Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

0 "Ιστανμπούλ" η Κωνσταντινούπολη! - Δείγμα γραφής από το νέο δήμαρχο της Αθήνας ή ένα απλό λάθος;

Αίσθηση προκάλεσε η σημερινή ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων της ανακοίνωσης της συνάντησης του νέου Δημάρχου Γιώργου Καμίνη με τον Δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης Kadir Topbas. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει  το Δελτίο Τύπου του Δήμου ο νέος Δήμαρχος της πρωτεύουσας της Ελλάδας πρόκειται να δεχτεί στις 18 Ιανουαρίου το Δήμαρχο της Ιστανμπούλ!!!.
Για του λόγου το αληθές ακολουθεί το Δελτίο Τύπου όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του http://www.cityofathens.gr/node/12894
" target="_blank">Δήμου Αθηναίων

 17-01-2011: “Συνάντηση Δημάρχου Γιώργου Καμίνη με τον Δήμαρχο της Istanbul κ. Kadir Topbas”
Τον Δήμαρχο του Μητροπολιτικού Δήμου της Istanbul κ. Kadir Topbas θα δεχθεί αύριο στις 11 το πρωί στο Δημαρχιακό Μέγαρο της πλατείας Κοτζιά ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης.
Ο κ.Topbas ηγείται πολυμελούς αντιπροσωπείας του Μητροπολιτικού Δήμου της Istanbul και επισκέπτεται την Αθήνα στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο ιστορικών Δήμων.

Ελπίζουμε η ανακοίνωση αυτή να οφείλεται σε λάθος και να μην εκφράζει την επίσημη θέση του Δημάρχου γιατί δυστυχώς με πράξεις σαν και αυτές επιβεβαιώνει όλους όσους είχαν εκφράσει τις ενστάσεις τους ως προς την καταλληλότητα του για αυτή την υπεύθυνη θέση.

Πηγή   defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου