Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

0 ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΟΣΟΧΗ:ΣΕ ΘΥΛΑΚΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΟΙ ΨΕΥΤΟΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ,ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Η  σημερινή παράνομη κατάληψη της Νομικής είναι ΜΟΝΟ ΜΙΑ από τις κινήσεις των δήθεν αναρχοαριστερών, στην πραγματικότητα πρακτόρων, και επιδοτούμενων πρεσβειών και συγκεκριμένων κέντρων.

Η "μόδα" της απεργίας πείνας λαθρομεταναστών για εκχώρηση δικαιωμάτων,θα συνεχιστεί,μέχρις ότου δημιουργηθούν σημαντικοί θύλακες ισλαμικής τρομοκρατίας στο κέντρο της Αθήνας!

Αν κάποιος παρατηρήσει τους...καημένους "πρόσφυγες", θα διαπιστώσει πως πρόκειται για νέους ανθρώπους,αρτιμελείς και καθόλα υγιείς, που δεν θυμίζουν σε τίποτα την εικόνα που θέλουν να μας περάσουν οι επιτήδειοι "αντιραστιστές".

Ποιος είναι ο σκοπός τους όμως; Να κάνουν...αγώνα για τη νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών;

ΟΧΙ! Σκοπός τους είναι Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΡΧΙΚΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΒΑΤΑ - ΣΦΗΚΟΦΩΛΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΟΥΝ ΩΣ ΟΡΜΗΤΗΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!

Θα πει κάποιος: Μα δεν θα μπορύσαν να το πετύχουν αυτό,γκετοποιώντας απλά μια περιοχή;

Απάντηση: 
Όχι,διότι θα ήταν πράξη απονομιμοποιημένη στα μάτια του ελληνικού λαού. Ενώ τώρα, καλυπτόμενοι πίσω από το πανεπιστημιακό άσυλο και την...φιλανθρωπία, εύκολα ξεγελούν για τις σκοτεινές προθέσεις τους.

Ας φανταστούμε την μελλοντική σκηνή, όπου οι αστυνομικοί θα κυνηγούν τους λαθρομετανάστες κατά τη διάρκεια μιας "εξέγερσής" τους κι εκείνοι θα βρίσκουν άσυλα σε πολλές πανεπιστημιακές σχολές, θα οργανώνονται, θα ανασυντάσσονται και θα ρημάζουν την πόλη!

Μέσα σε τέτοιου είδους "μαζώξεις", εύκολα καλλιεργούνται κάθε είδους φανατισμοί από επιτήδειους ισλαμιστές. Είναι σίγουρο πως τα αναρχοπρεζόνια όχι μόνο δεν θα τους εμποδίδουν, αλλά θα τους σιγοντάρουν κιόλας!

ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!
Οφείλουμε να είμαστε σε επαγρύπνηση και να μην βλέπουμε το πρόβλημα επιφανειακά, αλλά σε βάθος χρόνου. Γιατί αν δεν προετοιμαζόμαστε εμείς για όσα μας ετοιμάζουν, να είστε σίγουροι πως κάποιοι άλλοι δρουν συστηματικά, μεθοδικά και με επιτυχία. Αποδείχθηκε άλλωστε αυτό και με τη μεταφορά ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΤΟΜΩΝ από τη μία άκρη της χώρας στην άλλη, χωρίς να συμβεί το παραμικρό!

Ποιος τους οργανώνει;
Μόνο ο...Κωνσταντίνου;
Φυσικά όχι!
Υπάρχει ένα ολόκληρο κύκλωμα που ελέγχει πανεπιστήμια, ΜΚΟ, ΜME και κόμματα, και χρηματοδοτείται από πρεσβείες συγκεκριμένων χωρών. Δυστυχώς, πολλοί γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά κανένας δεν μιλάει.


Πηγή  hellas-orthodoxy.blogspot.com 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου