Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

1 Η Μασονία ως φυτώριο του Σιωνισμού...




Το μεγαλύτερο σκάνδαλο που συγκλόνισε ποτέ την Ιταλία είχε πρωταγωνιστές τα μέλη της Μασονικής Στοάς P2 που δούλευαν για τη CIA, τη Μοσάντ και είχαν υπό τον έλεγχό τους ολόκληρο τον κρατικό μηχανισμό της Ιταλίας, τις Μυστικές Υπηρεσίες, τα σώματα ασφαλείας, τους εκδότες, τους Τραπεζίτες και φυσικά τους κόκκινους και μαύρους τρομοκράτες.


Άφησε ΠΟΛΛΟΥΣ νεκρούς πίσω της η P2, εξαφανίστηκαν πολλά δισεκατομμύρια από την Τράπεζα Banco Ambrosiano, ο διευθυντής της Roberto Calvi βρέθηκε κρεμασμένος επιδεικτικά στο Λονδίνο των Rothschild, αποκαλύφθηκε το σχέδιο GLADIO με πυρήνες και οπλοστάσια κρυμμένα έτοιμους να αναλάβουν δράση κλπ. κλπ... 
Μία υπόθεση που δεν θα κατάφερνε να περιγράψει ποτέ στο σύνολό της ούτε το πιο πολύπλοκο μυθιστόρημα του κόσμου ...και που έφερε τη σφραγίδα της Μασονίας. 
Όποτε οι ξένοι νταβατζήδες αναζητούν έμπιστους, ορκισμένους κρατικούς λειτουργούς να υπηρετήσουν τον Σιωνισμό ...δεν έχουν παρά να αναζητήσουν γενίτσαρους στις Μασονικές Στοές. Προσκυνώντας παίρνουν το χρίσμα οι επίδοξοι Μασόνοι και προσκυνώντας και υπηρετώντας το σύστημα και τους ξένους ανεβαίνουν στην ιεραρχία.
Τι γράφει όμως για τη Μασονία το "μοσαντένιο" "Tribune" γνωρίζοντας ότι απευθύνεται σε άσχετους;

Ακολουθεί απόσπασμα από το εν λόγω άρθρο του "TRIBUNE"


Να σημειωθεί εδώ ότι ο τεκτονισμός δεν αποτελεί θρησκεία αλλά συλλογικότητα με ανθρωπιστική δράση. (Μην γελάτε ...το εννοεί!)
Εξέχοντες Έλληνες ήταν τέκτονες, όπως για παράδειγμα ο Ιωάννης Καποδίστριας, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, οι ιδρυτές της Φιλικής Εταιρείας, ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο Νίκος Καζαντζάκης (του οποίου η τεκτονική αλληλογραφία με τον Ελευθέριο Βενιζέλο έχει διασωθεί), ο πρωτομάρτυρας του Μακεδονικού Αγώνα Παύλος Μελάς, ο Ιωάννης Μεταξάς, ο εθνομάρτυρας μητροπολίτης Σμύρνης Χρυσόστομος, που απαγχόνισαν οι Τούρκοι επειδή αρνήθηκε να εγκαταλείψει την πόλη, η πλειονότητα των σοσιαλπατριωτών του 19ου αρχές 20ου αιώνα όπως Μαρίνος Αντύπας (γνωστός στο ευρύ κοινό από την ταινία Το Αίμα Βάφτηκε Κόκκινο), ο Σπυρίδων Νάγος, ο Ρόκκος Χοϊδάς -που πέθανε στη φυλακή αρνούμενος να προσκυνήσει τον βασιλιά-, ο Πλάτων Δρακούλης κ.α.
Οι θεωρίες συνωμοσίας, τρεφόμενες από την αμάθεια και η δεισιδαιμονία, αλλά και ο σκοταδισμός εχθρεύονται τον τεκτονισμό επειδή οι άνθρωποι που τον συγκροτούν είναι θιασώτες του Ορθού Λόγου των Ελλήνων προγόνων μας, του Λόγου εκείνου που διαλύει τα σκοτάδια της αμάθειας και της τυραννίας.
Λογικό και επόμενο λοιπόν, άνθρωποι μεσαιωνιστές ή οπαδοί ολοκληρωτικών καθεστώτων, να μάχονται ενάντια του τεκτονισμού και των τεκτόνων, συκοφαντώντας το ανθρωπιστικό τους έργο και αποκρύπτοντας ότι η Ελλάδα έγινε ελεύθερη χάρη σε μια Φιλική Εταιρεία που τη δημιούργησαν και τη στελέχωσαν τέκτονες, ή ότι οι περισσότεροι σημαντικοί άνδρες της νεώτερης ελληνικής ιστορίας, από όλους τους πολιτικούς χώρους, υπήρξαν μέλη τεκτονικών Στοών.
Τέλος, αξίζει να αποσαφηνιστεί κάτι που το γνωρίζουν όσοι έχουν περάσει το κατώφλι της Φιλοσοφικής Σχολής, ότι τον Θεό ως «αρχιτέκτονα του Σύμπαντος» τον ονομάζει για πρώτη φορά ο Πλάτων στο φιλοσοφικό του έργο με τίτλο «Τίμαιος», ενώ ο φιλόσοφος Πλούταρχος αποκαλεί τον Θεό «πρωτομάστορα». Είναι γνωστό ότι οι διαχρονικοί εχθροί του Ελληνισμού και του Ελληνικού Πολιτισμού, συκοφαντούν τις φιλοσοφικές απόψεις των προγόνων μας ως «δαιμονικές». Έτσι έκαναν τον μεσαίωνα, όταν κατέστρεφαν την Ελλάδα, τα ίδια λένε και τον 21ο αιώνα…

Υ.Γ. BLOGGER :  Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ εν τελει πηγε στα Δικαστηρια τις μασωνικες στοες για να τις καταδικασει ή για να τις νομιμοποιησει εμμεσα;;;;;;

1 σχόλια:

Messios είπε...

Εφόσον λένε για τον Πλάτων και τον Πλούταρχο και ότι αναφέρονταν στον Θεό να απαντήσουν σε ποιόν Θεό!! Αφού δεν γνώριζαν τότε οι αρχαίοι Έλληνες για τον Θεό και είχαν ειδωλολατρία!! Επιπρόσθετα θεοί όπως ο απόλλων και ο παν χαρακτητίστηκσν λόγω ιδιοτήτων με τον σατανά. Άρα ποιό θεό; Αφού δεν γνώριζαν τότε οι αρχαίοι Έλληνες τον Τριαδικό Αληθινό Θεό!! Φάσκουν και αντιφάσκουν και αυτό είναι μια τεράστια απάντηση. Επιπρόσθετα δεν σημαίνει βρίσκεται κάτι πχ χειρόγραφο σημαίνει είναι και το αληθινό, όσο κι αν φαίνεται στον κόσμο ότι είναι αληθινό.

Δημοσίευση σχολίου