Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

0 “Δεν θα την πω ποτέ Βόρεια Μακεδονία, να με πάτε φυλακή” δήλωνε ο Άδωνις Γεωργιάδης που τώρα στέλνει επιστολές στον ΥΠΟΙΚ της Βόρειας Μακεδονίας προσκαλώντας τον στη ΔΕΘ (vid)

Όποιος κατουράει στη θάλασσα, το βρίσκει στο αλάτι” συνήθιζε να λέει ο Χαρίλαος Φλωράκης, που βέβαια θα λογιζόταν για “ψυχικά ασθενής” για τους σημερινούς νεοδημοκράτες, 

 
ακόμα και τους όψιμους σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη, για τον οποίο η φράση μοιάζει κομμένη και ραμμένη.

Διότι δεν πάει πολύς καιρός που ο Άδωνις Γεωργιάδης κατακεραύνωνε το κόμμα του οποίου έγινε Αντιπρόεδρος και πλέον Υπουργός και τον πρωθυπουργό στον οποίο (;) ομνύει σήμερα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ομοίως, δεν έχει περάσει πολύς καιρός, μόλις μερικοί μήνες, που ο ίδιος δήλωνε κατηγορηματικά στην κάμερα του ΣΚΑΪ πως δεν θα πει ποτέ την πΓΔΜ, Βόρεια Μακεδονία.

«Εγώ δεν θα την πω ποτέ Βόρεια Μακεδονία (…) Να με πάτε φυλακή», έλεγε τότε μουτρωμένος ο Άδωνης Γεωργιάδης.
Λίγους μήνες μετά όπως αναφέρει με συγκεκριμένο έγγραφο το newsbreak.gr, o Άδωνης Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων πλέον, στέλνει επίσημη επιστολή-πρόσκληση με την υπογραφή του στον υπουργό Οικονομίας της Βόρειας Μακεδονίας, Kreshnik BeKteshi για να τον προσκαλέσει με χαρά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Και μάλιστα ο Άδωνης Γεωργιάδης ζητά να συναντηθεί μαζί του καθώς επισημαίνει πως θα του άρεσε να συζητήσει και να ανταλλάξει ιδέες για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και να αναζητήσουμε πιθανές συνεργασίες! Τέλος, κλείνει την επιστολή του τονίζοντας ότι “ανυπομονώ να σας καλωσορίσω στη Θεσσαλονίκη”.
με πληροφγορίες από το documentonews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου