Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

2 ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ !!!

ΤΕΡΤΣΕΤΗΣ -ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ
Παντοτινοί “φάροι” της Ελληνικής Δικαιοσύνης !!
















ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ !!!
Με αυτά τα λόγια ο «αιώνιος» Έλληνας δικαστής Γεώργιος Τερτσέτης, άρχισε την αγόρευσή του ως κατηγορούμενος, στο δικαστήριο που παραπέμφθηκε μαζί με τον Πρόεδρο Αναστάσιο Πολυζωίδη για την απείθειά τους στις διαταγές των ξένων. Των ξένων που ζητούσαν από το δικαστήριο να επιβάλει τη θανατική ποινή στο «Γέρο του Μοριά» και τον Δημήτριο Πλαπούτα, «σε εκείνη τη δίκη»Ποιος είσαι εσύ ώ επίτροπε που ήρθες στη χώρα μας να μας δικάσεις;
Είσαι αλλόεθνος. Και για να είσαι αλλόεθνος δεν μπορεί να είσαι δίκαιος. Δεν μπορείς να δικάσεις Έλληνες».
Ξέρεις να λες Ελλάδα στα ελληνικά, μα τίποτε δε νοιώθεις απ’ ό,τι σπουδαίο, μεγάλο και αιώνιο κρύβει τούτη η λέξη στα σπλάγχνα της.
Κατάλαβες τη θέση του εισαγγελέα σε ελληνικό δικαστήριο αλλά δεν έχεις θέση στην ελληνική δικαιοσύνη Επίτροπε. Είσαι εκτός φύσει και θέσει. Θέλεις να δικάσεις Έλληνες με τον πατριωτισμό του Εγγλέζου.
Ο εθνισμός μας, ώ επίτροπε, είναι θεμελιωμένος στα αίματα οκτακοσίων χιλιάδων Ελλήνων που θυσιάστηκαν εις τον αγώνα. Θα ήταν κατάρα Θεού αν εμείς την ημέρα εκείνη της δίκης το ξεχνούσαμε αυτό».
Εκεινη η ιστορικη δικη έμεινε στην αιωνιότητα για να παραδειγματίζει με το «σκότος» της και να φωτίζει με τα οράματά της το νεότερο Ελληνισμό.
ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!!

2 σχόλια:

Ανθέμιος Ποταμιάνος είπε...

υπάρχουν άραγε ακόμα τέτοια φωτισμένα μυαλά,έχουμε ανάγκη από άτομα με ακέραιο χαρακτήρα,σήμερα που δοκιμάζεται πάλι η πατρίδα μας από μιάσματα

tasos2222 είπε...

να κοινοποιείτε ότι όλοι οι υποψήφιοι (οι εντός και οι εκτός βουλής) των προσεχών εθνικών κατοχικών εκλογών είναι προδότες και ο κόσμος οφείλει βάσει του άρθρου 120Σ να τους λιντζάρει -να τους εκτελέσει - να τους σκοτώσει ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.
ΠΕΦΤΟΥΝ,. ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕς ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΉΨΕΙς ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ (οργανώνονται καταλήψεις)
(δείτε και κοινοποιήστε) για πληροφορίες πείτε μου
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=324637921634757&set=p.324637921634757&type=3&theater

Δημοσίευση σχολίου