από απόφαση της ΕΕ με στόχο τον αποτελεσματικότερο έλεγχο για την αντιμετώπιση των τρομοκρατικών και εξτρεμιστικών απειλών." δεν υπάρχει καμία τέτοια υποχρέωση, όπως δεν υπήρχε μέχρι τώρα, αλλιώς θα έπρεπε η χώρα μας να εναρμονιστεί.
Για όσους έχουν διαβάσει την Ευρωπαϊκή νομοθεσία αναφέρονται προδιαγραφές για το αν επιθυμεί κάποια χώρα να τις εφαρμόσει.
Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν χώρες στην Ε.Ε. που δεν έχουν ταυτότητα; όπως η Βρετανία και εκτός Ε.Ε. όπως η Νορβηγία.

Με ποίο τρόπο η ηλεκτρονική ταυτότητα θα αντιμετωπίσει την τρομοκρατία; σε ποια χώρα του κόσμου έγινε καταστολή της τρομοκρατίας με την έκδοση ηλεκτρονικής ταυτότητας; Ακόμα και οι ΗΠΑ που ελέγχουν τα πάντα ζουν με το φόβο της τρομοκρατίας.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα δεν έχει πέσει θύμα της τρομοκρατίας, συνεπώς δεν αλλάζουμε ταυτότητες.

Η άποψη ελέγχω τους πάντες, επειδή είναι όλοι τρομοκράτες μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο είναι φασισμός, είναι το ίδιο τρομοκρατία, είναι που αναβιώνουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Γερμανική Κατοχή και που η ίδια η Γερμανία δεν ξεχνά το παρελθόν της, αντίθετα το εφαρμόζει σήμερα με την ΝεοΝαζιστική της πολιτική.

Διαπιστώνουμε τελικά ότι και ο Βορίδης της ΝΔ είναι συνένοχος μαζί με τους επτά Βουλευτές που πιέζουν για την έκδοση της νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας.
Ρε Βορίδη μας δουλεύεις; που κολλάει ρε η έκδοση ταυτοτήτων για τους Έλληνες πολίτες με την μετανάστευση;

Το κερασάκι στην προπαγάνδα είναι ότι θα μειώσουν την φύλαξη προσώπων VIP, δηλαδή τι λέει ο αρθρογράφος; θα σας ελέγχουμε με τις νέες ταυτότητες όποτε δεν υπάρχει ανάγκη να έχετε αστυνομική φύλαξη και όταν αναφερόμαστε για έλεγχο, εννοούμε την τέλεια παρακολούθηση, από την φασιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση μας : Τρομοκράτες είστε και φαίνεστε ....


Θέμα ημερών η προκήρυξη για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων
EUROKINISSI

Θέμα ημερών είναι η προκήρυξη για την έκδοση των νέων ταυτοτήτων κατά τις τεχνικές προδιαγραφές και τα πρότυπα χωρών της ΕΕ που αξιοποιούν τα πλέον σύγχρονα
ηλεκτρονικά συστήματα. Όπως προκύπτει από απάντηση που έδωσε νωρίτερα σήμερα στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα προστασίας του πολίτη, Νίκος Τόσκας, έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι τεχνικές προδιαγραφές και «είναι θέμα ημερών, και όχι εβδομάδων» η προκήρυξη για την πρόσκληση εταιρειών της ΕΕ προκειμένου να ξεκινήσει η έκδοση νέων ταυτοτήτων, υποχρέωση που απορρέει από απόφαση της ΕΕ με στόχο τον αποτελεσματικότερο έλεγχο για την αντιμετώπιση των τρομοκρατικών και εξτρεμιστικών απειλών.


Το θέμα συζητήθηκε στη Βουλή με πρωτοβουλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Μάκη Βορίδη που ζήτησε από τον παριστάμενο αναπληρωτή υπουργό να προχωρήσει η έκδοση των νέων ταυτοτήτων επισημαίνοντας μάλιστα την ευαισθησία της διεθνούς κοινότητας στα θέματα αντιμετώπισης της διεθνούς τρομοκρατίας, πολύ περισσότερο που η Ελλάδα είναι χώρα διέλευσης μεταναστών και προσφύγων, και άρα η ανάπτυξη των αναγκαίων συστημάτων πρέπει να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα του υπουργείου.


Εξάλλου ο κ. Τόσκας απαντώντας σε άλλη επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλου, προανήγγειλε ότι θα υπάρξει και νέα φάση για τον περιορισμό των αστυνομικών που διατίθενται στη φύλαξη προσώπων VIP.


(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
)

1 σχόλια:

Βασίλειος Ρούσσης είπε...

Φαινομενικά, όλα γίνονται για την εύρυθμη λειτουργία των κοινωνιών, ηλεκτρονικές ταυτότητες, πιστωτικές-χρεωστικές κάρτες, και όλες οι άλλες ''ευκολίες'' που μας παρουσιάζουν ως εξέλιξη και πρόοδο, δεν είναι τίποτα άλλο παρά η χειραγώγηση και η πλήρης υποταγή του ανθρώπου στην παγκόσμια δικτατορία.

Δημοσίευση σχολίου