Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

0 Τοποθετήθηκε -εν μέσω καραντίνας- νέος αιολικός σταθμός στα Ακαρνανικά Όρη ! Όσο εμείς βάζαμε αντισηπτικό, κάποιοι φύτευαν σβούρες...

Όσο εμείς «μέναμε σπίτι» προκειμένου να εμποδιστεί η διάδοση της επιδημίας του κορονοϊού, κάποιοι φρόντιζαν (και φροντίζουν ακόμα) ανενόχλητοι και χωρίς κανέναν ενδοιασμό να διαδοθεί περαιτέρω η χρόνια «επιδημία» της αιολικής απάτης & κομπίνας, κατά την οποία ισοπεδώνονται ολόκληρα βουνά το ένα μετά το άλλο και φυτρώνουν άχρηστες ανεμογεννήτριες παντού, προκειμένου να «σωθεί» ο πλανήτης από την... κλιματική αλλαγή.



Ε, λοιπόν, όσο νοιάζεται ο παγκόσμιος οργανισμός «υγείας» (και οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο) για την υγεία μας και το καλό μας, άλλο τόσο νοιάζονται για το περιβάλλον όλοι αυτοί οι αισχροί απατεώνες που βαφτίστηκαν επενδυτές, κι αυτό είναι ξεκάθαρο!

ΤΟΣΟ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ... «ΣΩΣΟΥΝ»

Για παράδειγμα, η εταιρία με την επωνυμία «Μορφιαδάκης & Συνεργάτες Ο.Ε» και με διακρικτικό τίτλο «Διεθνής Ανεμομηχανική», είναι από τους «επενδυτάς» που νοιάζονται πολύ για το περιβάλλον. Τον Ιούνιο του 2019 προσπάθησε ανεπιτυχώς να εγκαταστήσει αιολικό σταθμό στην θέση «Καπότη» των Ακαρνανικών ξεκινώντας τις απαραίτητες χωματουργικές εργασίες, τις οποίες και διέκοψε αμέσως, ύστερα από τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων της τοπικής κοινότητας Θυρρείου, εντός των ορίων της οποίας βρίσκεται η συγκεκριμένη τοποθεσία (δείτε περισσότερα εδώ).

Η ανεμογεννήτρια της «Μορφιαδάκης & Συνεργάτες Ο.Ε.»,
στην θέση Καπότη, αρχές Μαΐου 2020...
Επειδή όμως η εταιρία νοιάζεται τόσο πολύ για το περιβάλλον και βιάζεται αφάνταστα να μας «σώσει» από την κλιματική αλλαγή, επέστρεψε τον Μάρτιο του 2020 και ΕΝ ΜΕΣΩ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, για να ολοκληρώσει στα κρυφά το έκτρωμα που είχε σχεδιάσει. Και πώς το έκανε? Μετακίνησε την θέση του αιολικού σταθμού έτσι ώστε να βρίσκεται εντός της κοινότητας Μοναστηρακίου και να αποφευχθούν οι αντιδράσεις της κοινότητας Θυρρείου!!!


Η κοινότητα του Μοναστηρακίου Βόνιτσας, ως γνωστόν, δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα με τις ανεμογεννήτριες καθώς υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες εν έτει 2018 τον αιολικό σταθμό με τις 11 ανεμογεννήτριες της «ΘΕΜΕΛΗ Α.Ε.» η οποία ισοπέδωσε κυριολεκτικά ολόκληρο το βουνό. Το γεγονός αυτό, το ήξερε πολύ καλά η «Μορφιαδάκης & Συνεργάτες Ο.Ε.» γι' αυτό και μετακίνησε την θέση του νέου αιολικού σταθμού (μία ανεμογεννήτρια 2MW), εντός της κοινότητας Μοναστηρακίου! Άλλωστε, η εταιρία αυτή έχει στενές σχέσεις τόσο με το Μοναστηράκι, όσο και με την Θεμέλη Α.Ε., καθώς έβαλε κι αυτή το χεράκι της να ολοκληρωθεί εντός του 2018 το αισχρό περιβαλλοντικό έγκλημα στα Ακαρνανικά, με το να συντάξει την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου για χάρη της Θεμελη Α.Ε. (περισσότερα εδώ)!


Μάρτιος 2020. Η ανάπτυξη ανηφορίζει στα Ακαρνανικά...
Πόσο «ανανεώσιμο» πετρέλαιο σπαταλήθηκε εκείνη τη μέρα άραγε?


Μάρτιος 2020. Μεταφορά εξοπλισμού για την ανέγερση ανεμογεννήτριας στην θέση «Καπότη» Ακαρνανικών.
Ευχαριστούμε την «Διεθνή Ανεμομηχανική» που τόσο φροντίζει για εμάς!



ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
& ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ!


__________
Ανεξάρτητοι - Ενεργοί Πολίτες Αιτωλοακαρνανίας


Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου