Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

0 «Κωλοτούμπα» Σταϊκούρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τις αυξήσεις στον κατώτατο μισθό που θα κάναμε εμείς (Video)

Ξεχάστε την αύξηση του κατώτατου μισθού που είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τότε που θα έπρεπε να αυξάνεται στο διπλάσιο της ανάπτυξης του ΑΕΠ! Ξεχάστε τις, όπως ξεχάσατε και τις κραυγές κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και τόσα άλλα... Εξάλλου με κάτι παραπάνω από 500 ευρώ το μήνα ο κ. Σταϊκούρας μας θεωρεί «μεσαία τάξη»!





Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη το βράδυ της Δευτέρας 23/12/19 στην ΕΡΤ, εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ «ξαφνικά» αύξησε τον κατώτατο μισθό κατά 11% τον Φεβρουάριο του 2019, ενσωμάτωσε «την αύξηση μισθού που θα έπρεπε να γίνει σε βάθος τριετίας ή τετραετίας, με βάση τους ρυθμούς μεγέθυνσης της ελληνικής οικονομίας».
«Είπαμε ότι θα αυξάνουμε τον κατώτατο μισθό κάθε χρόνο με ρυθμό διπλάσιο της αύξησης του ΑΕΠ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ το Φεβρουάριο αύξησε ήδη τον κατώτατο μισθό κατά 11%, δηλαδή για τα επόμενα 3 χρόνια», ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, παραπέμποντας τη σχετική συζήτηση στον Μάιο του 2020 και ακυρώνοντας την προεκλογική δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι «μπούχτισαν» από τις απάτες του κ. Μητσοτάκη

Η Κουμουνδούρου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση το μεσημέρι της Τρίτης, κάνοντας αναφορά και στη δήλωση Πέτσα για την 13η σύνταξη (η οποία θα καταργηθεί):
«Ο κ. Σταϊκούρας και ο κ. Πέτσας ευχήθηκαν χρόνια πολλά στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους για τα Χριστούγεννα, αποκαλύπτοντας με περίσσιο θράσος ακόμα μία απάτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μετά και το φιάσκο με το κοινωνικό μέρισμα.
Ο μεν κ. Σταϊκούρας είπε ότι μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να υποσχόταν αύξηση του κατώτατου μισθού σε ποσοστό διπλάσιο της ανάπτυξης κάθε χρόνο, αλλά τελικά δεν θα το κάνει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τον αύξησε 11% το 2019, άρα καλύφθηκε η υπόσχεσή του για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια!
Ο δε κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε ανύπαρκτη και «προεκλογικό επίδομα» τη μόνιμη 13η σύνταξη που θεσμοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και αναγκάστηκε να ψηφίσει μέχρι και η ΝΔ, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως η κυβέρνηση σκοπεύει να την καταργήσει.
Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι των εργαζόμενων και των συνταξιούχων... ξεχείλισε από τα δώρα του κ. Μητσοτάκη. Τρομάζουμε στην ιδέα τι θα σκεφθεί να τους κάνει για την Πρωτοχρονιά».
Η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ που πετάγεται στα σκουπίδια
Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο «βιαστικός» ΣΥΡΙΖΑ στο προεκλογικό του πρόγραμμα είχε συγκεκριμένη δέσμευση για νέα αύξηση του κατώτατου μισθού το 2020 και το 2021 κατά 7,5% και 7,5%, αντίστοιχα. Τώρα, θα πρέπει να «ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα και η παραγωγικότητα της οικονομίας και να επιτευχθούν οι ρυθμοί μεγέθυνσης που αναμένει η κυβέρνηση Μητσοτάκης» προκειμένου να συζητήσουμε το ενδεχόμενο αύξησης του κατώτατου μισθού, όπως χαρακτηριστικά είπε τη Δευτέρα ο κ. Σταϊκούρας. Τοποτέτησε την εκτίμηση για τα δεδομένα αυτά τον... Μάιο του 2020. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.
ΞΕΡΕΤΕ , ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΥ....Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ  ΕΛΛΗΝΕΣ......ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ....ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΝΕ...ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ .....ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΡΝΗΘΗΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ /ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΘΑ ΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΜΕΝΑ.....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ...ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ...………..
τα βιντεο στο λινκ  https://www.documentonews.gr/article/kwlotoympa-staikoyra-o-syriza-ekane-tis-ayxhseis-ston-katwtato-mistho-poy-tha-kaname-emeis-video

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου