Κυριακή 3 Μαΐου 2020

0 ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ απο το ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ





Ο Vittorio Sgarbi, καταγγέλλει το κλείσιμο του 60% των επιχειρήσεων για 25.000 θανάτους COVID-19, εκ των οποίων το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας αναφέρει ότι το 96,3% πέθανε ΟΧΙ από το COVID-19 αλλά από άλλες παθολογίες. Αυτό σημαίνει ότι μόνο 925 πέθαναν από τον ιό. 24.075 πέθαναν από άλλα πράγματα.



Λέει ότι χρησιμοποιούνται ψευδείς στατιστικές για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες της Ιταλίας και να δημιουργήσουν μια δικτατορία. Κάνει τις δηλώσεις του σχετικά με την επαγρύπνηση της 25ης Απριλίου, που γιορτάζει την απελευθέρωση της Ιταλίας από τις συμμαχικές δυνάμεις στον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ο Vittorio Sgarbi είναι μέλος του Κόμματος Forza Italia, από την Εμίλια Ρομάνα. Επικεφαλής του κόμματός του είναι ο Μπερλουσκόνι.



Η ομιλία του βουλευτή Vittorio Sgarbi στη σύνοδο της Ιταλικής Κάμερας, Συνάντηση αρ. 331 της Παρασκευής 24 Απριλίου 2020, σχετικά με την έγκριση του διατάγματος «Cura Italia».

«Είμαστε παραμονή της 25ης Απριλίου και πρέπει να ενωθούμε ενάντια στις δικτατορίες και να ενωθούμε στην αλήθεια. Ας μην το κάνουμε εδώ το Σπίτι των ψεμάτων: όχι στις 26 Φεβρουαρίου, αλλά στις 9 Μαρτίου, η επιστήμη, η επιστήμη επικαλέστηκε εδώ, είπε ότι ο ιός ήταν λίγο περισσότερο από μια γρίπη. Αυτή η επιστήμη είναι αυτό που ενέπνευσε αυτήν την κυβέρνηση

(Σχόλια των μελών των ομάδων Movimento 5 Stelle και Δημοκρατικού Κόμματος).

Λέγεται, ειπώθηκε, τεκμηριώθηκε, ειπώθηκε, μην λέτε ψέματα! Τότε, πείτε την αλήθεια, μην το κάνετε αυτό το Επιμελητήριο ψεμάτων. Εδώ ισχύει τουλάχιστον η αρχή του Giambattista Vico: verum ipsum factum. Και, λοιπόν, έχετε ακούσει και δώσατε τους αριθμούς, θέλω να τους δώσω επίσης: όχι D'Attis, όχι Pagani. μην λέτε 25 χιλιάδες νεκροί εδώ, δεν είναι αλήθεια! Μην χρησιμοποιείτε τους νεκρούς για ρητορική και τρομοκρατία. Τα στοιχεία από το Ανώτερο Ινστιτούτο Υγείας αναφέρουν ότι το 96,3% πέθανε από άλλες ασθένειες.

(Σχόλια από τον βουλευτή Trizzino).

Ακριβώς τα δεδομένα, οι αριθμοί, οι αριθμοί το λένε αυτό. Είναι η αλήθεια!

Πηγαίνετε να τα διαβάσετε! Πηγαίνετε να τα διαβάσετε! Τα διάβασα όλα! Εξήντα τοις εκατό πέθανε από άλλες ασθένειες, δήλωσε το Ανώτερο Ινστιτούτο Υγείας. Αν δεν ξέρετε, μελετήστε!

(Σχόλια από τον Κογκρέσο Trizzino)! Είσαι ανίδεος!

Ενώ η Ιταλία ήταν μια κόκκινη ζώνη, εδώ όλοι ήταν χωρίς μάσκες. Σήμερα ο Basini κατηγορείται επειδή πρέπει να τη φορέσει. Είστε γελοίοι..

(Σχόλια από τους ευρωβουλευτές της ομάδας MoVimento 5 Stars)

δεν την φορέσατε μέχρι την προηγούμενη μέρα: έτσι είναι! Στη Γερμανία, η οικονομία, η υγειονομική περίθαλψη και τα σχολεία στις 4 Μαΐου θα λειτουργήσουν τέλεια. Είμαστε ένα κράτος με τα λιγότερα δικαιώματα στην Ευρώπη. Η Γερμανία έχει δείξει δύναμη και τη σωστή ευθύνη, είμαστε για άλλη μια φορά ταπεινωμένοι από τη Γερμανία, ακόμη και στην ασθένεια. Έχουμε κλείσει το 60% των επιχειρήσεων. Δίνω δεδομένα, αγαπητέ Trizzino, πηγαίνετε να τα ελέγξετε.

Τώρα, είναι σαφές ότι ήμουν ο πρώτος που ζήτησα το κλείσιμο του Κοινοβουλίου. σήμερα είμαστε όλοι εδώ καλυμμένοι, ενώ την άλλη φορά υπήρχε μόνο ο Ντάλσο Όσο. υπήρχαν λίγοι που φορούσαν τη μάσκα, και σήμερα επισημαίνεται εάν δεν τη φοράτε. Λοιπόν, ακριβώς επειδή η αλήθεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα, ας δώσουμε τους πραγματικούς αριθμούς, ας μην συνεχίσουμε να λέμε ψέματα. Υπάρχουν σίγουρα ισχυρά δεδομένα. Τα διάβασα και εδώ, Trizzino: 56% στη Λομβαρδία, 14% στην Εμίλια, 8% στο Πιεμόντε, 5% στο Βένετο. Δεν μπορούμε να φανταστούμε την εφαρμογή ενιαίων κανόνων με τόσο διάσπαρτες περιοχές επιδημίας. Λοιπόν, λέω: τουλάχιστον εδώ, ας πούμε την αλήθεια, ας μετρηθούμε ενάντια στη Γερμανία, ας ενωθούμε στην απελευθέρωση ενάντια στην υποκρισία και τα ψέματα, ενάντια στις παραποιήσεις, στους ψευδείς αριθμούς που δίνονται για να τρομοκρατήσουν τους Ιταλούς. Οι 25.000 νεκροί, όπως είπε ο καθηγητής Bassetti,

(Σχόλια από τα μέλη των ομάδων MoVimento 5 Stelle και Partito Democratico).

Ας μην τα χρησιμοποιήσουμε για να ταπεινώσουμε την Ιταλία, ας μην τα χρησιμοποιήσουμε για να δώσουμε στους πολίτες ψευδή νέα! Δώστε τους αριθμούς, ελέγξτε τους και σας προκαλώ, Trizzino, σε μια κριτική επιτροπή για να δείτε τους αριθμούς…

Απλώς είπα ότι όλοι δίνουν αριθμούς, αλλά δεν δίνουν ψευδείς αριθμούς. 25 χιλιάδες άνθρωποι δεν πέθαναν στην Ιταλία απο covid. Αυτό δεν είναι αλήθεια! Είναι ένας τρόπος τρομοκρατίας των Ιταλών και επιβολής δικτατορίας: είναι γελοίο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου