Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

2 ΘΥΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ

ΘΥΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ
Με αφορμή τη θυσία αλόγου στη Μ.Βρετανία, μια παρουσίαση του σατανιστικού ημερολογίου με τις προγραμματισμένες ...ανθρωποθυσίες.

   Ενώ οι θυσίες-προσφορές αίματος στον διάβολο είναι καθιερωμένες ανά τακτά διαστήματα, σύμφωνα με το σατανιστικό ημερολόγιο, υπάρχουν και περιπτώσεις θυσίας σε έκτακτη περίπτωση που κάποιος επιθυμεί μια συμφωνία με το διάβολο ή τους δαίμονές του. Στην Αγγλία, όπου οργιάζει η λατρεία του διαβόλου, τα άλογα λόγω της εξημέρωσής τους είναι εύκολα θύματα για τους φρενοβλαβείς σατανολάτρες.

Έτσι στη ΝΔ Βρετανία, στο Dartmoor βρέθηκε το δύστυχο ζώο μέσα σε κύκλο καμένου γρασιδιού που υποδηλώνει τη χρήση κεριών. Η τελετουργία φαίνεται να έγινε κατά τη διάρκεια της πανσέληνου την προηγούμενη νύχτα.
Στην περιοχή αυτή (Devon & Cornwall) οι σατανιστές έχουν έντονη δράση. Μόλις πέρσι ένα διετές άλογο βρέθηκε επίσης ακρωτηριασμένο κατά τη πανσέληνο. Του είχαν βγάλει τα δόντια, το δεξί μάτι και τα γεννητικά του όργανα! Το 2006, εκατό πρόβατα σφαγιάστηκαν αφού τους αφαιρέθηκαν οι γλώσσες, τα μάτια και τα γεννητικά τους όργανα! Τα κουφάρια τους ήταν τοποθετημένα έτσι ώστε να σχηματίζουν πεντάλφες και μερικά ήταν μέσα σε κύκλους με σπασμένο το λαιμό.
Σύμφωνα με το λεγόμενο σατανιστικό ημερολόγιο σχεδόν σε κάθε μήνα του  έτους γίνονται ανθρωποθυσίες και σεξουαλικά όργια από τους οπαδούς του διαβόλου. Συγκεκριμένα
Ιανουάριος: 7 – Την ημέρα  του παπικού αγίου Winebald γίνονται  τελετουργίες αίματος, διαμελισμός ζώου / ανθρώπινη θυσία.
17, - Όργια: Σεξουαλικές τελετουργίες.
20-26, Προετοιμασία για θυσία: απαγωγή και τελετουργική προετοιμασία του ατόμου που θα …θυσιαστεί!
26, - Το τελετουργικό Da Muer: Σεξουαλικές Τελετουργίες και ανθρώπινη θυσία γυναίκας ή παιδιού.
Φεβρουάριος: 2, – Στην εορτή της Υπαπαντής: Μαζική ένταξη νέων μελών και θυσίες ζώων ή ανθρώπων.
Μάρτιος: 1, – St. Eichatadt Day: τελετουργίες αίματος που αφορούν την κατανάλωση του ανθρώπινου αίματος για την απόκτηση δύναμης και φόρο τιμής στους δαίμονες.
20, - Εαρινή Ισημερία: Μια μέρα γιορτής με όργια και θυσίες ζώων ή ανθρώπων.
24, - Γιορτή του θηρίου : Ένα δεκαεξάχρονο κορίτσι γίνεται η νύφη του σατανά σε μια τελετή γάμου.
Απρίλιος: Κατά το Σαββατοκύριακο του Πάσχα: Για να κοροϊδεψουν τον θάνατο του Ιησού Χριστού, ένας άνθρωπος θυσιάζεται τη Μεγάλη Παρασκευή. Την Κυριακή του Πάσχα, που είναι γνωστή για τους σατανιστές ως ανίερη Κυριακή, μια γυναίκα ή άνδρας θυσιάζεται.
19 – 25, Προετοιμασία για θυσία: απαγωγή και τελετουργική προετοιμασία του ατόμου που θα θυσιαστεί!
25, Το τελετουργικό Da Muer: Σεξουαλικές Τελετουργίες και ανθρώπινη θυσία γυναίκας ή παιδιού.
30, Walpurgis Night (Walpurgisnacht) : Μία από τις πιο σημαντικές βραδιές για το σατανικό ημερολόγιο. Τελετουργίες αίματος και ανθρώπινη θυσία.
Μάϊος:  24, ημέρα της Αναλήψεως: Τελετουργίες να κοροϊδέψουν την άνοδο του Ιησού Χριστού στον ουρανό.
Ιούνιος: 17, Κόρπους Κρίστι: Γιορτή για να κοροϊδέψουν το σώμα και το αίμα του Ιησού Χριστού.
21, Παραμονή αγίου Ιωάννου: εορτή με όργια και θυσία ζώων ή ανθρώπων.
Ιούλιος: 1, τελετουργίες αίματος και σεξουαλικές σχέσεις με δαίμονες.
20 – 27, Προετοιμασία για θυσία: απαγωγή και τελετουργική προετοιμασία του ατόμου που θα θυσιαστεί!
27, Σεξουαλική τελετουργία και θυσία γυναίκας.
Αύγουστος: 1, Lammas day: θυσία ζώου ή ανθρώπου.
Σεπτέμβριος: 20, Φθινοπωρινή Ισημερία: Τελετουργικό αίματος. Ακρωτηριασμοί πτωμάτων.  Κανιβαλισμός.
23, Γιορτή και σεξουαλικά όργια, με ανθρωποθυσία.
Οκτώβριος: 22 – 29, Προετοιμασία για θυσία: απαγωγή και τελετουργική προετοιμασία του ατόμου που θα θυσιαστεί!
28-30, Ανίερες ημέρες, Ανθρωποθυσίες.
31, Halloween: Μία από τις δύο πιο σημαντικές βραδιές της χρονιάς. Τελετές για να σπάσει ο δεσμός που κρατά τις πόρτες του υπόκοσμου κλειστές. Αίμα και σεξουαλικές τελετουργίες. Σεξουαλική ένωση με τους δαίμονες. θυσία ζώου ή ανθρώπου.
Νοέμβριος: 1-3, Ανίερες ημέρες, Ανθρωποθυσίες.
Δεκέμβριος: 22, Ηλιοστάσιο, θυσίες ζώων ή ανθρώπων.
24, θυσίες ανδρών και γυναικών.
25, Yuletide: Εορτασμός της γέννησης του ήλιου.
Το παραπάνω ημερολόγιο αμφισβητείται έντονα από τους κύκλους των σατανιστών αλλά εύκολα καταλαβαίνουμε το γιατί. Όπως διαπιστώσαμε, κυκλοφορούν πολλές παραλλαγές του οι οποίες κατά τη γνώμη μας διαφοροποιούνται αναλόγως της ιδεολογικής αποχρώσεως των σατανιστικών ομάδων. Γεγονός είναι ότι ο σατανισμός είναι ένα εγκληματικό δόγμα το οποίο πρέπει να απασχολήσει πρωτίστως την Πολιτεία.
πηγή

2 σχόλια:

tasos2222 είπε...

ΤΟΥΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΕ (βαλτα και στον ασυμπίεστο) ΤΟ ΜΕΡΟς ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΕΓΚΑΙΡΩς ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ KAI ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ Ως ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΡΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΤΟΥ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙς ΣΥΝΕΠΕΙΕς ΤΗς ΚΑΤΟΧΗς .ΔΙΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 120 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΛΗΡΩς ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΌΠΩς ΕΤΟΥΤΗ ... (14.000 πολιτες αντιδρασαμε επισημως και κερδισαμε τη μαχη) ..https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BF%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CE%B4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9/588717191171633

tasos2222 είπε...

ΤΟΥΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΕ (βαλτα και στον ασυμπίεστο) ΤΟ ΜΕΡΟς ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΕΓΚΑΙΡΩς το γεγονός οτι βρίσκεται υπο κατοχή KAI ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ Ως ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΡΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΤΟΥ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ στο εξης ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΈΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙς Συνέπειες ΤΗς ΚΑΤΟΧΗς .ΔΙΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 120 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΛΗΡΩς ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΌΠΩς ΕΤΟΥΤΗ ... (14.000 πολιτες αντιδρασαμε επισημως και κερδισαμε τη μαχη) ..https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BF%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CE%B4%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%82-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CE%B7-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%B9/588717191171633

Δημοσίευση σχολίου