Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020

0 ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΞ/ΚΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΞ/ΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.....

Μεγάλες αντιδράσεις καταγράφονται στην Λέσβο για δήλωση η οποία φέρεται να έγινε από τον υφυπουργό ..


Εθνικής Αμυνας και πρώην Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και Αλκιβιάδη Στεφανή, σύμφωνα με την οποία «Στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν 1,8 εκατομμύρια μετανάστες και αναλογικά όλοι έχουν μοιραστεί το βάρος. Απλά στην Κρήτη και την Πελοπόννησο που έχουν πιο πολλούς από εμάς, τους έχουν αξιοποιήσει και δουλεύουν στα χωράφια».
Οπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ την περασμένη Παρασκευή ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας, μιλώντας προς τους συγκεντρωμένους αξιωματικούς της Μεραρχίας Αρχιπελάγους στην Παγανή διατύπωσε την παραπάνω πρωτοφανή θέση, η οποία αποκαλύπτει, βέβαια και τον πραγματικό αριθμό παράνομων ή νομομοποιηθέντων μεταναστών στην Ελλάδα: 1,8 εκατ. άνθρωποι!

Το 18% του ελληνικού πληθυσμού, η μεγαλύτερη πληθυσμιακή αλλοίωση μιας χώρας της Ευρώπης μετά τον πόλεμο.

Η θέση ότι «Στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν 1,8 εκατομμύρια μετανάστες και αναλογικά όλοι έχουν μοιραστεί το βάρος. Απλά στην Κρήτη και την Πελοπόννησο που έχουν πιο πολλούς από εμάς, τους έχουν αξιοποιήσει και δουλεύουν στα χωράφια» καταδεικνύει και κάτι άλλο: Οτι η κυβέρνηση εκλαμβάνει ως λύση του μεταναστευτικού το να δουλεύουν στα χωράφια οι μετανάστες!

ΠΗΓΗ: https://fonaklas.blogspot.com/2020/02/kyiako-20000-18.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου