Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

2 Απόψεις για τον ΛΑ.Ο.Σ. σε εφημερίδα της Κορίνθου.

Διαβάσαμε σε εφημερίδα της Κορίνθου (Η φωνή της Κορινθίας) ένα δημοσίευμα που περιείχε την απάντηση του κ. Άγγελου Πιλάτη (με την οποία κατατροπώνει τον ΛΑ.Ο.Σ. και τους βουλευτές του) στην ανοιχτή επιστολή που έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο tiresias-press (διαβάστε σχετικά στο δημοσίευμα).

2 σχόλια:

asimpiestos είπε...

Παραθέτουμε σχόλιο αναγνώστη μας που μας απεστάλη με e-mail:

Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, μία ταμπέλα που ψαρεύει το λαό και τους Ορθόδοξους όμως με μία διαφορετική πραγματικότητα, διαβάστε παρακάτω για την ίδρυση του μέσα από την ιστοσελίδα τους:

«Η απόφαση για την ίδρυση του ΛΑ.Ο.Σ. πάρθηκε μετά τη διαπίστωση ότι τα λεγόμενα «μεγάλα κόμματα» όχι μόνον στερούνται οράματος για την πρόοδο του λαού και της χώρας μας, αλλά επιπλέον δεν αντέχουν την αλήθεια και τείνουν να παρασύρουν την πατρίδα μας σε επικίνδυνες περιπέτειες με την πολιτική και τον ενδοτισμό τους σε ξένα κέντρα αποφάσεων.
Η ανάγκη για αποκατάσταση της λαϊκής κυριαρχίας και η ανάγκη για ανατροπή του κατεστημένου που καταδυναστεύει τη χώρα μας και την οδηγεί σε βαθμιαίο αφελληνισμό και υποδούλωση. Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι σε ΡΗΞΗ με όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια και επιδιώκει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ του σημερινού δικομματικού συστήματος που απεικονίζει την χρεοκοπία της πολιτικής και οδηγεί την Ελληνική κοινωνία στην παρακμή».

Με την πάροδο των χρόνων ξεσκεπάζεται το προσωπείο όλων των πολιτικών, εδώ βλέπομαι μια στάση από το ΛΑ.Ο.Σ. ακριβώς αντίθετη από τον σκοπό της ίδρυσης του, περεταίρω σχολιασμοί νομίζω ότι είναι περιττοί (μόνο την υποστήριξη για την ένταξη μας στο ΔΝΤ αντικρούει όλες τις ανωτέρω θέσεις).

Ότι αφορά τον κύριο Α. Γεωργιάδη, δεν θα έπρεπε να έχει τα μούτρα να έρχεται σε ανοικτό διάλογο με τους πολίτες, ας μαζέψει πρώτα το σπίτι του, ας μαζέψει τη Δώδεκα-εθιστική θέση του, που την προβάλλει μέσα από το περιοδικό που εκδίδει, ας μαζέψει την οικογένεια του που συζούσε με παντρεμένη πέντε χρόνια, έχοντας ένα εξώγαμο παιδάκι, ας μαζέψει τη σύζυγο του που χρησιμοποιεί το όνομα του πρώην άντρα της και μετά να έρθει να μας πει για τον ορθόδοξο συναγερμό που υποστηρίζει.

Τέλος όλο αυτό το σάπιο σύστημα θέλει ριζική αλλαγή με νέους πολιτικούς με ανθρώπους βγαλμένους από τον λαό για τον λαό και όχι επαγγελματίες ασύδοτους πολιτικούς, που επιβιώνουν με την δική μας ανοχή, που μας μπούχτισαν με ψέματα και απατεωνιές όλοι αυτοί οι ανθέλληνες, τα πρωτοπαλίκαρα της Μασονίας.

Πειραιάς Όσοι Ζωντανοί 1 είπε...

Η κατάρα των Ελλήνων να είναι πάντα μαλιά κουβάρια στις δύσκολες στιγμές. Αν δεν κάνω λάθος ο κύριος Γεωργιάδης δήλωσε δημόσια ότι αρνείται να παραλάβει την κάρτα του πολίτη. Επιτέλους ακούσαμε για πρώτη φορά μέσα στη βουλή εθνικό πατριωτικό λόγο και κάποιοι έχασαν τον ύπνο τους. Έλεος με τις ύβρεις κάντε κριτική στον πολιτικό του λόγο και όχι στην προσωπική του ζωή στο κάτω κάτω ο αναμαρτητος πρώτος να ρίξει την πέτρα. Σε αυτή την δύσκολη στιγμή χρειαζόμαστε όλοι και ελπίζω να κάνετε κριτική και στα υπόλοιπα κόμματα.

Δημοσίευση σχολίου