Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

0 ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ
"ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ" 
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Σήμερα θα σας μιλήσω για ένα παγκόσμιο ρεκόρ που δεν έχει κατατριφθεί ποτέ.

Ο Έλληνας βασιλιάς Κωνσταντινουπόλεως ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ μαζί με τον Ελληνικό στρατό διέλυσε οριστικά και αμετάκλητα την πανίσχυρη περσική αυτοκρατορία καταλαμβάνοντας όλα της τα εδάφη. Το 628 Μ.Χ. τον Ιανουάριο οι Πέρσες έσβησαν δια παντός ως αυτοκρατορία και πέρασαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.
Δέκα χρόνια μετά και ο βασιλιάς ΗΡΑΚΛΕΙΟΣ ήταν εν ζωή και στον θρόνο του κράτους.
ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ από την μεγαλειώδη νίκη των Ελλήνων, ένας λαός εντελώς ασήμαντος αναλφάβητος χωρίς ίχνος πολιτισμού που είναι απαραίτητο στοιχείο για να αναπτύξει ένας λαός πολιτική, οικονομική, και στρατιωτική δύναμη.

Ένας λαός που βοσκούσε πρόβατα μέσα στην έρημο ΜΟΛΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Ο λαός αυτός ήταν οι Άραβες οι οποίοι κατέκτησαν όλη την Περσία, την Συρία ,και την Αίγυπτο καταστρέφοντας μέσα σε μια δεκαετία το ένδοξο έργο του Έλληνα βασιλιά. για να καταλάβετε για τι μιλώ οι σατανιστές του Βατικανού, Φράγκοι, Γερμανοί, Βενετοί, κλπ για να γίνουν ισχυρά κράτη πέρασαν αιώνες.
Αιώνες πριν άρχισαν να διαβάζουν ΠΛΑΤΩΝΑ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΠΥΘΑΓΟΡΑ,
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΛΕΩΝΙΔΑ, κλπ πέρασαν αιώνες για να καταφέρουν να αναπτύξουν κατά σειρά οικονομική, πολιτική, και στρατιωτική δύναμη για να μπορέσουν να επιτεθούν εναντίων της βυζαντινής αυτοκρατορίας και να την διαλύσουν οριστικά στις 13 Απριλίου του 1204.

Όλα λοιπόν τα μεγάλα κράτη έχουν ακολουθήσει την ιδία διαδρομή αιώνων για να γίνουν αυτοκρατορίες και μεγάλα βασίλεια σε όλη την ανθρώπινη ιστορία εκτός από τους Άραβες οι οποίοι όχι μόνο έγιναν υπερδύναμη αλλά εντελώς << τυχαία>> επιτέθηκαν και αυτοί με την σειρά τους όπως οι Πέρσες εναντίον της Ελλάδος.
Μόλις λοιπόν καταστράφηκε εντελώς η Περσία από τους Έλληνες το 628μΧ είχαν περάσει ήδη δηλαδή 628 χρόνια από την γέννηση, την διδασκαλία, την σταύρωση και την ανάσταση του Χριστού, εμφανίζεται ένας άνθρωπος ονόματι Μωάμεθ, ο οποίος πάθαινε επιληπτικές κρίσεις, ισχυριζόμενος ότι ο αρχάγγελος Γαβριήλ τον παρακινούσε να ιδρύσει νέα θρησκεία. Τώρα το ποιος αρχάγγελος του το είπε είναι μια άλλη ιστορία. Ο ιδρυτής αυτής της νέας θρησκείας διέδωσε την θρησκεία του με σφαγές, βιασμούς, εμπρησμούς, κλοπές, σκλάβωμα ανθρώπων, και κάθε είδους βιαιότητα, για πολλούς αιώνες.
Η συμπεριφορά των ανθρώπων αυτών συνεχίζετε μέχρι σήμερα στο όνομα του θεού τους να κάνουν κάθε είδους κακό σε αθώους Χριστιανούς. Τους ανθρώπους αυτούς συγκέντρωσε η πιο ισχυρή εξουσία του πλανήτη: Η ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΛΕΥΚΗ ΑΡΧΗ που εδώ και αιώνες προσπαθεί ανεπιτυχώς μέχρι στιγμής να καταλάβει την εξουσία για λογαριασμό του σκοτεινού αρχαγγέλου. Οι σκοτεινοί βασιλιάδες της λευκής έπεσαν διαδοχικά επάνω στους Έλληνες βασιλείς στρατηγούς ΑΠΟΛΛΩΝ, ΗΡΑΚΛΗ, ΔΙΟΝΥΣΟ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΛΕΩΝΙΔΑ, ΜΙΛΤΙΑΔΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΦΩΚΑ, ΤΣΙΜΙΣΚΗ, ΒΑΣΙΛΕΙΟ Β οι οποίοι ματαίωσαν κατ επανάληψη τα σκοτεινά τους σχέδια για επιβολή της παγκόσμιας σκλαβιάς. Αμέσως μόλις νικήθηκαν και οι Άραβες οι σατανιστές της λευκής αρχής έστειλαν εναντίων της Ελληνικής αυτοκρατορίας τους Τούρκους.

Όσο για την εποχή της τουρκοκρατίας εάν αναρωτιέστε γιατί δεν έφεραν τότε τον ηγέτη τους να κυβέρνηση όλη την γη η απάντηση είναι απλή. Γιατί μέσα στους κόλπους των σατανιστών υπήρξαν διαφωνίες για αυτό έφυγαν κάποιοι ιδρύοντας νέα σατανιστική αρχή οι οποία αντιπαλεύεται την Λευκή αρχή σε κάθε της βήμα για
παγκόσμια κυριαρχία.

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ, ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ,
ΤΟΥΣ <<ΘΕΟΥΣ >> ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ
ΤΟ ΠΙΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου