Κυριακή 31 Μαΐου 2020

0 ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ. ΚΟΜΠΙΝΑ 3,3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ



ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ.
ΚΟΜΠΙΝΑ 3,3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΗ Η ΔΗΘΕΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ (Όχι πως δεν το ξέραμε), αλλά τώρα λογικά συμπεραίνω ότι ο στόχος των ευρωπαίων ήταν Η ΝΟΜΙΜΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ 3,3 ΤΡΙΣ !!!!!!!!




Όπως φαίνεται η μεγάλη απάτη του κορονοϊού εκτός από τα γνωστά κίνητρα, δηλαδή το εμβόλιο και το τσιπάρισμα, είχε και άλλα κίνητρα πιό απτά και πιό συνήθη στην ευρωπαϊκή συμμορία με το παραπλανητικό όνομα "Ευρωπαϊκή Ένωσις".

Όπως φαίνεται από το συνημμένο δημοσίευμα, οι ευρωπαϊκές χώρες ανταγωνίζοντο μεταξύ τους, διά το ποιά από αυτές θα δηλώση περισσότερους νεκρούς από κορονοϊό !!!!

Μάλλον έτσι εξηγούνται και οι χιλιάδες νεκροί σε Ιταλία και Ισπανία.

Φαίνεται ότι το κλείσιμο των ευρωπαϊκών οικονομιών χωρίς δεύτερη σκέψη, είχε σαν σκοπό την νομιμοποίηση της "ληστείας" των 3,3 τρις των ευρωπαίων πολιτών, αλλιώς δεν εξηγείται τόση σπουδή γιά να καταστρέψουν τις οικονομίες τους.

Όπως διά της λογικής προκύπτει τώρα από την αντίδρασιν τ Μητσοτάκη, ο λόγος ήταν τα χρήματα που θα ελάμβαναν οι χώρες από την ΕΕ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Μητσοτάκης φέρεται ότι κατηγορεί τον παπαγαλομαϊμού, ότι δήλωσε λίγους νεκρούς, με αποτέλεσμα η Ελλάς να πάρη λίγα χρήματα, τα οποία ειρήσθω εν παρόδω υπάρχουν αρκετές υποψήφιες τσέπες γιά να το ενθυλακώσουν.

Ο Μητσοτάκης αισθάνεται "ριγμένος" στην μοιρασιά των ευρωπαϊκών χρημάτων, αφού Ιταλία και Ισπανία θα λάβουν τεράστια ποσά δωρεάν από την ΕΕ, ενώ η Ελλάς με τους λίγους νεκρούς θα λάβη μόνο 32 δις από τα οποία τα 23 θα είναι δωρεάν.
Καταλαβαίνει κανείς τι πάρτυ έχει να γίνη !!!!!

Είναι λοιπόν σχεδόν βέβαιον ότι η "ληστεία" των ευρωπαϊκών ταμείων είχε σχεδιασθή. Ο κορονοϊός ήταν γι' αυτούς η χρύση ευκαιρία!!!!

Ο Ιταλός και Ισπανός πρωθυπουργός πιό πονηροί φαίνεται από τον δικό μας, εχειρίστηκαν διαφορετικά το θέμα της ανακοινώσεως των θανάτων, με αποτέλεσμα να φανούν οι νεκροί από τον κορονοϊο ώς χιλιάδες.
Ο παπαγαλομαϊμού έκανε ό,τι μπορούσε μετρώντας ως κορονο-νεκρούς και όσους πέθαναν από άλλη αιτία, αλλά ήταν απλά και φορείς του κορονοϊου.
Ιταλοί και ισπανοί πήγαν ένα βήμα πιό μπροστά.
μετρούσαν τους πάντες γιά κορονο-νεκρούς !!!

Έτσι οι νεκροί από τον ιό, φάνηκαν δεκάδες χιλιάδες, τους οποίους τώρα εξαργυρώνουν με δεκάδες δισεκατομμύρια.
Γι' αυτό φαίνεται ότι προγραμματίζουν την επανεμφάνιση της δήθεν πανδημίας τον Νοέμβριο !!!!

Κ. Λάττας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου